אתר לטקסטים

לא ולא

New member
אתר לטקסטים

אני צריכה דחוף אתר שבו שאני יכולה למצוא טקסטים למחזות חדשים,לא קלאסיים..עדיף של הקאמרי אם זה עוזר...אם למישהו יש מושג על אתר כלשהו שמכיל דברים כאלה שיכתוב כאן בבקשה את הכתובת ואני אודה לו מאוד שלום ויום טוב.

אין אתר אבל יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אולי כדאי לפתוח פורום טקסטים, שבו אפשר יהיה למצוא מונולוגים, דיאלוגים ושאר דברים שכל כך הרבה אנשים מחפשים.

נטע רעיון מעולה ושימושי מאוד! .....

לדעתי הרעיון הזה הוא פשוט מעולה כי המון אנשים מחפשים מונולוגים ודיאלוגים. אין מקום באינטרנט שלא רואים הודעות של אנשים "תביאו לי דיאלוג לשניים או מונולוג". אפשר להציע את זה לתפוז נטע, ואולי להיות מנהלים של כזה פורום. או תת פורום בפורום הזה או משהו רוצה לברר?

actress

New member
אבל מצד 1 אם יפתח אז גם הפורום יאבד

את העניין פה קצת אבל אפשר כל פעם שמישהו יביא לכאן מנולוג או דיאלוג שהוא רוצה לשתף ואנחנו פשוט נעלה את זה לרשימת המאמרים. וככה כל מי שירצה לחפש ילך למאמרים ויראה את המונולוג/דיאלוג שם.

רותיקה

New member
אני מציעה לתפוז פורום חדש

שיקרא מונולוגים ודיאלוגים. אני צריכה 3 ממליצים. מי שמוכן שיכתוב תגובה להודעה זו, שישאיר שם אימייל ותיאור. תודה!!!

actress

New member
את קראת מה רשמתי למעלה?

כתבתי ואני אחזור על זה שוב שאם אנשים ישימו כאן מונולוגים/דיאלוגים אני אצרף לרשימת המאמרים ולפי דעתי אם יפתח עכשיו פורום כזה זה יוריד מהערך של הפורום פה, נכון אנשים באים לחפש אז אם אנשים ישימו כאן את המונולוגים/הדיאלוגים שהם רוצים לשתף יש מצב לשים את זה ברשימת המאמרים ואז להפנות אותם לשם.

sihaya

New member
אנשים מה קורה לכם?!?!

שמעת על דבר בשם זכויות יוצרים!?!@?#!

שמענו, יותר מדי שמענו!! (לפחות אני)

אני בדיוק לומדת על זה בבית ספר... שיעורי טכולוגיה... אעלק טכנולוגיה... ולעיניננו- אם מפרסמים יצירה באנטרנט, וכותבים את שם היוצר, אז זה בסדר. זה לא פגוע בשום זכויות יוצרים. לדעתי הרעיון מצוין- רק שלא צריך לפתוח פורום שלם בנושא , פשוט צריך לצרף את הטקסטים למאמרים או קבצים, אני לא יודעת איך קוראים לזה פה. בה-בי לבינתיים,

למעלה