אתר לטיפקס

הוד11

New member
אתר לטיפקס

אני כמעריץ מושבע של טפקס שלמד את כל השירים בעלפה אני חושב שבפורום הזה יש עוד כמוני ויש לי רעיון להקים אתר אינטרנט של מעריצי טיפפקס ללהקה אז מי איתי?

טיפקסית

New member
בניתי פעם אחד כזה

יחד עם המנהל של הפורום הזה אבל לא עידכנו אותו כבר למעלה משנתיים אם אתה בכל זאת רוצה הכתובת היא www.teapacks.up.co.il

SwitchMan

New member
נשמע כמו אריזות תה [ tea packs ]

האתר לא עולה. כתוב את הכתובת שמאחורי הדומיין UP

טיפקסית

New member
זה באמת אריזות תה

בשנים הראשונות היו כותבים tipex [המדלל] עד שקרו כמה מקרים שנערים מתו כתוצאה של הסנפת יתר של מדלל וטיפקס לא רצו שידבק בהם שם של סם או רעל והחליטו לשנות את זה ל-tea packs כמו שקובי אמר פעם "מקצת תה אף אחד עוד לא מת"

טיפקסית

New member
לפני איזה עשר שנים

ד"א אני דוגלת בתיאוריה שתה כן ממסטל,ואגב יש בני אדם שמכורים לתה,הייתה על זה תוכנית בערוץ 8 דווקא לא מזמן. חחחח טיפקס גם שרים על תה "שותה לי ספלל תה עם נענעעע שוכב ומסתכל למעלה" והנה תיאוריה מוזרה שמישהו שסיפרתי לו שאני אוהבת אותם אמר לי פעם אולי בשיר הוא שוכב כי הוא מסטול מהתה? [איך אפשר להתמסטל מתה בדיוק?], ובמקום נענע הכוונה היא לקקטוס?

טיפקסית

New member
נכון יש דבר כזה עלי תה

וואי עלי תה אני נשבעת לכם זה ממסטל בטירוף,כשהייתי בלונדון כל פעם שהיינו עוברים ליד עץ תה לא יכולתי שלא לעצור ולהריח נתקענו באותו מקום לפחות שש שבע דקות. אגב יש גם שמן עץ תה,שזה שמן ארומתרפי,תנסו זה עושה מה זה טוב לגוף

למעלה