אתר להכנה לכיתה א

אבאאמיר

New member
אתר להכנה לכיתה א

אתר לע"מ כולל משחקי למידה עצמית בחשבון ועברית על חומר הלימוד של כיתה א'. המשחקים ללא פרסומות, ללא הסחות דעת מיותרות וללא אפשרות להכשל, כך שהילד לומד ובמקביל מחזק את בטחונו העצמי. לכן גם האתר כל כך מתאים כהכנה לכיתה א'. ועכשיו גם נוסף סיפור לראש השנה, אשר גם מסביר על החודשים, העונות, המחזוריות בשנה וסופר עבורנו עוד כמה ימים נותרו עד ראש השנה. האתר בחינם. שנה טובה אמיר

Tamo daleko

New member
נכנסתי לסיפור על ראש השנה ומהר מאוד

ויתרתי. קודם כל, בשנה יש 365 ימים ולא 356. ולא, זאת לא טעות דפוס, כי אחר כך עושים חשבון שמתחילת השנה עברו 338 ימים ונותרו 18 יום לראש השנה... שנית, הקול הוא מאוד לא נעים לאוזן. ממוחשב מאוד ונשמע כמו ההודעות הקוליות בבזק (כל מילה מושמעת בנפרד ולא כחלק ממשפט - שלוש. מאות. שלושים. ו. שמונה ימים). אחר כך ניסיתי להכנס לדף הבית של האתר. מאוד לא נוח להתמצאות, בלחיצה עם העכבר על ציור מסוים איזו פעילות יש מאחורי אותו ציור וצריך לנחש. בקיצור, מההתרשמות (הקצרה) שלי - האתר לא ידידותי ולא התלהבתי ממנו בכלל. ילד בן שש יתלהב לדעתי אף פחות.

sarit1271

New member
בחיי לא שמתי לב לטעות

אבל הילדה שלי מאוד אהבה את האתר. וגם אני חשבתי שחבל שלפני שנכנסים לכל נושא זה לא מודיע על מהו. אבל זה אולי ניתן לסידור . בכללית הבת התלהבה ושחזרנו הביתה מיד נגשה ושיחקה בו שוב.תודה רבה ולילה טוב שרית

גם הבת שלי מאוד אהבה

יצאנו מהסיפור על ראש השנה והיא נכנסה לכל מיני נושאים אחרים. התלהבה מאוד מפעולות הכפל, למשל. אחר כך עזבתי אותה לנפשה עם המחשב ומידי פעם היא באה לספר לי בהתלהבות על עוד ועוד נושאים שגילתה. אז אצלנו, לפחות, זה מאוד הצליח. תודה רבה!

אבאאמיר

New member
תיקון טעות

בשנה הלועזית (ינואר וחבריו) יש אכן 365 ימים. אבל בשנה העברית יש 356 ימים. כיוון שזהו ראש השנה העברית, והחודשים המוזכרים הינם חודשי השנה העברית, הרי שהנכון הוא להתייחס לכמות הימים שבשנה העברית, כלומר 356. מבחינת הניווט באתר - שימוש בצלמיות אכן מאפשר לגלות משחקים חדשים בפעם הראשונה, ואח"כ ניתן להבין מהצלמית על איזה משחק מדובר. אם ההורה רוצה לדעת ישר מה מכילים המשחקים, רצוי להשתמש בדפי פירוט משחקי עברית וחשבון (דף לכל תחום) בהם גם מפורט נושא המשחק וגם יש קישור אל המשחק. שנה טובה אמיר

אפרת_ח

New member
מספר הימים בשנה עברית אינו קבוע

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97_%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99#.D7.9E.D7.A1.D7.A4.D7.A8_.D7.94.D7.99.D7.9E.D7.99.D7.9D_.D7.91.D7.A9.D7.A0.D7.94

למעלה