אתר לג'אג

roslin

New member
אתר לג'אג

שלום לכולם! קוראים לי רוני ואני חדשה בפורום ובכלל בקהילות תפוז.. עד לפני כמה ימים חשבתי להקים אתר בעברית על ג'אג אבל בסוף ויתרתי על הרעיון... בגל זה החלטתי להעלות לפורום כמה קבצים של לוחות שנה וכרטיסי ברכה של ג'אג... מי שיודע איך לעשות את זה בבקשה שישלח תגובה להודעה הזאת..

harmless

New member
למה לוותר על הרעיון? אתר של ג'אג

יתקבל בברכה ועזרה של חברי הפורום! לכי על זה! וכדאי שתפני לסוזי (ג'אגית מאוהבת) היא המנהלת של הפורום! ברוכה הבאה- אנחנו מצפים לראות אותך פה כמה שיותר

roslin

New member
המשך להודעה הקודמת

לא משנה כבר גיליתי איך אני מעלה את הקבצים...אבל שמתי בגלריות הלא נכונות בלי לשים לב... מקסימום תמחקו ואני אעלה מחדש ליצירות של גולשים.. בכל מקרה אני מקווה שתאהבו! יש לי עוד כמה קבצים שאני אעלה בהמשך

וואו ממש נחמד העניין של הלוח שנה

ולגבי עניין האתר... האמת שישנם מגעים לגבי הקמת אתר שכזה עם אחד מחברי הפורום שלנו - גיל. הוא כרע באיזה קורס וכשהוא יחזור אנחנו בהחלט נדבר על זה ברצינות. חוצמזה, ברוכה הבאה. אני מקווה שתהני איתנו פה כי ממש כיף. אנחנו פה בד"כ כל ערב ובעיקר בצ'אט בלילה . את יותר מאשר מוזמנת להצטרף לחגיגה!

omer landau

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo175.gif

אתר לגאג זה רעיון לא רע אפשר אפילו לפתוח אתר לפורומים יש פורומים אחרים בתפוז עם אתרים זאת לא צריכה להיות בעיה גדולה

למעלה