אתר ירד מגוגל

אתר ירד מגוגל

שלום, החלפנו שרת לאתר ללא שינוי בשם הדומיין, לפני הפעולה האתר עלה בעמוד ראשון בגוגל (במילות חיפוש רלוונטיות) , עכשיו אחרי המעבר האתר לא מופיע בכלל, פשוט נעלם... משהוא יודע מה הסיבה לכך ומה צריך לעשות ? תודה

danielee

New member
מוזר

אני החלפתי 2 שרתים בשבועיים ותוצאות החיפוש לא נפגעו. תנסה דרך webmasters של גוגל לראות מה קורה עם האתר שלך.

MABAlayla

New member
תופעה לא מוזרה עד כדי כך

פעם אחרונה שזה קרה זה היה לפני שבועיים בערך, לאתר מקושרים הייתה נפילה של אולי יום אולי פחות, וגוגל כנראה בדיוק "נכנסו" לסרוק את האתר ולא מצאו כלום וזרקו אותם מגוגל לאיזה שבוע, כך שכנראה גוגל בדיוק סרקו את האתר שלך בזמן החלפת השרת ונעלמת לו מהעיניים, עניין של כמה ימים ותוחזר לרשת. הכל תלוי באיזה תכיפות היה סורק את האתר שלך וכך תדע בערך עוד כמה זמן תוחזר לעמוד הראשון.

כתובת ip

מה לגבי כתובת ה - ip כשעוברים שרת אפשר לשמור עליה ? או שהיא תמיד משתנה ?( אולי זו הטעות שלנו שלא ידענו את עניין ה - ip ) תודה

MABAlayla

New member
הפתרון הידוע לי הוא לקנות IP קבוע

לא ממש יצא לי להתעסק עם זה בין האתרים שלי או עם הלקוחות שלי..אבל כשקונים IP קבוע אין בעיות עם העניין

ip

אז רק בשביל להבין את הדברים עד הסוף , מעבר לשרת חדש (אם אין ip קבוע ) תמיד ישנה את כתובת ה - ip וזה לא אמור לפגוע בתוצאות החיפוש, רק אולי כמו שאמרת לכמה ימים , עד הסריקה הבאה של גוגל ? תודה

MABAlayla

New member
עד כמה שידוע לי בהחלט..

אם גוגל לא היו סורקים את האתר שלך ברגע ההחלפה אולי כלום לא היה קורה, אבל אני הייתי מציע שתמתין כמה ימים (או שבועות תלוי באתר שלך) ותיראה איזה מיקום אתה מקבל, האם חזרת לאותו מיקום או גוגל החליטו למיקום חדש. השאלה למה שינית את השרת שלך? משהו אישי בינך לבין החברה או מעבר לחברה זולה/יקרה יותר? (כלומר למה הצעד)

שינוי שרת

שיניתי כי רציתי יותר עצמאות בעניין שליטה, שינויים וכו'. עברתי לגומלה, מערכת קוד פתוח וכן גם ברור שהרבה הרבה יותר זולה. מקווה שהאתר יחזור למקומו . תודה

רונס

New member
יכול להיות שגוגל לא מזהה אותך...

כי מבנה העמודים שלך והכתובת הפנימית שלהם באתר השתנתה? האם כתובת העמודים השתנתה? אם כן הייתי מציע לחזור להעלות את האתר גם במבנה הישן ולהפנות את העמודים הישנים לעמודים הרלוונטיים. שבת שלום, רון

ומה לגבי עמוד הבית ?

ומה לגבי דף הבית ? גם אותו זה לא יזהה ? הדומין לא השתנה. תודה

אופיר @

New member
חשוב לציין

כמו שכבר נאמר לפני שבמידה ומשנים את שפת האתר או מעלים אתר חדש , יש צורך ליצור הפניות 301 כדי "להסביר" לגוגל שהעמודים "עברו דירה" . כך נשמור על "הקרדיט" שגוגל נתן לנו על העמודים הישנים. אופיר

למעלה