אתר יצרן השמן MOTUL

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
אתר יצרן השמן MOTUL

צביקה ליצרן השמן יש את הידע והניסויים רבי השנים שאל את החברה באליפויות העולם. אף אחד לא עובד על אף אחד - העיניין רציני ביותר - כמו שביקשתי אותך אשמח להעזר בך להתאמת דלק מתאים ב 100% למכוניות אתה תעשה את הניסויים מה דעתך? אני לא כימאי ולא מדען וגם לא דר´ אבל אני נעזר בהם להשגת המטרה "דלק משובח - וישראלי זוהי המטרה ." שם לב לכל תחומי הספורט שהחברה מתעסקת בשמנים שלה ברמה גבוההמאוד בקרוב אפרסם נתוני שמן סינטטי של היצרן מה שאף חברה לא עושתה בעבר להיתראות אריה פישמן

hifly

New member
אריה אריה

אף אחד לא אומר ששמן של חברת מוטול לא טוב. ואף אחד לא אומר שחברת ביו לאב לא רצינית. אבל את הנסיונות צריכה לעשות החברה ולא הצרכן ממתי ראית שחברה רצינית מבקשת מהצרכן לעשות נסיונות על המנוע הפרטי שלו?? אולי אולי אם החברה תממן את הדלק,ואת המנוע יסכים מישהו לעשות על עצמו את הנסיונות. גם דוגמית לא מספיקה לערוך נסיון רציני-צריך כמות הרבה יותר רצינית. המנוע צריך לעבוד עם הדלק הזה עשרות שעות כדי לבדוק תוצאות אמת. כמו שכתבתי לך כבר מספר פעמים-אתה צריך לערוך מיבחן השוואתי בין מספר דלקים,ואז תוכל לצאת בהצהרות. "אני בטוח שהדלק טוב" זה לא מספיק לצרכן,כי אם יהיה לו נזק למי הוא יפנה ,אליך או לחברת ביו לאב? בברכה אמיר וזכור שאני תומך בך לכל הדרך,הלואי ויהיה לנו דלק כחול לבן ברמה של הדלקים המיובאים,כולנו נעדיף אותו(הצרכנים)

leef

New member
לאמיר וכולם

איזה נודניקים כמה שמן יש ? בביצה עיין ,כמה בחביטה, וכמה בשניצל ובאיזה שמן השתמשו אולי בשמן מנוע ולא חמניות או תירס . מה יש לכם - אתם יודעים מה יש לי רעיון תמתינו כמה שבועות ותקבלו באתר אנפורמציה על כל חומר וחומר בנפרד הכולל מה התכונות החשובות שלו , מה שאף חברה לא עשתה אף פעם . לגבי אחוזים זה 17% מע"מ שאני מעביר אל רשויות המס´ ומי שיגלה לי את מה שיש בקוקה-קולה ובכמה אחוזים - אני מבטיח שאגלה לו מה יש בדלק . מי שייתן יד לניסויים ידע ,ויעזור בשינויים למנועים נוספים . רבותי התוצאות ישמשו את כולנו , החומרים שבדלק יקרים הרבה יותר מכל דלק שאי פעם היה בארץ , רבותי אני בסופו של דבר מפתח את האחוזים החברה את המוצרים והעירבוב לטיסנים עבדנו קשה והגענו לפתרון מצויין . מי שמעוניין לעזור בכך ובמילוי דוחות הפעלה על כל הפעלה מדידות וכד´ בסופו של דבר יוכל לקבל את הדלק במחיר עלותו בלבד, הכמות לתקופה תיקבע לפי מה שנעשה בנתונים שנמסרו על ידי המפעיל בדלק וגרמו לשיפורו . בברכה אריה פישמן

rubber duck

New member
כמה מילים לאריה

האם היית מוכן לקחת תרופה לפני שהיית יודע שבוצעו בה כל הניסויים הדרושים ? לדעתי אתה מזלזל בנו אשמח לראות תוצאות ניסויים מוכחים שחור על גבי לבן עם חתימת מבקר ניסויים שיוחיכו שהדלק שלך עונה לדרישות שרון

היאוש אחז בי.....

בבוקר טנק המרכבה.... בערב קוקה -קולה... ומחר יהיה מקדולנדס--- עזבו התיאשתי... אריה מה בסך הכל רציתי- מה הם ההרכבי הדלק באחוזים ותראה לאן הגענו... נשתמע חברים אגב אריה הדלק הכחול איתו אני משתשמש פורסמו עליו המון מאמרים אני מוכן לעבור לכל דלק אחר בתנאי שאני יודע לאן אני צועד...ואגב כמו שאתה יודע אצלי אין משמעות למחיר אלה לתוצאות..לכן אני מתעקש...מתעקש.. אבל באמת שאין לי מידע לא על טנק המרכבה,לא בקוקה קולה ...אגב אני לא נוסע בטנקים -מסוג מרכבה ,וקולה הפסקתי לשתות- מעדיף מים כחול לבן.אגב מקדונלדס- אני מאוד אוהב!!(בבקשה על תשאל אותי על הרכבו) מתחנן....שלא תשאל!! צביקה

אלי כץ

New member
ניסויי דלק ...

ראשית כל, כל הכבוד על ניסיון רציני לייצר דלק טיסנים איכותי. מניסיוני (הארוך למדי), הבעיות העיקריות של דלק לא נעוצות בהספק ולא בטמפרטורה - ייתכנו הבדלים בין דלקים אבל כל הדלקים בעלי כמות דומה של מתנול וניטרו יפלו לדעתי באותו תחום (פחות או יותר). התכונה שהדלקים צריכים להמדד היא השפעה ארוכת טווח על מנועים. ז"א, האם הדלק גורם לקורוזיה, האם הוא יוצר שאריות "רעות" בכל מיני מקומות במנוע והאם הוא גורם לשחיקה קשה מדי של מרכיבים כגון הטלטל (עקב דטונציות). אני הפסקתי להשתמש בדלקים מסויימים תוצרת הארץ אך ורק לאחר שגיליתי קורוזיה. החלפתי לדלק תוצרת "מורגן" ולא ראיתי יותר קורוזיה. לטעמי, חצי שנה של ניסויים נותנת כנראה מדד טוב למידת ההשפעה של הדלק על ביצועי המנוע אולם כנראה שלא מצביעה על מידת ההשפעה של הדלק על המנוע באחסנה, קורוזיה וכו´. האם השארת מנוע טבול בדלק אחרי הפעלה לזמן מסויים לראות אם קרה לו משהו? אם כן ספר זאת. זה הרבה יותר חשוב משה שאתה אומר שהוא פועל טוב. כמה שעות עבודה צברתה ועם אילו מנועים - זה הרבה יותר מעניין. לגבי איזכור של ISO בייצור הדלק. אני מכיר את תקני ה-ISO לא רע. הדבר לא מבטיח בשום אופן שהדלק איכותי. הדבר היחיד שמובטח הוא שתמיד ייצא מוצר באותה איכות - ז"א, אם הדלק איכותי, הוא תמיד ייצא איכותי ואם הדלק גרוע, הוא ייצא גרוע באותה מידה תמיד. בסיכומו של דבר, אני שמח מאוד על היוזמה לייצר דלק איכותי ואני מקווה שיצליח.

אלי כץ

New member
הייתי באתר של BIO-LAB לא ראיתי

לא ראיתי התיחסות לדלק טיסנים. האם פספסתי. תכוון אותנו.

אסף ו

New member
לגבי חברת ביו לאב

אני לא מכיר את ההתעסקות שלה דלק טיסנים אבל מה שאני יודע זה שהיא חברה בעלת שם עולמי לייצור חומרים כימיים לצורכי תעשיה ומדע כך שאין מה לפקפק ברצינות החברה בקשר לדלק זה כנראה ניסיון קטן שהחברה מנסה (אני לא ממש יודע אני סתם מניח) וכנראה שהחברה בודקת את כדאיות השוק וכרגע לא ניראה שהיא משקיעה מאמץ גדול בניסויים של הדלק כי זה לא יהיה לה רווחי להתחיל לטחון מנועים שעולים כסף רב, ןכלן היא מעדיפה להסתמך על ניסיון של מטיסים פרטיים וכך לחסוך בעלויות. לדעתי זה לא רציני אבל אולי צריך לתת לזה צ´אנס בכל זאת כי אם יתברר שהדלק אכן איכותי זה יהיה טוב לכככווולם ותפסיקו כבר לזלזל בכחול לבן יש לנו במה להיות גאים ולא צריך תמיד לרדת על עצמנו.

אריה ידיד כנראה שכחת....

אני נולדתי ..עם ריח של - MOTUL בבית ... במכוניות מרוץ השמן הנ"ל היה במשך שנים השמן המוביל ..אולי גם היום אין לי שמץ.. צביקה.

למעלה