אתר יהדות ומדע planet.nana.co.il/barak770
א א ד 1 1 נ ת New member 14/4/05 #4 אתה סתם פתחת הודעה חדשה... ולא קשורה לפורום, אז אני מנצלת את ההודעה שלך ומנסה להפוך את השרשור הזה לדברים שלא קשורים להראל. הבנת?
אתה סתם פתחת הודעה חדשה... ולא קשורה לפורום, אז אני מנצלת את ההודעה שלך ומנסה להפוך את השרשור הזה לדברים שלא קשורים להראל. הבנת?
I i love skat New member 14/4/05 #5 הנה משהו שלא קשור להראלווש הפרק הראשון של השיר שלנו.. תודו שהוא מה זהה יפהה חבל שיש לי HOT אה ועוד משהו לא קשור..עוד 10 ימים יש לי מומוללדת.. אוהבתותכם אביבוש
הנה משהו שלא קשור להראלווש הפרק הראשון של השיר שלנו.. תודו שהוא מה זהה יפהה חבל שיש לי HOT אה ועוד משהו לא קשור..עוד 10 ימים יש לי מומוללדת.. אוהבתותכם אביבוש
א א ד 1 1 נ ת New member 14/4/05 #11 מסכימה, אבל בכל זאת, הכתבה עצמה לא עוסקת בהראל ולא במשהו שקשור כ"ך אליו... אלוהים קשור לכולם בכללי, לאו דווקא להראל
מסכימה, אבל בכל זאת, הכתבה עצמה לא עוסקת בהראל ולא במשהו שקשור כ"ך אליו... אלוהים קשור לכולם בכללי, לאו דווקא להראל
א א ד 1 1 נ ת New member 14/4/05 #12 שוונג שקשור להראל!!! And on the 1226th day god created HAREL SKA'AT יפה? סתם משהו חביב שחשבתי עליו עם חברה... כי תמיד אומרים "וביום השמיני אלוהים יצר את..."
שוונג שקשור להראל!!! And on the 1226th day god created HAREL SKA'AT יפה? סתם משהו חביב שחשבתי עליו עם חברה... כי תמיד אומרים "וביום השמיני אלוהים יצר את..."