אתר יאללה קדימה

yurigankin

New member
אתר יאללה קדימה

שלום לכל חברי הפורום לאחרונה עלה לרשת אתר חדש של פעילי קדימה "יאללה קדימה" שמו באתר ניתן למצוא מידע על מועמדי התנועה, ליזום הצעות חוק (החוקיה) ואף ניתן למצוא מגוון דברים משעשעים על הפוליטיקה שלנו חשוב מאוד: באתר פועל פורום של פעילים, החלפת דעות ודיונים בכל הנושאים הנוגעים לסדר היום אני קורא לכל חברי הפורום לקחת חלק בדיונים בפורום זה. שמי יורי, אני מנהל את הפורום ניתן לפנות אליי בנוגע לכל בעיה שבה אתם נתקלים

מוזר מאוד.. אולי גם מצחיק..

באתר הרשמי אני לא זוכר מילה על הליכוד.. בנוסף, אני באמת לא מבין על איזה סרטונים הוא מדבר.. יש לך מושג, אולי? כתובת האתר - www.kadimasharon.co.il לעומת זאת, מפלגת הליכוד משקיעה כמעט ורק בקמפיין נגטיבי.. שהוא דווקא כן מופיע באתר.

אשרת

New member
הקמפיין של הליכוד מזעזע..

עושה רושם שהליכוד נמצא בכזאת פאניקה שמעז להתשמש בתמונות מפינוי עמונה, מתוך ניסיון דבילי לחלוטין להדביק את האלימות הזאת לאולמרט. בעעעע

את תמרות העשן שהצמידו לשוטרים..

ראית?
בתמונת הרקע בתחילת הקמפיין.. כאילו היו אלה שליחי השטן.. מנסים לייצר סיטואצייה פרובוקטיבית.. כאילו הציבור לא ידע וראה כי את כל האלימות הזאת תכננו האספסוף המתלהם של המתנחלים... בלוקים ומוטות ברזל.. הרי הם עבריינים! הליכוד מנסה לצייר אותם כתמימי דעים שרק "נקלעו" למקום
גועל נפש.. ריקבון טוטאלי במערכת קורסת ומתפרקת ששמה הליכוד.

אשרת

New member
אותי מעניין..

כיצד המפלגה שלך תתמודד עם הזוועה הזאת? בליכוד גם שכחו לציין את מסע ההסתה שהם ניהלו נגד כוחות הבטחון. עלק... ילדים תמימים

מפלגת שלטון..

לא מתעסקת או צריכה להתעסק בשטויות האלה.. וודאי שמת לב כי קדימה לא מתרכזת סביב קמפיינים נגטיבים. אפשר להבין את הליכוד - הם נתקפו הסטרייה וחרדת מוות לאור פרפורי הגסיסה של המפלגה שלהם.. זה הקלף האחרון שלהם.. הם לא מהססים לחשוף אותו - ואת הפרצוף האמיתי שלהם

אשרת

New member
אני לא חושבת שאתה צודק.

כאשר תוקפים אותך, אתה צריך או להגן על עצמך או לתקוף בחזרה. יש מספיק אנשים בעם שלנו, שעלולים, חס וחלילה, יפול למלכודת הזוועתית הזאת, ולדעתי, יש פה גם הכפשת שמו של אולמרט שלא בעוול בכפו. אלא אם קיום החוק, נקרא עוול...
הפרצוף האמיתי של הליכוד נחשף עם כניסתו של פייגלין לתוך המפלגה והקצנתה ימניה עם הבחירה החדשה.

um21

New member
אתם לא מפלגת שלטון

אתם מפלגת פליטים של אנשים שהלכו אחרי האדמו"ר עומרי שרון.

ורדית 8

New member
הקמפין של הליכוד מזעזע?

באתר של קדימה יש סרטון מצויר שמראה את ביבי עם מכנסים מופשלות מחרבן. אני מבינה שעבורך זה טוב טעם. אותי זה מבחיל.

../images/Emo6.gif האתר של קדימה?!

מדובר באתר פעילים נטו.. שגם לא שייך למפלגה - אחד כזה.. שהייתם מתים שגם לכם יהיה :)

ורדית 8

New member
זה נמצא באתר של קדימה

לטעון שמישהו אחר מפעיל אותו זה פשוט דמגוגיה. כנס לאתר של קדימה ותיוכח שזה דף מהאתר.

זה לא האתר של קדימה, זה אתר

של פעילי קדימה. יש לך לינק שמוכיח שמדובר באתר של קדימה? כי אני חיפשתי קודם באתר הרשמי של קדימה לינק לאתר יאללה קדימה ולא מצאתי.

אשרת

New member
לא היתי שם.

אבל זה לא סותר את העבודה שהמפיין הרשמי שלכם מזעזע ברמות הרבה יותר גבוהות, ורציניות יותר.

אני חושב שהוא טעה כשהוא אמר

"האתר הרשמי", והוא התכוון לאתר "יאללה קדימה". באתר זה אכן ישנם דברים, שראויים לתגובה כמו זו של גלעד ארדן.

זה אתר פעילים פתוח.. וזה נפלא! :)

נפלא שיש אחד כזה שמשמש כבמה נוספת לכל פעילי קדימה :) יש לי הרגשה כי הליכוד מקנא במעט..

יכול להיות שהליכוד מקנא אפילו

לא במעט. ואתר פעילים זה אכן נפלא, אבל יש שם כל מיני דברים, שהאמת, גם אני הייתי מוותר עליהם. אפשר להראות את החיוב שבך מבלי ללגלג בצורה סרקסטית על יריבים. אולי אני מרובע, אבל דברים כאלה לא עושים עליי רושם חיובי.

למעלה