אתר טוב בנושא : www.insomnia.org.il שווה לבדוק. רק בתחילת דרכו, אבל נראה מעניין מאוד.
S sathack New member 16/1/07 #1 אתר טוב בנושא : www.insomnia.org.il שווה לבדוק. רק בתחילת דרכו, אבל נראה מעניין מאוד.
ד דנטל New member 16/1/07 #2 מכיוון שאין שם קישורים... ../images/Emo13.gif וגם לא ראיתי שיש שם פורום, בינתיים, יהיה נפלא אם יהיה קישור לפורום פה (תוך ציון מפורש, כמובן, שזהו לא פורום מקצועי). תודה על הקישור, בהחלט נראה שיש למה לצפות!
מכיוון שאין שם קישורים... ../images/Emo13.gif וגם לא ראיתי שיש שם פורום, בינתיים, יהיה נפלא אם יהיה קישור לפורום פה (תוך ציון מפורש, כמובן, שזהו לא פורום מקצועי). תודה על הקישור, בהחלט נראה שיש למה לצפות!
S shaiush4 New member 16/1/07 #3 זה רעיון מצויין. אני אשלח להם את הכתובת של הפורום ונקווה שיוסיפו בכל מקרה האתר יתווסף בדקות הבאות לרשימת הקישורים.
זה רעיון מצויין. אני אשלח להם את הכתובת של הפורום ונקווה שיוסיפו בכל מקרה האתר יתווסף בדקות הבאות לרשימת הקישורים.
ל לא קוראים לי דרור New member 17/1/07 #5 וקישור פעיל למען אלו שלא רוצים להשאיר עקבות בעבודה. www.insomnia.org.il
ל לא קוראים לי דרור New member 17/1/07 #6 ואולי עכשיו זה יעבוד www.insomnia.org.il target=_blank>פה או www.insomnia.org.il target=_blank>כאן או www.insomnia.org.il
ואולי עכשיו זה יעבוד www.insomnia.org.il target=_blank>פה או www.insomnia.org.il target=_blank>כאן או www.insomnia.org.il