אתר חשוב מאוד.

haji mola

New member
אתר חשוב מאוד.

ברשותכם ברצוני לפרסם אתר (למרות שאני מניח שהוא מוכר לחלקכם). שם האתר הוא "אגורה" http://www.agora.co.il בעלי האתר מגדירים עצמם כמערכת שיתוף החפצים הגדולה בעולם. ניתן לפרסם מודעות למסירת חפצים וכן מודעות לביקוש חפצים הכל כמובן ללא תשלום. גם השימוש באתר עצמו הוא בחינם. יש חשיבות רבה מבחינת איכות הסביבה למחזור מוצרים ולי אישית לא היה מושג, איזה ביקוש יש לחפצים שחלקנו זורקים לפח כלאחר יד. גם מבחינה חברתית יש חשיבות רבה לאתר זה ומשפחות נזקקות רבות מוצאות באתר זה המון פריטים שחוסכים להן כסף רב. לכן חשוב מאוד שתכניסו את האתר למועדפים שלכם ובפעם הבאה לפני שאתם זורקים חפץ כלשהו , נסו לפרסם אותו באתר. (ולא , אני לא מבעלי האתר ו/או יש לי אינטרס כלשהו בפרסום, פשוט מצאתי חובה חברתית מוסרית לעשות זאת).

niya

New member
מה יותר פרסי

מפרוייקט אגורה, מה? חאג' מולה, סחתיין על הקישור

פרויז1

New member
שישקו לי.../images/Emo46.gif

רוצים קידומת לטלפון. וכשאני בא להשלים, זה לא מקבל.

niya

New member
עסבאני בבדוי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ככה היו אומרים אצלנו למי שמתעצבן סתם....

haji mola

New member
נייה חנום, אבקש לשמור על שפה תקנית.

מעתה אמרי "מתעצבן אֶסתם" ולא מתעצבן סתם. בתור מנהלת הפורום אבקשך לא לחזור על טעויות כאלה בעתיד. ואתה פרויז ג'ון היקר, באמת למה מתעצבן?? קצת קשה אז מוותרים??? תגיד איפה נתקעת ונעזור לך. תזכור את הכלל הפרסי הידוע: "אין פתרון , מה אי אפשר למצוא לו עם קצת רצון, בעיה הולמת..".

niya

New member
אני באמת מתנצלת נורא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

על חוסר התקניות של השפה...
ולא הבנתי את משמעותו של הביטוי בסוף: "אין פתרון , מה אי אפשר למצוא לו עם קצת רצון, בעיה הולמת..." הסבר פרט ונמק בבקשה

פרויז1

New member
הארות אחדות :

1. כשאני למדתי עברית בבי"ס תיכון, היה לנו ספר שנקרא "ודייק". זה בא ללמד את הדיוק שבמילים, מושגים ופתגמים והוא האיר את טעויות הלשון השגורות. שמה היה כתוב: אל תאמר : "מתעצבן אֶסתַם" האות ת' מנוקדת בפתח. אמור : "מתעצבן אֶסתָם" האות ת' מנוקדת בקָמָץ 2. לצערי, לעתים אני חוטא ברגזנות.
זה כמובן, בגלל העניין ולא בגללי . אתפנה לזה ואנצח אותו.לבד. אחר כך. תודה רבה על התמיכה חבר שלי !!!

למעלה