אתר חדש!

fef24

New member
../images/Emo60.gif אז ככה:

לגבי פטירה (חס וחלילה) הכי פשוט זה לעשות צוואה מסודרת, זה פותר את כל הבעיות. לגבי הסכם ממון, אם זה מה שאמרו לכם במשפחה חדשה אני מניח שהם יודעים יותר ממני, אבל אפשר בכל מקרה לעשות ולנסות לאשר, וגם אם לא יאושר כהסכם ממון עדיין זה ישמש בסיס לחלוקה, שכן זה דבר שהסכמתם ביניכם.

barm0

New member
חדשות האגודה

שנה טובה שנת אהבה וגאווה ברק עטר, דני וקס ומסניף באר שבע של האגודה בשם כל משפחת האגודה מתיחת פנים לאתר סניף האגודה בב"ש: http://www.gaybs.up.co.il בכל עניין ניתן לפנות למייל [email protected] סעודת ראש השנה המסורתית כידוע האירוע מתקיים מידי שנה תודות לתרומתם הנדיבה של בתי עסק, מתנדבים ואנשים פרטיים מן הקהילה ומחוצה לה. אירוע ראש השנה המסורתי והחגיגי של האגודה, הכולל ארוחת ערב ותפוח בדבש. יתקיים ביום שני, 29/09/08 בשעה 19:30. בבית פזי - בית האגודה נחמני 28 ת"א. הכניסה חופשית וללא תשלום, מספר המקומות מוגבל ולכן יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-6205590/1 את הארוחה נקנח בשירה בציבור. לפרטים כנסו למדור פעילויות ומתנדבים באתר האגודה. תרומות יתקבלו בברכה בטלפון 03-6205590, או דרך אתר האגודה (מאובטח) לאתר : target=_blank rel=nofollow>http://www.glbt.org.il המופע ג'ורונה של אורן וניב מוסרים לכולכם שנה טובה מאושרת ומתוקה ומצפרים ההנחה לחברי/ות האגודה וידידיהם. במדור מבצעים והנחות הספר 100 גאים מאת פול ראסל, ימכר בהנחה בסניף. רשימת 100 הגאים מציגה בפני הקורא 100 ביוגרפיות מרתקות של אנשים, שבדרכם הייחודית ציינו פריצת דרך בהיסטוריה רווּית המאבקים של ההומוסקסואליםוהלסביות. כולם בלטו בכישוריהם, ברוחם, באומנותם, ועל כולם נגזר להילחם על אהבתם ...להרחבה ראו במדור מבצעים והנחות באתר האגודה. אהבת גברים ללמוד לאהוב דרך הגוף - סדנה לגברים בלבד בה נלמד בעזרת מגע ומודעות ליצור אהבה מתוך רכות,לפתח עוצמה גברית בלתי נתפסת ולנוע לעבר חיים שלמים יותר. לפרטים במדור מבצעים והנחות Are you Big in Japan? לתוכנית חדשה של ערוץ 2 שמצולמת ביפן, דרושים אנשים הרפתקנים, מצחיקים וקצת מופרעים. אז אם אתם בגילאי 18-70 ובא לכם לקחת חלק בחוויה תרבותית מדהימה ואולי לזכות בפרס כספי גדול. לפרטים פעילויות ומתנדבים באתר האגודה האגודה פוצחת בשיר לשיר בכיף במפגשי יום שישי (הראשון כל חודש), המפגש הקרוב: יום שישי 03/10/2008 בשעה 21:30. בבית האגודה -נחמני 28 ת"א, כולל כיבוד קל, מקווים לראותכם. פרטים בפעילויות ומתנדבים באתר קיץ בבאר שבע בוגרות בית הספר לאומנויות הבמה בבאר שבע מעלים את המחזה "קיץ" מאת ג'יין צ'מברס. זוהי אחת הפעמים הראשונות בבאר שבע - בהן מועלה מחזה בעל נושא קווירי מפורש. ההצגה מספרת על קבוצת לסביות במפרצון קוד בארצות הברית (בשנות השבעים ), אליהן מצטרפת סטרייטית שזה עתה עזבה את בעלה ואינה מודעת למקומה. זוהי דרמה קומית - ולפי מבקרי התיאטרון חווה לראות. ביה"ס למשחק רחוב דוד הראובני 25 בב"ש, עלות כרטיס רק 30 ₪, הצגה אינטימית 130 מקומות בלבד! להזמנת כרטיסים: בית הספר למשחק - 08-6102424 מיטל ילינק - 054-4764113 בואו להתנדב באגודה האגודה מתרחבת וצומחת, ואנו מעוניינים לצרף לשורותינופעילים ופעילות בתחומים שונים, דרושימיות מתנדבימיות נוספים למגוון הפעילויות שעורךהארגון בכל רחבי הארץ. אם אתם מעל גיל 23, קומניקטיביים, ויכולים להקדיש מזמנכםלפעילות התנדבותית למען הקהילה הלהט"בית - נשמח אם תצטרפו למאות המתנדבים שכבר פעילים באגודה. קורס: תורת היחסים - התפתחות אישית בקבוצה. מפגש פתוח למצטרפים חדשים לקורס ביום ה' באגודה וכמובן הנחה לחברי לחברים הירשמו מראש יחסים - אלה חיינו, חוויית החיים נוצרת מההתייחסות שלי למה שאני פוגש, חווה, למהשמתחולל בתוכי כתגובה לשדרים שאני מקבל דרך החושים שלי,עליי להכיר ולהבין אתמנגנון הפיענוח והפרשנות שלי, כדי לרכוש מיומנות הולכת וגוברת בניווט חיי לאן שאנירוצה .יחסים עם בני-אדם הם כלי משמעותי להגיע למיומנות זו. פרטים באתר שלישי עם חוש"ן בתאריך 07/10/2008 הרצאה בשם "כל המים הקדושים" – במהלכה נתוודע אל הסיפור המיתולוגי העוסק בהורדתה של אלת הגנגס מעולם האלים, לקדושת נהר הגנגה ולחגיגות הקומבה מלה. לפרטים אתר האגודה חדש קבוצה לכבדי שמיעה בוא למעגל שיחה של כבדי שמיעה- שכן כולנו באותה סירה ונתקלים באותם קשיים: נלבן יחד את כל הקשיים, נלצד להתמודד עם הבושה ונכיר ונעזור זה לזה. לפרטים במדור פעילויות ומתנדבים באתר מגמה חדשה בעולם הרכב? בארץ לא תראו כלכלה וורודה אספנו עבורכם מספר סרטונים שתחייכו כשתצפו בהם, מפתיע, משעשע, חמוד. תעבירו לחברימיות מדור כתבות באתר על גֶן המעורר משיכה מינית לגברים מסתבר כי לקרובות המשפחה של גברים הומוסקסואלים וביסקסואלים יש יותר צאצאים.. כתבה מדעית קצרה המתארת תוצאות מחקר איטלקי. להרחבה כנסו לכתבות עלייה במספר הזוגות החד-מיניים... מספר הזוגות החד-מיניים בגרמניה כמעט הוכפל בעשר השנים האחרונות והגיע ל... ואצלנו... לראשונה בישראל, יכלול מפקד האוכלוסין הקרוב משקי בית שבהם גרים בני זוג מאותו המין. לראשונה "קרבה 'בן/בת זוג' מאותו מין היא אופציה קבילה". קראו באתר האגודה שבת ב"ש חגיגית לראש השנה ביום שישי הקרוב: 26.9.08 בשעה 21:00 קבלת שבת וסעודה, של סניף ב"ש והדרום של האגודה והפעם - עם הרמת כוסית לשנה החדשה. כרגיל, חברי הסניף הם המביאים את האוכל לסעודה. לתיאום מה להביא - בבקשה להתקשר לדני 052.3946098 http://www.gaybs.up.co.il

למעלה