אתר חדש

המורה

New member
אתר חדש

שלום לכולם אני כרגע בשלבים ראשוניים של בניית אתר (די ראשוניים חייב לציין) מאחר והוא מיועד לחברה כמותכם, אשמח לקבל את חוות דעתכם אם הוא מעניין, או שמא כדאי לזנוח את הרעיון... יום טוב עמוס

ערב טוב עמוס

רעיון נחמד. לפי מה שהבנתי האתר שלך הוא כמו אתר הידען,אך בעל מאמרים קצרים יותר ופחות "מייגעים" לקריאה, תקן אותי אם אני טועה. לדעתי כדאי לך להמשיך בתקופת ההרצה של האתר כדי לראות אם הרעיון מצליח. גיא

המורה

New member
אני מכיר את הידען

ואין לי שום כוונה להתחרות בוותק, כמות הקוראים וכמות הכותבים בו.. בכל אופן.. תודה לגבי FF.. אני אבדוק.. בכרום הוא עולה ניפלא.. יום טוב עמוס

tweeg

New member
כרום../images/Emo5.gif

דפדפן דרקוני שנועד לאסוף מידע בשביל גוגל בהתחלה חשבתי שזה שטויות,אפילו אם הקטע של הסעיפים בהתקנה של הזכויות אבל באיזה זכות הוא מעתיק לי היסטורי מדפדפנים אחרים??? אני אם גוגל לא מתעסק יותר

tweeg

New member
תגובה

בעקרון זה יופי של רעיון למרות ביצוע ברמה גבוה יותר של הידען (שבעל לפחות כמה כותבים,וגם הרשאות לתרגם מכמה עיתונים באנגלית) אבל בכל זאת הגעת לכתבות שלא ראיתי שם(עם העכברים,אולי פיספסתי) לדעתי כדאי לך להמשיך,זה מטרה טובה,ואי אפשר להשאיר אותה בידי אתר אחד בלבד וחוץ מזה אתם פונים לקהל יעד שונה במקצת קצת "צרם" לי חוסר תמיכה בff,למרות שזה לא משמעותי אבל יש אתרים שאני "מחרים" על דברים כאלה (בעיקר בגלל עיקרון,ופחות נוחות) אז לתשומת ליבך btw הכתבה על הסיגריות זה שטויות לא מתמכרים מסיגריה אחת

למעלה