אתר חדש

galibelly

New member
אתר חדש

היי לכל הפורום היקר ! אתם מוזמנים להיכנס לאתר החדש שלי ולהגיב . WWW.GALORIENTAL.CO.IL

גל גול!! תתדחדשי, שמחתי לראות שאת גם תופרת

בגדי ריקוד את זה לא ידעתי. ומשום מה לא הצלחתי לראות את קטעי הריקוד. וחבל...... התקלה אצלי או באתר? בכל מקרה אתר מקסים, ואת רקדנית ממש טובה, למרות שאת כבר יודעת את זה.... דיהיה המון המון בהצלחה בהכל!

ליילה 1

New member
מברוכ תתחדשי, והמון המון הצלחה../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

יופי של אתר, אמנם את הוידאו לא הצלחתי לראות, אבל ראיתי אותך בלךייב. ואת נהדרת

galibelly

New member
תודה רבה איזה כיף לשמוע !!

הוידאו יהיה מוכן בשבוע הבא ! נשיקות..

inbal701

New member
גל המדהימה

גל גל מדהימה אחת שכמותך ..לא ידעתי שאת גם תופרת איזה יופי...עכשיו אני מבינה את החליפה הכחולה שראיתי בצוותא עלייך היא היתה מ ה מ מ תתתתתתתתתתת!!!!! ולא היתה אחת שלא דיברה עליה.... יש מצב שתוכלי לעצב לי גם אחת כזו????דרך אגב האתר שלך מקסים ומרהיב רק לא הצלחתי להכנס לוידאו משום מה....יאללה בהצלחה... ענבאלדי - ענבל זוהר

galibelly

New member
אני עדיין לא תופרת

אני רק מעצבת חליפות עד הפרטים הקטנים שימו לב באתר מה כתוב . וענבלוש יקירתי תודה על המחמאות אכן עיצבתי את החליפה הכחולה. ולכל בנות הפורום שוב תודה על התגובות החמות תיכנסו לבלוג באתר שלי יפורסם שם הופעות שלי

גלוש מתוקה, מזל טוב!

היי גל. כבר רשמתי לך תגובה בבלוג. שוב מזל טוב על האתר. חולה עליך!!! התלמידה המעריצה, מיכל (-:

ס א מ ר ה

New member
תתחדשי אתר מדהים ומושקע

העיצובים מדהימים (גם אני מעצבת תלבושות לריקודי בטן ונחמד לראות עוד מישהי שעושה את זה... כל מה שנשאר זה שתתחילי לתפור....) שיהיה בהצלחה.

היי גלאת פשוט יפיפיה ../images/Emo42.gif

האתר ממש יפה והחליפות מהממות
במיוחד הכחולה
בהצלחה רחלי

Lior Bar

New member
מברוק על האתר!

היי גלגול, תתחדשי על האתר המקסים. אין על סמרל בעולם,נכון? נשיקות, ליאור ליאור בר - מחול מזרחי קסום www.liorbellydance.com

לגליבלי - איזה יצור מקסים שאת

את פשוט אשה יפיפיה וגוף?: אלוהי! אהבתי את האיורים והעיצובים שלך ובכלל קיבלתי תחושה מהאתר שלך שאת ממש נהנית ממה שאת עושה וזה מאוד מאוד חשוב! המשיכי לחייך ולהנות ושיהיה בהצלחה בכל בברכה תמרה

למעלה