אתר חדש www.ibilliard.co.il

9ball master

New member
אתר חדש www.ibilliard.co.il

לאחר השקעה מרובה, העלתי את ibilliard, אתר הביליארד (פול) המקצועי בשפה העברית. האתר בגרסת הרצה ועדיין חסר מספר נושאים אשר יושלמו בהקדם. האתר מביא לראשונה תרגום מלא, נכון ומקצועי בשפה העברית של חוקי המשחקים השונים וכן חוקים המיועדים לניהול תחרויות וחוקים עבור שופטים בהתאם לחוקים הסטנדרטיים העולמיים, כפי שפורסמו על ידי ארגון הפול העולמי (WPA) והמקובלים ע"י האיגודים המקצועיים בארה"ב, באירופה ובשאר העולם. כמו כן לראשונה, מילון מושגים של ענף הביליארד בעברית וכן ובית ספר וירטואלי לספורט הביליארד, כאן תוכלו ללמוד איך "עושים זאת" בדרך הנכונה, החל מאיך להחזיק את מקל המשחק ועד הסברים מפורטים על ביצוע מהלכים אשר יובילו לנצחון במשחק. ביחד עם מצבור מאמרים בנושאים שונים וגלריות תמונות אשר יגדלו עם הזמן, האתר מהווה נקודת פריצה וחדשנות בגישה ובכל הקשור לענף הביליארד בישראל, ויהפוך לעמוד תווח בלתי נפרד מספורט הביליארד. באתר קיבצתי את המאמרים שכתבתי עד עכשיו ופורסמו בפורום זה ואף הוספתי אחד חדש.... עוד מאמרים יתווספו במשך הזמן. אשמח לשמוע את דעתכם וכל רעיון או נושא שהייתם רוצים שהאתר יכסה בדרך המקצועית ביותר. תהנו........ וצפו להפתעות בהמשך
שגיא www.ibilliard.co.il

אתר קטלני ../images/Emo45.gif

עיצוב יפה ומושקע... הסברים מעמיקים, ותמונות יפות מאוד האתר הישראלי הכי מקצועי שראיתי עד כה..רק חבל שהוא רק על ביליארד ואין בו קצת התייחסות לסנוקר... קצת סרטוני הדגמה וסרטונים של משחקים מפורסמים לא יזיקו אני בטח שבשלב זה או אחר אתה תוסיף.. ח"ח לכל האנשים שפעלו להקמת האתר...! נ.ב הדומיין חמוד מאוד... [:

9ball master

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מבחינה מקצועית זה יהיה לא נכון להכנס לסנוקר, זה לא הצד החזק שלי כך שלא אוכל לטפל בנושא בצורה מקצועית ואני לא מחפף
את הסנוקר אני ישאיר לאחרים שירימו את הכפפה.... אני מאמין שבעתיד אכניס סרטוני הדגמה, לאחר שנסריט אותם.... האתר הוא 100% חוקי ולעלות סרטונים אחרים או סרטונים של משחקים ללא קבלת רשות מבעלי זכויות היוצרים אני לא יעשה!!! שבוע טוב שגיא

למה אתם לא שמים גם את האתר של

איגוד הביליארד הישראלי ?! זה שאתה שונא אותם זה לא אומר שאסור לפרסם אותם כמו שפירסמת את האתר שלך.

9ball master

New member
תשובה

בעבר היה קישור לאתר של האיגוד אך מכיוון שהאיגוד לא אוהב את מה שיש לי להגיד הוא ביקש להסיר את הקישור. כל זה היה עוד לפני שניהלתי את הפורום והייתי משתתף מן המניין, במקום לתת תשובות לשאלות שהועלו כאן, במקום להכנס לדיון רציני, ראשי האיגוד העדיפו לנתק קשר רשמי עם פורום זה.... (רק בצורה רשמית...
) הפורום פתוח לכל דיון בנושא ספורט הביליארד וכל אחד מוזמן וראשי להביא כאן את דעותיו. רק לסבר את אזניך, אני לא אוהב את רשת לינקולן, אבל אני לא מוחק את ההודעות החודשיות שהם מפרסמים כאן עבור התחרויות שלהם..... בדיוק כפי שלא נמחקו הודעות של חגי (השייך לאיגוד) בנוגע לתחרויות של האיגוד או כל נושא אחר. חבל שאתה בא בטון תוקף שכזה מבלי לעשות ברור קודם (הודעה פרטית הייתה יכולה להיות הרבה יותר מכובדת).

למעשה זה לא אתר עם חדשות ועדכונים..

זה יותר אתר למידה והדרכה ואני מעדיף להתעדכן בחדשות ביליארד, מאשר ללמוד כי את זה אני יודע מצויין...

9ball master

New member
כל כך צפוי....

כמו כל הישראלים.... יודעים הכל... האתר רק עלה, הוא יעבור שיפורים ושינויים וכמובן שיהיו תוספות.... האתר גם משמש שתהליך למידה בשבילי, זה האתר הראשון שאני בונה ואני רק בקצה הידע של איך לעשות דברים, ובעיקר שגם יראו נכון ובצורה מקצועית. החומר הנמצא שזמין כרגע באתר הוא יותר לימודי אך עם הזמן יכנסו יותר ויותר נושאים תחת קטגוריית המאמרים ואני מבטיח לך שגם אתה תוכל ללמוד דבר או שניים (אך כמובן שאתה לא חייב....) הקדמת אותי קצת כי התכוונתי לפתוח שירשור עם קצת חדשות ועדכונים..... אז הנה זה בא, אוטוטו

Anin17

New member
אתר מעולה!

נוח ופשוט לשימוש גרפיקה טובה ותמונות מדהימות! וכמובן מידע מקצועי בשפע חגיגה לאוהבי הפול

9ball master

New member
תודה....

אמנם האתר מוקדש יותר לפול אך בתכלס הרבה דברים חופפים... אין הרבה הבדלים בין הענפים, ההבדל העיקרי הוא בטקטיקת המשחק אשר נובע ממגבלות של ציוד. גם ההבדלים בעמידה ובנקודת האחיזה של המקל נובעים מהגבלות של ציוד, שולחן סנוקר יותר גבוה כך שהעמידה "המרובעת" של סנוקר נוחה אך פחות נוחה לשולחן פול, מקל סנוקר הוא קצר יותר ולכן האחיזה קרובה לקצה המקל. אני מאמין שחובבי כל המשחקים ימצאו עניין באתר.

lior02010201

New member
ווואו! ממש מדהים תודה רבה לך שגיא

כל הכבוד!!! ממש רמה בינלאומית!

למעלה