אתר חדש שמציג.. אתר חדש שמציג עיצובים חדשים של סנדלי קרוקס.
ג גרוש0פטימי New member 14/9/06 #2 YYY חכה המנהלת מתעוררת ! ../images/Emo6.gif ככה פרסומות על הבוקר ? מי המציא את הנעל המכוערת הזו ?!?!?!?!? לא מצליח להבין מי נועל את זה ? ולמה ???????
YYY חכה המנהלת מתעוררת ! ../images/Emo6.gif ככה פרסומות על הבוקר ? מי המציא את הנעל המכוערת הזו ?!?!?!?!? לא מצליח להבין מי נועל את זה ? ולמה ???????
ג גרוש0פטימי New member 14/9/06 #4 'שבעי שאת לא רצינית ../images/Emo6.gif לא מצליח להבין מי הולך עם זה... זו לא נעל ! זה נראה כמו צמיג של רכב. "=D
'שבעי שאת לא רצינית ../images/Emo6.gif לא מצליח להבין מי הולך עם זה... זו לא נעל ! זה נראה כמו צמיג של רכב. "=D
ג גרוש0פטימי New member 14/9/06 #6 אל תגלי...גם לילדים שלי יש. ../images/Emo6.gif אבל הם רק ילדים וזה הטעם של אמא שלהם. נראה לי שאני מקים תנועה לביטול הקרוקס ! איכסססס איזו תופעה דוחה.
אל תגלי...גם לילדים שלי יש. ../images/Emo6.gif אבל הם רק ילדים וזה הטעם של אמא שלהם. נראה לי שאני מקים תנועה לביטול הקרוקס ! איכסססס איזו תופעה דוחה.
נ נקלעת למטרה New member 14/9/06 #8 ../images/Emo13.gif אצלי יש בצהוב וסגול עכשיו אני בהתלבטות.... אזה צבע לקנות
D d a n i e l s 5 New member 14/9/06 #10 כמוך כמוני... חושבת שהתופעה הזאת דוחה ! וחבל שהן לא נשארו במקום לשם הם נועדו מלכתחילה ......לרגלי הטבחים (השפים) במטבח. אופנה מכוערת .
כמוך כמוני... חושבת שהתופעה הזאת דוחה ! וחבל שהן לא נשארו במקום לשם הם נועדו מלכתחילה ......לרגלי הטבחים (השפים) במטבח. אופנה מכוערת .
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/9/06 #18 הנעליים האלו... החזירו לי את האמון בבני מינם... הם...ובירקנשטוק
פ פשוט ואמיתי1 New member 14/9/06 #7 את מרגישה שינוי ברמת הצפיפות ? יש לך תחושה שזה קצת איבד גמישות וגובה ?
נ נקלעת למטרה New member 14/9/06 #9 אני חשה בעזרת חוש הראיה שלי, שיש שחיקה רבה בסוליית הנעל. ואני חושש לחוש בעזרת חוש המישוש, שאם יש שחיקה אז קיימת אפשרות סבירה למפגש לא רציונלי בין הישבן לבין הרצפה הרטובה . באמת אחלה נעליים!
אני חשה בעזרת חוש הראיה שלי, שיש שחיקה רבה בסוליית הנעל. ואני חושש לחוש בעזרת חוש המישוש, שאם יש שחיקה אז קיימת אפשרות סבירה למפגש לא רציונלי בין הישבן לבין הרצפה הרטובה . באמת אחלה נעליים!
פ פשוט ואמיתי1 New member 14/9/06 #11 אני הולך עם הדגם הפתוח athens שהוא למעשה כמו כל נעל אצבע רגילה ואין שחיקה בסוליה אבל בהתחלה ממש הרגשתי שאני הולך על אוויר ועכשיו זה אמנם נוח אבל לא אותו דבר אולי התרגלתי מדיי
אני הולך עם הדגם הפתוח athens שהוא למעשה כמו כל נעל אצבע רגילה ואין שחיקה בסוליה אבל בהתחלה ממש הרגשתי שאני הולך על אוויר ועכשיו זה אמנם נוח אבל לא אותו דבר אולי התרגלתי מדיי
ג גרוש0פטימי New member 14/9/06 #12 העמותה החדשה+ הלוגו בבקשה עם מספיק חתימות התופעה תעלם אינשאללללה...
י י ל ד ת האור New member 14/9/06 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |יד| אני חותמת
מ מיקי 43 New member 15/9/06 #17 מכוער אך נוח ובריא ואם בריא שיהיה מכוער ואם נוח לי ומכוער שיקפצו לי כולם כתום ירוק כחול והסגול בדרך