אתר חדש נולד

puremelody

New member
אתר חדש נולד

סוף סוף אני התחלתי בבניית האתר שתמיד רציתי. הוא אומנם עדיין רק באנגלית אבל כמו שאמרתי עדיין. הוא עדיין תינוק ומצפים לו עוד הרבה עמודים ומידע אבל כבר עכשיו יש בו צאט תמונות לוח הודעות מידע על גזעים שונים ועוד ועוד....אז בואו לבקר ותגידו מה דעתכם! תודה מראש

אווף!!! השעור רכיבה שלי התבטל!!....

גשם מעצבן!!!!!!!!

AlOnA FoR EvEr

New member
כן גם שלי!!!! ../images/Emo15.gif

בכל מקרה לא הייתי הולכת כי אני קצת חולע

חחח ../images/Emo3.gif

אני באתי, הכנו סוסים ובגלל שלימור באה לאורווה מוקדם היא עשתה את כל התאים ואת המסדון והעגלת חרא והכינה לערב אז נשאר רק להאכיל, אז ביקשנו מהמדריך שיוציא את כל הרצועות עור שיש לו ונסבן את כולם. אחר כך עלינו לרכב, הילדים עוד לא הגיעו, רכבתי על קלייר , היה נחמד. ובגלל שהילדים לא הגיעו טאורה לא עבד אז עליתי עליו והיה ממש ממש ממש כיף! אחר כך יצאתי לטיול קירור של 30 דקות ועברתי ליד הכולבו וקניתילי קרטיב

כן אני תמיד עושה את זה

זה 10 דקות כל צד, אני הולכת לשם מבקשת ממשיהו לקנות לי ארטיק(גומיגם
פרסומת סמויה יו נו...) וחוזרת חזרה לאורווה

shaililo

New member
גדול!!!!!!

אנשים לא מסתכלים עלייך כאילו *איזה מוזרה*? חחחח.... אצלנו זה בקצה השני של הקיבוץ. וגומיגם זה מגעיל

הכולבו גם בצד השני של הקיבוץ

אבל זה קירור... רנשים באמת מסתכלים עלי מוזר אבל גם הרבה- יא איזה מתוק!! טוב נו טאורה... חח הוא גם תמיד מחרבן על יד הכולבו

חח חצי ניצול..

היה היום מזה כיף! רכבתי על אלמוגי ועבדנו על כניסה ארוכה למכשולים קטנים.עבדנו על מגרש קפיצות (60X40) ובכל קו (אורך או רוחב) היה מכשול, באורכים הקצרים היו איקסים ובארוכים אוקסרים, האיקסים היו מכשולים נסיון, להתכונן לקרת המכשול בו אמור להיו שינוי. לאוקסר אחד הינו צריכים להכנס עמוק ולשני מרחוק. לי הלך הרבה יותר טוב העמוק מאשר הרחוק, כי לאלמוג מספיק קשה להיות עם צעדים של סוס גדול.. אבל נקפוץ את זה גם מחר עם טאורה. זה היה ממש נמוך כזה 60-70 ס"מ. אני אשים 2 תמונות, צילמנו הרבה טובות אבל לא רואים את הסוסים כי הינו 5, 4 חומים ואלמוג.. אז רואים רק את אלמוג. בתמונה הראשונה זאת הקפיצה הראשונה אז נכנסתי בישיבת קפיצות, לא להתייחס לזה שאני בישיבת קפיצות לפני הוא ממש באוויר. בשניה יש שם משהו קצת מוזר.. אבל לא נורא

למעלה