אתר חדש לרוני!!!!!!

אתר חדש לרוני!!!!!!

מה המצב אנשים תקשיבו בניתי אתר לרוני! האתר בערך בבניה אבל יש בוא הרבה דברים!! תיכנסו ותכתבו לי בפורום! רונו'ש!!! אם את רואה את ההודעה הזאתי אז פליז תיכנסי לאתר שלי! נ.ב אני מחפש מישהו שינהל איתי את האתר אם אתם מעריצים את רוני ויודעים html אז תיצרו איתי קשר דרך עמוד "צרו קשר" באתר שלי! האתר: www.roniduani.cjb.co.il

yoooni

New member
תתחדש על האתר גבר גבר ../images/Emo6.gif

המון בהצלחה! נכנסתי אליו, אתר נחמד מאד ויש אחלה תמונות מהמפגשים עם רוני
איזה כיף לרוני שככה מעריצים אותה ובונים לה אתרים

m a s t i k

New member
האמת אתה קצת חוצפן!

לפני שאתה בא ולוקח תמונות שאנשים אחרים מפרסמים פה בפורום, אתה יכול לפחות לבקש רשות ולשאול אותם אם זה בסדר מצדם. כמו שמאתר המעריצים הרישמי של רוני באו וביקשו רשות ככה גם אתה היית צריך לעשות~!

yoooni

New member
please לא לריב...

תנסו ליישב את זה בפרטי בבקשה תודה
ואם לקחת תמונות בלי רשות זה באמת לא יפה... תעשה את זה בבקשה כמו שמקובל לעשות... תודה רבה.

~מנהל האתר! תגובה!

לא לקחתי שום תמונות את כל התמונות שם א-נ-י צילמתי חוץ מ3 תמונות של רוני בפורים ואותם לקחתי מאתר אחר שכניראה לקח אותם מהפורום וביקשתי ממנו רשות!!!

וואי אתר ממש מהממם!

תתחדש על האתר! הוא ממש יפה! אני יהיה בו הרבה אני מקווה! המון המון בהצלחה!

מסטיק צודקת...

אתר יפה אבל.. אחרי הכול התמונות שהיא מביאה זה משהו מיוחד אתה צריך לבקש! והאתר יפה.. תתחדש!!

perrinat

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

אתר חביב, רק כמה הערות:
ממליצה בחום למחוק את התשובה בו: "אתה יכול לישמוע את השיר גם ברדיו וגם בערוץ 24 ואתה גם יכול להוריד אותו בקזה והדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה פשוט לקנות את הדיסק!!! כי רק אחרי זה אוכל להעלות את האתר לקישורים.
מומלץ שהתשובות לשאלות יהיו אמינות- "רוני בקרוב מאוד תתחיל לעבוד על הדיסק השני שלה, אבל עד שהוא יצא יקח זמן!" עדיין לא התחילו לדבר על תקליט שני, אני מניחה שזה בתכנון וחושבים על זה, אבל בכל זאת...
ראיתי שהרקעים וכמה תמונות נלקחו מהפורום הזה, רצוי לקבל את אישור מי שהכין את הרקעים וצילם.
למה שהקישור של "הפורום" לא יקשר לפורום הזה
זה הפורום הרשמי של רוני ונשמח שכל המעריצים של רוני יגלשו כאן. חוץ מזה- מי שבונה אתר לרוני הרי זה משובח

מנהל האתר ~ תגובה!

בקשר לשאלה של הדיסק! אני שאלתי אותה והיא אמרה לי שבקרוב היא תתחיל לעבוד עליו! וחוץ מזה בקשר לתמונות מהפורום לקחתי את זה מאתר אחר על רוני וביקשתי רשות בכלל לא ידעתי שזה מהפורום!! ס-ל-י-ח-ה~!~ ובקשר להצעה של על הפורום אז ס22ה רעיון טוב!

למעלה