אתר חדש לנטי! שלום!!!אתר חדש לנטליה אוריירו הוא בתחילת דרכו אבל עם המון חומר,הורדות וכל מה שתרצו!
E ERonny New member 1/7/03 #1 אתר חדש לנטי! שלום!!!אתר חדש לנטליה אוריירו הוא בתחילת דרכו אבל עם המון חומר,הורדות וכל מה שתרצו!
N niravital New member 1/7/03 #2 אתר ממש נחמד ../images/Emo9.gif מושקע והכל, אבל לא ממש התעמקתי עדיין יש לי שאלה... איך זה שהוא רשמי כאילו, מי מינה אותו להיות רשמי?
אתר ממש נחמד ../images/Emo9.gif מושקע והכל, אבל לא ממש התעמקתי עדיין יש לי שאלה... איך זה שהוא רשמי כאילו, מי מינה אותו להיות רשמי?
Y yoooni New member 1/7/03 #3 אתר נחמד מאד - אבל העיצוב לא התחבב לי על העיניים - לא נורא.. בהצלחה עם האתר.
F faNATYc New member 1/7/03 #4 רונייייייייי הגיע הזמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב (שוש?)
F faNATYc New member 2/7/03 #30 טוב יאללה, הגיע הזמן לביקורת על האת האתר מאווווווווווווווווווד, אבל באמת מאוד נחמד. לא לוקח חודשים עד שהוא יעלה, מאוד קל, ידידותי (בלי תסבוכות), אבל הרקע - אדום לוהט כזה עשה לי בעיות בעיניים למשך חצי שעה אחרי הצפייה בו. כול הכבוד
טוב יאללה, הגיע הזמן לביקורת על האת האתר מאווווווווווווווווווד, אבל באמת מאוד נחמד. לא לוקח חודשים עד שהוא יעלה, מאוד קל, ידידותי (בלי תסבוכות), אבל הרקע - אדום לוהט כזה עשה לי בעיות בעיניים למשך חצי שעה אחרי הצפייה בו. כול הכבוד
ו ולריה1 New member 1/7/03 #8 אתר מהמהם!עיצוב חבל"ז אני מתה על צבע אדום! סוף סוף אתר עם עיצוב יפהההההההההההה
N niravital New member 2/7/03 #9 אז חכי לאתר שלי ../images/Emo8.gif אני מתכוון להשקיע מלא בעיצוב, ומקווה שזה יצא יפה אבל האתר יעלה עוד מלאאאאא זמן אז כדאי לחכות בסבלנות
אז חכי לאתר שלי ../images/Emo8.gif אני מתכוון להשקיע מלא בעיצוב, ומקווה שזה יצא יפה אבל האתר יעלה עוד מלאאאאא זמן אז כדאי לחכות בסבלנות
T Tustus New member 2/7/03 #13 הדבר הראשון שאני מסתכלת באתרים... זה ההורדות חח.. אם ההורדות פועלות כמו בזה אז בשבילי לפחות האתר מצויןןן... חח
הדבר הראשון שאני מסתכלת באתרים... זה ההורדות חח.. אם ההורדות פועלות כמו בזה אז בשבילי לפחות האתר מצויןןן... חח
B buzaglo New member 2/7/03 #14 חח גם אותי זה מה שבעצם מעניין../images/Emo41.gif אבל מה יש להוריד שם?