אתר חדש לירמי :)))))

ייעעלל

New member
אתר חדש לירמי :)))))

טוב אז מישהו רשם בפורום סינרגיה בהיידפארק (פרסומת סמויה) שאין לירמי ממש אתר טוב נו אז מה שלא נבנה? http://www.kaplan-site.up.co.il/ ואז זה לא עובד אז- http://www.kaplan_site.coo.co.il/ ואין לנו ממש דברים עליו והפרטים לא בטוח כ"כ נכונים אז אם למישו בא לעזור נשמח :)

alexa14

New member
וואי!!1

העיצוב מדהים. אני מוכנה להצטרף לנהל מבחינת פרטים אב לא מבחינת עיצוב. אם אתם מעוניינים :>

crazypuf girl

New member
איזה יפה../images/Emo9.gif

אם אתן רוצות אני יכולה לעזור בעיצוב או כותרות או משו :]

ייעעלל

New member
LOL

שיר קרעת אותי עם הבויקה הזה שלך חחח ותודה אנשימים מי שרוצה לעזור,שיפנה אלינו באיסי -175587758

כל הכבוד לכן!

אחלה יוזמה

מדהים..!! [:

אהבתי את העיצוב. את הרעיון- ישר כוח! אבל..יש לי כמה הצעות/הערות: 1. הוא גר ברמת השרון...לא בת"א!! 2. הביוגרפיה שלו לא מלאה...אני יכולה לעזור לכן להכין/להשיג אחת עם יותר פרטים... 3. רצוי לעשות גם קישור לפורום !! [: שעוד אנשים יבואו לפה... 4. כשאתן מציינות שם של להקה או שם של מפורסם אז רצוי לעשות מהשם הזה קישור לפרטים עליו [אפשר להשיג באתר "מומה"] 5. יש המון אתרים שיש בהם כתבות או ראיונות איתו. אני אביא לכן כמה...אבל כדאי לכן לחפש עוד ולהכניס עוד קטגוריה של "קישורים" לכל מיני כתבות וכו'. יש לי כמה הצעות....ואני מאוד אשמח לעזור!! :) שושה! icq: 309684867 [למקרה שתרצו קישורים או עוד רעיונות...]

שלמונזה

New member
אני מצטערת אבל ../images/Emo168.gif

האתר לא מדהים ולא בטיח. דבר ראשון סחתיין על היוזמה בהחלט הגיע הזמן שיהיה אתר נורמלי לירמי, אם הם לא עושים את זה בעצם אז בהחלט צריך שמעריצים יעשו משהו בנידון. אם רוצים לקרוא משהו באתר, צריך ממש אבל ממש להתאמץ כי הרקע הכהה די מקשה על הקריאה של הדברים שם. הביוגרפיה סתמית למדי בקושי שתי שורות, הבן אדם עשה הרבה יותר בקריירה המוסיקלית שלו שדורשת יותר משתי שורות. הדיסקגורפיה אפשר להבחין [בקושי אבל מבחינים] בשורת קוד שלא שייכת לשם, ראיתי את זה בעוד מקום, אולי בגלריות? וכמובן שצריך לעבוד על הדיסקוגרפיה. אני מבינה שזה רק ההתחלה אבל לפחות לרשום את השמות של הדיסקים ליד התמונות? ועם כל הכבוד על היוזמה חמודים שלי, לפחות תתנו קרדיט שלקחתם את כל התמונות שלכם מהפורום הזה, תמונות שאני עמלתי להכניס אותם לגלרייה של הפורום שלי [דאז] אני לא חושבת שזאת בקשה מוגזמת. אם קצת מאמץ האתר בהחלט יכול להיות הרבה יותר טוב, ואפילו שווה ומדהים כמו שציינו פה. בהצלחה לכם עם זה

ייעעלל

New member
תגובה לשלמונזה

1.אף אחד לא מכריח אותך להכנס לאתר 2.אם את רוצה את יכולה לעשות אתר משלך נראה אם זה כ"כ פשוט 3.אנחנו מתכננות לשנות את הכתב ללבן אנחנו פשוט שתי בנות נורא עצלניות (אני בשוק שהצלחנו בכלל להרים אתר) 4.אנחנו לא מעריצות 5.מה רצית שנעשה בביוגרפיה אנחנו לא מכירות אותו בכלל (ראי 4) ולכן פתחנו פה את האשכול אם מישהו מוכן לעזור לנו 6.ניתן קרדיט על התמונות.. 7.בקשר לדיסקוגרפיה כבר ציינתי שאנחנו עצלניות? 8.אנחנו אם כבר חמודות שלך 9.סליחה?! אבל את יכולה לנסח את המשפטים שלך קצת אחרת.. באתר הושקעה המון מחשבה ומאמץ! 10.האתר חדש, ושבהמשך הוא ישתכלל (דעעע)- חח שיר הייתי חייבת 11.בקשר לשורות קוד.. אנחנו לא עיוורת... רגע? כבר אמרתי שאנחנו עצלניות? 12.זה לא כזה פשוט לבנות אתר וכל פעם לעדכן אותו זה דורש המון מאמץ וכוח 13.בעע מספר שמביא מזל רע 14. טוב חפרנו יותר מדי :) קיצצצ אמרנו את מה שיש לנו להגיד.. ועכשיו לשאר האנשים תודה על העזרה ועל ההודעות באיסי ובתיבה האישית ובמסן זה כיפ לשמוע כאלה פירגונים :) ונשתדל לעדכן כמה שיותר יעל ושיר.

שלמונזה

New member
את יכולה להרגיע את עצמך ומהר../images/Emo168.gif

אמרתי מה דעתי על האתר, זכותי לדעתי. הזכרתי שזה ממש טוב שפתחתם את האתר, אם אתם לא יודעות לקבל ביקורת תאמיני שלא תגיעו רחוק.

ייעעלל

New member
אין צורך בהרגעה.. אני רגועה :)

קיבלנו את הביקורת.. או לפחות חלק ממנה ובהחלט נשנה את הדברים. רצינו להבהיר שזה לא היה פשוט לבנות את האתר ואת יכולת לכתוב את הדברים בצורה שונה. יעל ושיר.

crazypuf girl

New member
אני חייבת להגיד שהיא צודקת,

אתן באמת צריכות לתת קרדיטים. וגם למה לעזאזאל אתן בונות לירמי אתר אם אתן בכלל לא מעריצות אותו?!

למעלה