אתר חדש ומדליק! כנסו!
ע על ה@ש New member 31/7/01 #2 חמוד מאווד.... צעיר ומדליק..... הרבה מידע שנושאי אהבה ומה שבינהם.... והרבה מוזיקת רקע נחמדה.... וגם אפשרות לקריוקי..... כדי להכנס..... גם את האתר הזה אני מוסיף למועדפים...
חמוד מאווד.... צעיר ומדליק..... הרבה מידע שנושאי אהבה ומה שבינהם.... והרבה מוזיקת רקע נחמדה.... וגם אפשרות לקריוקי..... כדי להכנס..... גם את האתר הזה אני מוסיף למועדפים...
ה *התותי שבקצפת* New member 1/8/01 #3 תודה זה מחמיא לי מאוד בתור אחת מהבנות שבנו את האתר הוא כל הזמן גודל ומשתנה. תודה! מיכל.
ע על ה@ש New member 1/8/01 #4 מכיוון שבנית את האתר.. אולי תוכלי לעזור לי לקבל תשובה.... למה לא ניתן לשמוע את הקליפים..??? כי שום מה אני לא מצליח ....
מכיוון שבנית את האתר.. אולי תוכלי לעזור לי לקבל תשובה.... למה לא ניתן לשמוע את הקליפים..??? כי שום מה אני לא מצליח ....
ה *התותי שבקצפת* New member 2/8/01 #5 תשובה! אני אבדוק את העניין... למען האמת פעם 1 אני שומעת שהקליפים לא עולים אז אני אבדוק. מיכל.
ה *התותי שבקצפת* New member 2/8/01 #8 בדקתי את העניין....... ליתר דיוק בדקנו,החבר´ה באתר אצל כמה אנשים ואצל כולם זה עולה. יש לך אפשרות לשחק עם הווליום? עם כן אני מציעה לך להגביר. תהנה,מיכל.
בדקתי את העניין....... ליתר דיוק בדקנו,החבר´ה באתר אצל כמה אנשים ואצל כולם זה עולה. יש לך אפשרות לשחק עם הווליום? עם כן אני מציעה לך להגביר. תהנה,מיכל.
ר רעם כחול New member 2/8/01 #6 אתר על הכיפק. צעיר ונמרץ. הדפים קופצים מיד וזה חשוב מאוד. מי השרת שמאכסן את האתר שלכם? אנא שלחו לי את כתובתו במייל שלי.
אתר על הכיפק. צעיר ונמרץ. הדפים קופצים מיד וזה חשוב מאוד. מי השרת שמאכסן את האתר שלכם? אנא שלחו לי את כתובתו במייל שלי.
K kodkod New member 5/8/01 #10 אם תלחצי על השם שלו ליד ההודעה שלו, יפתח לך הכרטיס האישי שלו,ושם יופיע לך כתובת האי מייל שלו.