אתר ה-

s h i r k u s h

New member
אתר ה- ../images/Emo82.gif

מהו אתר הבית שלכם
מה דעתכם על אתרים שמנסים למכור את עצמם ע"י הכנסת כתובת האתר להיות אתר הבית של כל מי שנכנס אליהם
האם אתם נוהגים לשנות את אתרי הבית שלכם מדי פעם? אם כן- כל כמה זמן ולפי מה מחליטים

חמעפה

New member
מה אתר הבית שלך שירקוש?

לי אין שום אתר בית כרגע סתם עולה לי איזה משהו שתפס לי את העמוד הזה אפילו לא שמתי לב מה זה פעם היה לי ווינט אתר הבית וכשהוא נעלם והחליף אותו אתר שעשה מחטף על דף הבית זה לא הפריע לי כי מה זה משנה בעצם מה אתר הבית?

s h i r k u s h

New member
לא משנה...

האמת שאם המחשב היה שלי, הייתי עושה את תפוז בתור דף בית כי זה האתר שאני נמצאת בו הכי הרבה, אבל מאחר והמחשב הוא של כל הבית- זה ynet.

י.ש.

New member
אני משתמש בדץ האישי של יאהוו

וניתן לבחור מתוך מגוון גדול של נושאים, עיצובים וצבעים.

simplex

New member
אני די מחבב אותו

אמנם זה לא דף הבית שלי, אבל אני מאוד מחבב את העמוד האישי שם. אפשר למלא אותו בחדשות בנושאים מעניינים.

xslf

New member
כבר כמה שנים טובות:

דף ריק. למעשה, זה לא מאוד מדוייק- פעמים רבות אני פותחת את הדפדפן היישר לאתר אליו אני רוצה לגשת באותו הזמן, כך שאני לא מגיעה כלל לדף שהוגדר כדף הבית (ריק או לא).

simplex

New member
אתר הבית שלי

אתר הבית שלי הוא בעצם עמוד שבניתי בעצמי ושיושב במחשב שלי. הוא מכיל קישורים לאתרים ועמודים שאני נכנס אליהם תכופות (בין השאר גם לפורום הזה), והוא מכיל חלון טקסט שמאפשר חיפוש בגוגל ישירות משם, ועוד כמה שורות טקסט לחיפושים מהירים בכמה מקומות שימושיים אחרים. אני מעדכן אותו בהתאם לצרכים.

ghost7

New member
זה רעיון מענין!

כבר כמה זמן שאני חושב על כך במעורפל. עכשיו, שרואה שקיים בפועל- נתחיל לנסות בצוע.

אורי רז

New member
אחרי תקופה ארוכה עם about:blank

עשיתי אותו דבר - דף עם קישורים למקומות שאני גולש בהם קבוע. אני מעדכן עותק של הדף לאתר שלי, כך שאני יכול להגיע אליו גם ממקומות אחרים.

xslf

New member
זו אגב ברירת המחדל בדפדפן

גלאון (דפדפן על בסיס מוזילה, שקיים כיום ללינוקס בלבד): הסימניות + חיפוש בגוגל + בוקמקלטים שונים מופיעים כברירת מחדל כדף HTML שמתפקד על תקן דף בית. מצורף צילום מסך (אני לא משתמשת בו הרבה, אז רוב הסימניות הן מה שהגיע כברירת מחדל).

ailag

New member
about:blank

אבל אני בד"כ נכנסת דרך קיצור דרך מה quicklaunch לכתובת של הפורום שלי. ואם לא, אז start -> run -> url או start -> run -> iexplore url . כי יש לזה קיצור (win+R) אז מעשית: ישירות לדף הרצוי, שהוא בד"כ הפורום שלי.

e-magine

New member
כרגע תפוז

כי אני נכנס כל יום לכמה מקומות, בעבר השתמשתי לתקופות קצרות בנענע, בMSN ביהוו, ב ynet ב google באתרים אישיים שהיו לי, באתר שהשתתפתי בהקמתו, וגם בדף הלבן, אבל איכשהו תמיד חזרתי משום מה לתפוז.

Aisha

New member
שלי זה MSN חדשות

למרות שאני בדך כלל לא נשארת שם אלה מייד גולשת לאתר שלי או לפורום.

אתר הבית שלי

הוא האתר הרשמי של החברה שאני מנהלת את קו המוצרים שלה. שונאת אתרים שמנסים למכור את עצמם על ידי הכנסת כתובת האתר להיות אתר בית. פעם הייתי משנה אתרי בית מידי פעם. היום אני צמודה לאתר שעוזר לי הכי הרבה בעבודה.. פעם, כשהחלפתי אתרי בית - אחד החביבים עלי ביותר - מאלו שהייתי ממליצה עליהם בגלגול הקודם שלי, כשלימדתי מחשבים, היה פרפר. במחשב של הילדים קבעתי את בז כאתר בית והם נהנים ממנו מאוד.

למעלה