אתר היכרויות?

Nחמן

New member
אתר היכרויות?

לא! לא באתי להטיף מוסר. ראיתי כאן לפחות שתי תגובות לבקשות היכרות ורציתי להצטרף אליהן אבל... כדי לא לפגוע באיש אני עושה זאת בהודעה נפרדת. ובכן ידידיי גולשי הפורום החדשים הפורום באמת איננו אתר היכרויות. נעים מאוד למצוא אתכם משתתפים בדיונים ואין שום מניעה, שמהדיונים יצמחו גם קשרים אישיים. רק הפורום באמת איננו המקום לכך. אתם יכולים לעקוב אחר הגולשים ומי שנראה לכם שווה להכירו, לפנות אליו במסר אישי. ו... נא לא להיבהל. כולם נחמדים וכולם רצוים כאן אבל לשם הפורום ולא מעבר לזה. זו בקשתי שלי הקטן בין הגולשים. נח

נח הצדיק.‏ ‏

שמתי לב לעניין הזה ופחדתי להעיר.‏ את חטאי אני מזכיר,‏ בתקופה האחרונה הייתי נכנס די הרבה לצאט של תפוז וכותב שם בחדר של ההומואים "למי שיש שם משתמש בתפוז שיפנה אליי במסרים אני בן ‏20‏ גבוה ונחמד מאוד" כן זה הנוסח הכמעט קבוע והייתי מקבל הרבה מסרים,אך כולם אבל ממש כולם אנשים שמחפשים רק מין ולא מחשים חבר או סתם אחד שמבין ליבם.‏ כמובן שסיננו אותי הרבה אנשים בגלל שהבינו שאני דתי,‏ ואני סיננתי הרבה כי הם גדולים בשבילי.‏ אבל המעט שנשארו היו משגעים אותי ב-תשלח תמונות ‏,‏ איפה מתי נפגשים,‏ וכו` וכו`‏.‏ וזה לא מה שאנחנו כאן מחפשים.‏ אני לאחר שכתבתי חודשים ארוכים בפורום זכיתי להיפגש עם אדם יפה נפש אדם שממש היה כיפ לשבת לדבר איתו וניפגשנו ודיברנו במשך שעות וכל כך שמחתי לפגוש אותו אאאא אם הוא יסכים לי אומר לכולם שהוא גם ממש חתיך אבל זה לא היה כל כך משנה.‏ ‏‏[את שמו נראה מי יודע....‏] מסקנא אפשר להכיר כאן בפורום אנשים ממש טובים ונמחדים,‏ אפילו שזה לא אתר הכרויות לפי התגובות של הגולשים אפשר לדעת מי ומה הבן אדם.‏ ו...לא לשכוח את הכלל שלנו:‏ "אנחנו קודם כל דתיים ואחר כך הומואים" נכון ? ‏

Nחמן

New member
נח הצדיק???

היה פעם מישהו כזה לפני אלפי שנים. איך זה מתקשר אליי? ממרום גילי אני יכול להגדיר את הדברים כך: אחוז ניכר מההומואים מחפשים סקס מזדמן (סטוץ). פשוטו כמשמעו. כל אחד מאלה מחפש את האדם הכי יפה בעולם (בעולם). משום כך רגלי לא דורכת בצ'אטים הללו ולא באתרים אחרים. אינני בא לשפוט אף אחד, "כי יצר לב האדם רע מנעוריו". אני סבור, שהפורום יכול לשמש במה נהדרת להיכרויות. גם אני הכרתי לא אחד ועד היום יש בינינו קשרים קרובים או רחוקים. אינני חושב, שהמין הוא הנושא המרכזי כאן עם כל הבעייתיות שבו. אנחנו מנסים להתגבר על הנטייה ולא לקבל אותה כבסיס להיתר של דברים אסורים. אנחנו נמצאים כאן כדי לתמוך זה בזה ובאמת אני רואה כאן פורום נפלא. כאמור אין שום מניעה להכיר בין חברי הפורום אבל לשם כך יש מסגרות מתאימות כמו מסרים, מפגשי "חברותא", הו"ד (ולשם האיזון - מי שמעדיף את "כמוך" בוודאי גם שם יוכל להכיר חלק מחברי הפורום). זכיתי להיות בשלוש שבתות של הו"ד ובעוד כמה מפגשים וכן גם במפגשי "חברותא" ונהניתי מאוד מרוב הפעילויות. אז מי אומר, שאי אפשר להכיר? רק לא להפוך את הפורום למועדון היכרויות. מממ... כמעט שכחתי. כל ההיכרויות שלי היו למטרות חברתיות בלבד. כאשר המטרה הייתה לשמה, לא היו מגבלות גיל. אלה היו ההיכרויות היפות ביותר לכל הצדדים.

frankie246

New member
כמובן, קודם דתיים, אח"כ הומואים, ויש אבל....

אנחנו קודם דתיים - ולכן נשתדל שלא לעשות דברים אסורים, אבל אנחנו גם הומואים - ויש לנו צרכים נפשיים, וכותב שורות אלו יכול להעיד - אם לא נביא למימושם אפשר לבוא עד לכדי שיגעון. מה אעשה ואני מחפש בחור כלבבי שלא יניא אותי להיגרר איתו למיטה, אך אינני מכיר הומואים דתיים? לכן גם ביקשתי תמונה, כדי שאראה אם יש משיכה או לא, שהרי אם לא - הריהו בעיני ככל גבר באשר הוא גבר בעיני הסטרייט, וממילא אותו צורך נפשי לא יבוא על סיפוקו. וכמובן, Nחמן, קבל התנצלותי, באם זה מטריד אותך אשתדל שלא לעשות זאת יותר, אבל אני מרגיש שאני ממש חייב קשר לא סטרייטי עם גבר,כי אני חושש שעוד מעט ולא אחזיק מעמד - ואגרר לאחת מהודעות הזימה הרבות שנשלחות אליי באתרי ההיכרויות. בהתנצלות רבה, פרנקי.

avitano

New member
נחמן היקר :]

מה שלומך ידידי? האמת שאם דרך הפורום אנשים יוכלו ליצור זוגיות אמיתית וטובה לא יהיה מאושר ממני! אני מסכים שזה לא אתר היכרויות ואולי עדיף לרכז את כל ההודעות בנושא בשרשור אחד אבל עדיין אשמח לראות כאן זוגות שצומחים :]

Nחמן

New member
אופיר היקר והחביב!

כמדומני, שהן אני והן שאר גולשי הפורום הקבועים לא מתנגדים לעצם ההיכרוית. הנה לדוגמא שרשור היכרות סמוי: התפקדות. שרשור מעניין וסולידי, שבו כל משתתף התבקש לחשוף מעט מעצמו. גם כך לא אחת מצטרף גולש/ חדש ומציג עצמו ואת השקפתו. הפורום יכול לשמש במה נהדרת להיכרויות ואין לי ספק, שכבר צמחו ממנו לא אחת הן בזכות הפורום עצמו והן בזכות הפעילויות, שאינן קשורות לפורום, אך צמחו מתוכו. אם כן, אני מציע לשמור על כבוד הפורום ולא להפוך אותו לאתר היכרויות לשמו אלא לשם מטרות הפורום האמיתיות, שהן דיונים בנושאים שונים, העומדים על סדר יומנו. עם זאת אין שום מניעה שבדרך אגב יוצעו גם היכרויות. הנה דוגמא להודעה של גולש חדש: הכותרת: חדש בפורום שלום, שמי נחמן (לא חובה כמובן), אני בן 20, תושב מרכז הארץ אשמח להשתתף בדיוני הפורום ולהכיר אנשים מעניינים. מעבר לכך לא צריך לפרט העדפות, אם אני מעוניין בשמנים או ברזים, בגבוהים או בנמוכים וכו' אלא לתת לעניינים לזרום. כך הפורום יהיה מכובד הרבה יותר והדיונים בו יהיו מעניינים יותר. זו דעתי ואני משער, שרוב הגולשים לפחות יסכימו איתי. בדרך אגב במצב הרגל החולה חל שיפור מה אבל עוד רחוקה הדרך לשיקום. לאחר הפסח אני צפוי לניתוח נוסף (מקווה שיהיה אחרון בהחלט) ובינתיים אני בולע אנטיביוטיקה, שהופכים לי את בני המעיים ופוגעים גם בדברים חיוביים. תוצאת שקיעת הדם מניחה את הדעת (מה ששולל הימצאות זיהום) אבל שאר הבדיקות מעונות שיפור ניכר. מקווה, שגם יגיע. תודה על ההתעניינות ושניפגש בשמחות על שתי רגליים בריאות. נח

מסכים עם נחמן..

ברור שזה טוב וחשוב להכיר.. אבל אנחנו לא רוצים שהפורום יהפוך לאתר אטרף לדוגמא... והמבין יבין..

למעלה