אתר "היכל הוקדש"...

נחל נובע?????היכל הקודש?????

תגיד לי אתה, הקורא שורות אלו, אם היית נקלע לבית כנסת כלשהו של יהודים, ביום שבו מוציאים ספר תורה מההיכל, וכשהיו פותחים את ההיכל, במקום להגיד בריך שמה, היו מתחילים לקרוא את מזמור ק"ט מהתהילים, להלן חלקו הראשון: תהילים פרק קט א לַמְנַצֵּחַ, לְדָוִד מִזְמוֹר: אֱלֹהֵי תְהִלָּתִי, אַל-תֶּחֱרַשׁ. ב כִּי פִי רָשָׁע, וּפִי-מִרְמָה--עָלַי פָּתָחוּ; דִּבְּרוּ אִתִּי, לְשׁוֹן שָׁקֶר. ג וְדִבְרֵי שִׂנְאָה סְבָבוּנִי; וַיִּלָּחֲמוּנִי חִנָּם. ד תַּחַת-אַהֲבָתִי יִשְׂטְנוּנִי; וַאֲנִי תְפִלָּה. ה וַיָּשִׂימוּ עָלַי רָעָה, תַּחַת טוֹבָה; וְשִׂנְאָה, תַּחַת אַהֲבָתִי. ו הַפְקֵד עָלָיו רָשָׁע; וְשָׂטָן, יַעֲמֹד עַל-יְמִינוֹ. ז בְּהִשָּׁפְטוֹ, יֵצֵא רָשָׁע; וּתְפִלָּתוֹ, תִּהְיֶה לַחֲטָאָה. ח יִהְיוּ-יָמָיו מְעַטִּים; פְּקֻדָּתוֹ, יִקַּח אַחֵר. ט יִהְיוּ-בָנָיו יְתוֹמִים; וְאִשְׁתּוֹ, אַלְמָנָה. י וְנוֹעַ יָנוּעוּ בָנָיו וְשִׁאֵלוּ; וְדָרְשׁוּ, מֵחָרְבוֹתֵיהֶם. יא יְנַקֵּשׁ נוֹשֶׁה, לְכָל-אֲשֶׁר-לוֹ; וְיָבֹזּוּ זָרִים יְגִיעוֹ. יב אַל-יְהִי-לוֹ, מֹשֵׁךְ חָסֶד; וְאַל-יְהִי חוֹנֵן, לִיתוֹמָיו. יג יְהִי-אַחֲרִיתוֹ לְהַכְרִית; בְּדוֹר אַחֵר, יִמַּח שְׁמָם. יד יִזָּכֵר, עֲו‍ֹן אֲבֹתָיו--אֶל-יְהוָה; וְחַטַּאת אִמּוֹ, אַל-תִּמָּח. טו יִהְיוּ נֶגֶד-יְהוָה תָּמִיד; וְיַכְרֵת מֵאֶרֶץ זִכְרָם. ולאחר שגמרו את המזמור, יגיד ה"חזן" בשם כל הקהל: יהי רצון שכל הקללות הכתובות במזמור זה יחולו על ראשו של...פלוני אלמוני, יהודי מבני ישראל שומר תורה ומצוות, רב של ישוב בישראל, שיכלה ויאבד מהעולם, וכל הקהל עונה בדבקות א מ ן!!!!! היית נשאר במקום לעוד רגע אחד??? היית יכול לקרוא להם-----ברסלבר'ס???? היית יכול לקרוא להם יהודים?????? נחל נובע.......בעעעעע, ברסלב עולמי.....פחח.

הרשי

New member
מרדכי, אתה נשמע במיטבך../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

שנאת חינם??????

לתפוס יהודי ולגזור לו זקן של 30 ס"מ זה לא שנאת חינם... לשבור ליהודים את ביתם עד הבלוק האחרון, זה לא שנאת חינם.... לחתן ילדים בני חמש עשרה, ואחרי הילד הראשון לחטוף את ה"כלה" עם התינוק ולהכות את ה"חתן", זה לא שנאת חינם.... לשרוף "לחילונים" ביבנאל את היבולים באסמים, זה לא שנאת חינם.... זה אהבת ישראל צרופה....

מה העבודה הזו לכם....לכם ולא לו.

מה אתה מהאו"ם???? זה לא נוגע לך???? זה מצד אחד. מצד שני, ילדון, עם כל הכבוד, אל תדבר אלי ככה. כי זה לא מעניין אותי בכלל אם איזה מאן ד'הוא באתר הזה שנקרא "תפוז" נתן לך תואר מנהל, וזה עלה לך לראש. אני יודע מי אתה, ואתה יודע מי אני. אז אל תדבר אלי ככה חצוף.

למעלה