אתר ההכרויות Lovely - מה נסגר איתו?

Aston M

New member
אתר ההכרויות Lovely - מה נסגר איתו?

היי לכולם, נרשמתי לפני הרבה זמן לאתר Lovely כי חשבתי שהוא חינמי ושאפשר לשלוח הודעות חופשי. כשהבנתי שהוא בתשלום אז לא טרחתי יותר להיכנס, אבל בכל פעם שאני מקבל פניה אני מקבל גם ידוע על כך במייל שלי, אז לפעמים אני ככה מציץ לראות למרות שאני גם ככה לא יכול לקרוא את ההודעות. עכשיו הקטע הוא, שאני מקבל בממוצע פניה כל כמה ימים מאז שנרשמתי וכל הפניות באות מבחורות שאין להן מנוי באתר, מה שאומר שאני לא יכול לקרוא את ההודעות. השאלה היא, למה אני ממשיך לקבל כל הזמן פניות למרות שהן יודעות שאני לא יכול לקרוא את ההודעות שלהן?! ואני לא מדבר רק על רשומות חדשות שלא יודעות שהאתר הוא בתשלום, אלא גם על כאלה שיש להן שם כוכבים וכנראה כבר הספיקו להבין שלא ניתן לקרוא הודעות ללא מנוי בתשלום. העליתי סברה שאולי רוב הפניות הן פיקטיביות ופרי דיומנו של האתר עצמו
למרות שזה לא נראה ככה לפי פרטי הכרטיסים (שגיאות כתיב, תמונות שנראות לגמרי אותנטיות וכו'). יכול להיות שאני מפספס פה משהו? אולי חברים עם כוכבים כן יכולים לקרוא הודעות? איך זה עובד מה מי מו? מישהו מכיר?

גם הפירסומת של כפיות היא :

יש לך 49 הודעות , ואז אם יש לך כרטיס אתה חושב שזה בשבילך ואתה נכנס לאתר וכבר עשיתה לה רווח. הם מאוד חוצפנים , בעבר היה לי כרטיס שם , (שהיתה הרשמה חינם מתפוז לכמה חודשים) ושהוסיפתי בכרטיס שאפשר לפנות אלי במייל (ככה עשיתי בכול הכרטיסים שפתחתי באתרי הכריות בתשלום) הם שלחו לי מייל כי כדי לעדכן אותי שמעשה זה זה של הוספת המייל שלי אינו חוקי ועל כן מחקו את השורה מהכרטיס בעקבות זאת , בדיפלומטיות במייל חוזר כתבתי שילכו לחפש את עצמם ושימחקו את כול הכרטיס מצידי. אין לי עסק וענין עם חצופים.

exclosive

New member
אני גם רשמתי את המיי וחסמו לי את הכרטיס

תשמעי הם עסק כלכלי לכל דבר ועניין ולכן מחובתם לאתר את אותם "מתחכמים" למיניהם.אבל איך אמרת שיילכו לחפש..את צודקת .

אתר פיקטיבי לחלוטין

אני עצמי שילמתי שם מאות שקלים בשביל לקרוא הודעות של בנות פיקטיביות.. עד שנפל לי האסימון כבר היה די מאוחר.. גם עשו על כך תחקיר גדול בתוכנית שומר מסך של אמנון לוי. כמובן שבעלי האתר מכחישים, אבל האתר הור מפוקפק ללא ספק

Aston M

New member
../images/Emo12.gif

תחקיר בשומר מסך? נשמע סיפור רציני. תגיד וההודעות הפיקטיביות שקראת, הפרופילים שלהם הכילו תמונות? או שכולם היו חסרי תמונות? כי נראה לי הזוי שהם לקחו (גנבו)תמונות אמיתיות ושתלו אותן בפרופילים פיקטיביים.

אני זוכר שלא היו תמונות בפניות שנשלחו אליי...

רק כרטיסים עם פרטים אטרקטיביים כמו: "סטודנטית חטובה ובלונדינית", "דוגמנית עם תואר שלישי", וכו'. ואני אחד שמקבל אולי פניה אחת בכמה שנים בדרך כלל, שתבין... חבל שלא ראית את התחקיר ההוא.. ממש הוכיחו את ההונאה שחור על גבי לבן. היה מעניין מאוד

נירשמתי מזמן לאתר ועדיין מקבלות מייל

על הודעות חדשות אבל אני לא יוצרת קשרים עם אתרי הכריות שדורשים כסף . הצרה של אחד היא הפרנסה של אחר. גם כפיות זה בתשלום , כעיקרון כול אתר בתשלום לא שווה את היחס הרציני שלך...

exclosive

New member
נכון ,אם כי עדיין באתר JDATE יש יותר בחורות

מאשר באתר חינמי LOOK4LOVE אז איך את מסבירה את זה? גם אני סבור שעל השרות הזה לא צריך לשלם.

Aston M

New member
אני מניח בגלל ש...

אתרי ההכרויות שעולים כסף משקיעים גם בפרסום שלהם, כמו גם בגוגל (מה שנקרא אתרם ממומנים, אלה שמסומנים בצהוב), ולכן כאשר מישהו מחפש אתרי הכרויות בגוגל, דבר ראשון יקפצו לו האתרים בתשלום. עכשיו אני זוכר שאני חיפשתי פעם בשקידה אחר אתרים בחינם ופשוט לא הצלחתי למצוא. עשיתי עכשיו חיפוש זריז בגוגל בתור ניסיון, ודווקא האתר Look4Love עלה בתוצאות החיפוש כבר בדף הראשון ואפילו בין האתרים הראשונים, אז יכול להיות שהוא צבר פופולאריות מאז הפעם הקודמת שעשיתי חיפוש.

exclosive

New member
יש דבר שנקרא קידום אתרים ואם אתר טוב

הוא משקיע בכך.נכון שיש צורך ברוב המקרים לשלם עבור השרות הזה אם כי ניתן היום לעשות פרסום חינם. בד"כ דבר בתשלום נתפס כאיכותי יותר מאשר משהו שניתן בחינם.אך כלל זה אינו נכון בכל המקרים.

למה לא פשוט להרשם לאתרים מוכרים וידועים

אני לא רוצה להשמע מתנשאת אבל האתר הזה מיד נדלק אצלי כאתר חשוד. אין כזה דבר בחינם בלי איזה טריק...

תנוחי, ואל תהיי כזו חשדנית

אתרים לחיפוש אהבה , עבודה, וכול מה שרק אפשר יש המון ברשת . דווקא אלה שמבקשים ממני כסף בכרטיס אשראי צריכים להבהיל אותך באמת - אם ראית את התוכנית תחקיר של דנה ויס , תביני. אני מנויה בכול מני אתרים בחינם ואין שום רע או רמאות להמון אנשים יש מסנגר וזה בחינם , תנסי למצוא איפוא פה הרמאות או הטריקים. דווקא אלה שעולים כסף לאו דווקא מוצלחים והייתי ביידייט עד שגיליתי שזה גם בתשלום לא..

Xnick

New member
ספאמרים!!

נרשמתי לפני שנה בערך, וגם אני כמו כולם...ויתרתי לאחר שראיתי שזה בתשלום. מאז הם לא מפסיקים להציף לי את המייל! זה מגיע ל 3-4 הודעות ביום. עכשיו...מה הסיכוי לקבל 3 פניות ביום מבחורות (וכל יום במשך שנה!) לא הגיוני.. נראה לי שאפילו בחורה כוסית עם תמונה באתר לא מקבלת כ"כ הרבה פניות. בקיצור...בולשיט אחד גדול.

Aston M

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכר את הפניה הראשונה שקיבלתי, מישהי עם תמונה ונראית טוב (והתמונה נראתה לגמרי אותנטית, כלומר לא איזה צילום מקצועי של דוגמנית), כולי תמים לגמרי, מלא התלהבות, באתי לפתוח את ההודעה, בום טראח כאפה לפרצוף. "רוצה לראות את ההודעה? שלם כסף! מואהאהאהא!" (טוב, את המואהאהא אני הוספתי, אבל יכלתי ממש לדמיין שזה כתוב שם).

לא ספאמרים, הכל אמיתי!

גם כששיניתי את הגיל שלי בכרטיס ל 99 וכתבתי שאני גמד שמן עם שן כחולה ומורסה בתחת, קיבלתי פניות מכוסיות אינטיליגנטיות ומוצלחות. הוכחה שיש סיכוי לרומנטיקה! הכל אמיתי! אין פה תרמית!!

למעלה