אתר דובים מדהים !!!

stefan10

New member
לגבי חובבי דובים

קשה בארץ ובפרט באתר פה .למצוא חובבי דובים שהם לא דובים. אלה שכבר עומדים בקריטריונים הם לא רצינים או מתייחסים. וגם המודעות הכרות לא מועילות ואין רצינות מאחוריהן.לפי דעתי עוד סיבה לזה שאין ממש קהילת דובים פה וכל דב כאן לעצמו ומסתפקים לרוב בסטוצים וחפוזים למיניהן הכל בר חלוף ולא יציב.

ז י ק ו

New member
סטפן יקירי ../images/Emo85.gif

נקודה חשובה מאד (אני בטוח שישנם עוד כמה דובים שחושבים כמוך). העלת כאן בעיה - אתה חושב שיש לזה פיתרון !? האם יש לך פיתרון לזה ?!

RainBird

New member
הבעיה שהוא מתאר היא הבעיה של רוב הקהילה הגאה- קשרים ארוכי טווח הם נדירים יחסית, וקשרי מין חפוזים נפוצים מאוד.

stefan10

New member
לגבי שאלתך לפתרון

אני יכול להגיד מה היה רצוי במבחינת אנשים שחובבים דובים .שיהיה להם האומץ להודות שהם חובבים דובים אבל אילה שמחפשים גם קשר בלי להתבייש לא רק כאלה שמחפשים רק הגשמת פנטזיות או נסיון ב"סטייה" חדשה וענינת. ובלי שום קשר שיהי ליותר אנשים להעיז ולהתנסות במערכות יחסים קצת יותר עמוקות וארוכות ולא איזה ריטואל קבוע שקשור בפעילות סביב הבולבול. וזה כמובן נוגע לעוד חברים בקהילה הגאה. אני חושב שיש מספיק תמיכה ואהדה סובלנית בחברה ההטרוסקסואלית כיום כולל החידוש של החיזוק האחרון מבית המשפט העליון לגבי רישום נישואים. עכשיו הכדור אצלינו הגאים אנו צריכים להחליט באומץ שאנו גאים אבלבאמת במה שאנוץ ושאנו מוכנים לנסות מערכות יחסים עם סיכון לכשלון בהן או להצלחה. מה להטרוסקסואלים הולך יותר קל גם שם יש לא מעט כשלונות בנוסף להצלחות. אז מה מפסיקים לנסות ליצור מערכות חדשות ???? תחשבו על זה ולגבי עצמי - על אף הפסימיות וההתעסקות בשנה האחרונה בעצמי ובנסיון לשפר את חיי. אני עדיין אופטימי מנסה את מזלי בדייטים ובנסיונות להכיר. על אף שיש לי קשר יזיזותי קבוע זה שנים. מה שלמדתי מהאכזבה של האהבה האחרונה שלי להיום זה לא לחזור אחורה ולא לאבד תקווה. אני הוא מה שאני חובב גברים ואיש גדל מידות ולא מישהו אחר דק או חובב נשים. יש לי את האיכויות שלי שלא אפרטן כרגע ויכולת הענקת אהבה גדולה ועם זה אני מתקדם. בהצלחה לכולנו.

ז י ק ו

New member
הכאב של כולנו...

אתה באמת מעלה נקודות מאד חשובות ומאד כואבות אנחנו לא נוכל לחנך את העם הגאה בארץ אלא להתמודד איתו. להיות חזקים בכל "לא מעוניין" או "לא מתאים כי אתה שמן" שמישהו אומר לנו ובנינו, אין שום דבר פסול בסטוצים וביזיזות עם אנשים שאתה אוהב.. תמיד לחייך ולהיות אופטימי שיבוא יום וכן יהיה ניתן לגבש ולמצוא זוגיות.

jjaki

New member
תגובה לסטפן

שלום, קראתי אכן מכל הכלל יש יוצא מן הכלל. כמו זוגיות כמו אהבה ועוד הרבה דברים טובים וזה לא רק אצל גייז אלא גם אצל סטרייטים! ולגבי השומן... יש הרבה דובים (ציינתי הרבה ולא כולם) דורשים רזים יפים וחלקים אז גם לדובים עצמם יש דרישות! ולכן יוצא 2 צדדים דורשים משהו ולכן ההתאמה ביניהם ייפחת. האם אחד מהצדדים יתגמש ואז ההתאמה יעלה. ולגבי סטוצים / קשרים ארוכי טווח וכו... זה כבר תלוי ב2 אנשים! על התביישות זה גם בא מהסביבה ומהחינוך והפתיחות וכל מיני סיבות. כמו למשל צעיר נמשך למבוגר שיכול להיות אבא/סבא שלו. אך מצב לא נעים לצאת לבלות עם חברים בגילאי של הצעיר ולהיפך. בקיצור אף אחד לא מושלם.... חומר למחשבה... מאחל לכל אחד שימצא לו בן זוג ושיהנה להיות איתו ואהבה ענקית וחשוב להיות מאושרים
וכמו כן לחיות ללא בושה יחד (-: שיהיה לכם יום נפלא וחמים!!! ***סלחו לי על טעויות בניסוח.

למעלה