אתר דואר ארה"ב

milshake

New member
ואם אין לה פידבקים, לא תשמרי לה?

אני עכשיו משתמש בפרופיל משני כדי לקנות באטצי, הגעתי למצב שמספר מוצרים שהזמנתי ב-100 דולר לא הגיעו (לא באשמת החנות אגב, הדוור סיפק לדירה שכנה), ואני חושש להשאיר שלילי כי אני מפחד שיחזירו לי שלילי על הפידבקים של החנות שלי. עכשיו אני קונה רק בפרופיל המשני ויותר לא תהיה לי סיבה לחשוש.

onor

New member
אני תמיד בודקת פידבקים

1. הייתה לי לקוחה שנתנה כל כך הרבה פידבקים שליליים לחנויות שפשוט אמרתי לה שאני לא מוכנה למכור לה וביטלתי ישר את המכירה. 2 הייתה לקוחה שרצתה שמלה והתחילה לשגע אותי בקשר לשינויים שהיא רוצה שאני יעשה לה בשמלה. כשבדקתי בפידבקים שלה, ראיתי כמה פידבקים שליליים שאומרים שהיא מבקשת מהמוכרים לשנות דברים בפריטים שיש להם בחנות ואחרי שהם מכינים לה מה שביקשה, היא לא משלמת ( בעבר היה אפשר "לקנות" פריטים מבלי לשלם). ישר כתבתי לה אני לא יכולה לשנות שום דבר בשמלה. בסוף היא היא קנתה את השמלה כמו שהיא....

ifat36

New member
כמו שצריך!

אני אשמור פריטים למי שאין פידבקים בגבולות הסביר. אבל היו לי בקשות חריגות, לשמור מספר גדול של פריטים ליותר משבוע למשל, והסכמתי רק כי לקונה היו פידבקים חיוביים אם למשל היו לה פידבקים שליליים של מישהי שנוהגת להזמין ולא לשלם, לא הייתי שומרת לה ואני בהחלט חושבת שאפשר לא למכור למישהו שבאופן קבוע נוהג לתת פידבקים שליליים. כי זה עלול לעשות יותר נזק מהרווח של הקניה עצמה

יש בעיות קצת עם הדואר בגלל הלחץ העצום שהיה עם

החגים, זה מתחיל להשתחרר בזמן הקרוב.. ככה שבוע שבועיים. פשוט תבקשו מהלקוחה להמתין עוד קצת

ifat36

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בינתיים חלק כבר הגיעו, אני מקווה שהכל יסתדר יפעת

למעלה