אתר דואר ארה"ב

ifat36

New member
אתר דואר ארה"ב

מישהו חוץ ממני חווה בעיות עם אתר USPS בזמן האחרון? כמה חבילות שלי שנשלחו בתחילת החודש ואמורות היו כבר להגיע, לא רק שלא הגיעו אלה אין שום רקורד באתר של USPS למישהו יש רעיון? תודה יפעת

onor

New member
גם אני לא מצליחה לאתר

חבילות שנשלחו בתחילת החודש. זה ממש מתחיל להדאיג אותי...

ifat36

New member
לגמרי

את בודקת מול הלקוחה אם החבילה הגיעה? לפעמים באתר כתוב no record גם אחרי שהחבילה נאספה

onor

New member
ברור לי שהם לא הגיעו עוד

מדובר על כמות של 15 חבילות בערך שמאף אחת לא קיבלתי פידבק ובנוסף אחת הלקוחות שרכשה פריט שהותאם במיוחד עבורה אמרה לי שתיצור איתי קשר כשהיא תקבל אותו ועוד לא שמעתי ממנה. אני לא רוצה לשאול אותן אם זה הגיע כי זה סתם ילחיץ אותן. נראה לי שעדיף לחכות.

ifat36

New member
אני באותה סירה

יש לי חבילות לאוסטרליה וארה"ב שנשלחו בתחילת החודש, ועל אף אחת מהן אני לא מקבלת שום רקורד באתרים של הדואר בארה"ב ובאוסטרליה זה מלחיץ. גם אני חוששת לשאול, כי אני לא רוצה לפתוח פה משהו קווה שיסתדר בימים הקרובים. לפעמים אני כל כך מתפלאת שבשנת 2011 לוקח כל כך הרבה זמן לחבילה להגיע. וכל כך קשה להשיג לקוחות חוזרים בתנאים כאלה... אם הייתי מקבלת חבילה אחרי חודש, הייתי מזמינה רק לוקאלי בפעם הבאה

efratjewelry

New member
לאוסטרליה אין שיתוף עם דואר ישראל ועד כמה

שידוע לי הם לא מכניסים שום עדכון

pnina55

New member
היו מקרים שהחבילה מגיעה ליעדה אבל היא לא

עודכנה באתר של USPS ..קראתי בפורום על עוד חנויות שנתקלו בזה..השרות שלהם לא מי יודע מה..

אפ5

New member
חבילה ששלחתי

אחרי שהחבילה מגיעה ליעדה ואוספים אותה, צריך להיות כתוב באתר של USPS משהו אחר בסטטוס? אם כרגע כתוב Arrival at Unit זה אומר שהלקוחה עוד לא אספה את החבילה?

אפ5

New member
ברח לי המשך ההודעה...

שלחתי חבילה ב 6 לינואר לארה"ב והיא הגיעה ב- 24 אם זה מעודד מישהו
עוד שאלה, באיזה שלב לכתוב פידבק ללקוחה? אחרי שהחבילה הגיעה? הבנתי שאחרי שאני כותבת פידבק אני לא יכולה לשנות אותו, זה נכון?

milshake

New member
נכון את לא יכולה לשנות פידבק

ואם כתוב שזה הגיע לסניף זה אומר שהיא עדיין לא אספה אותו, אולי כדי לוודא איתה שהיא קיבלה הודעה שזה הגיע לסניף והיא יכולה לאסוף את זה.

אפ5

New member
תודה!

אפשר לשאול מתי אתה כותב פידבק ללקוח? אחרי שהחבילה הגיעה אליו?

milshake

New member
אין לי מדד קבוע

אני בד"כ פעם בכמה זמן פשוט כותב פידבקים לכולם אותו דבר, פעם באיזה חודש. מבחינתי ברגע שהם שילמו הם היו בסדר סה"כ, כמובן יתכן שהם יתלוננו ויהיו קרציות אח"כ.. אבל להשאיר להם פידבק שלילי לא יתן לך הרבה אלא אם כן הם היו ממש נוראיים. היו כמה פעמים שהצטערתי שהשארתי פידבק חיובי מוקדם, למשל שהמוצר נשבר ללקוחה והיא דרשה ממני חלופי. הסכמתי אבל פחדתי שאולי היא תשאיר לי פידבק שלילי. או אחת שהתלוננה כשהמוצר לא הגיע אחרי שבועיים, בסוף נתתי לה זיכוי והיא גם קיבלה את המוצר (לאחר חודש וקצת..) אבל האמת שלדעתי הפידבקים שאנו משאירים לאחרים לא ממש עוזרים לנו בתור מוכרים (חוץ מלהיות נחמדים ולגרום ללקוח לחזור אלינו כמובן). אני מעודד לקוחות להשאיר פידבק ע"י שאני מציא קופון הנחה 5% לקניה הבאה למי שמשאיר לי פידבק.

אפ5

New member
הדאגה

היחידה שלי היא פידבק שלילי מהלקוחה שלא יהיה לי אפשרות מענה עליו. כמובן שכשהתשלום עובר חלק הפידבק צריך להיות חיובי. אני גם נותנת קופון 5% הנחה לקניה הבאה אבל לא מתנה בכתיבת פידבק. חומר למחשבה.... תודה

ifat36

New member
פידבקים

אני משאירה פידבק ללקוחה אחרי שאני יודעת שהיא קיבלה את הפריט והכל בסדר אם לא קיבלתי ממנה פידבק, ואני רואה באתר הדואר שהיא אספה את זה, אני שולחת לה הודעה ושואלת אותה אם הכל לשביעות רצונה אם היא עונה לי שהיא מרוצה, אני עונה לה תשובה מנומסת ומודיעה לה שהשארתי לה פידבק באתר. אבל בדר"כ הלקוחה היא זו שמשאירה קודם פידבק ואני מחזירה לה פידבק

milshake

New member
ואיזה מענה נותן לך "להחזיר" לה פידבק?

ללקוחה לא ממש משנה פידבק שלילי, היא מקסימום פותחת פרופיל חדש אם זה ממש משנה לה. בקיצור לדעתי הפידבק לא מקנה לנו ממש כח כמוכרים, ולא באמת משנה התיזמון שנותנים אותו.

RolyzCreations

New member
לא בדיוק

יש מוכרים שיש להם מספיק מכירות כדי לא להסכים למכור לכל אחד. אבל אולי חשוב יותר, אם השאירו לך שלילי, ולא מסכימים לשנות אותו אתה יכול להשאיר שלילי בו אתה כותב את הצד שלך. מי שכן קורא פידבקים, לפחות יראה את שני הצדדים.

milshake

New member
אבל הפידבק השלילי עדיין יהיה בפרופיל של הקונה

כלומר צריך ללכת ולחפש אותו, הוא לא באמת תשובה שיוצא לך להגן על עצמך. ושוב אם לקונה נתנו שלילי אין לו בעיה לפתוח פרופיל אחר רקורד של קניות לא בהכרח משמעותי באטצי. מילא אם היו נותנים לנו להגיב בפידבקים שלנו, אבל זה לא המצב.

ifat36

New member
פידבק שלילי?

אף פעם לא יצא לי לתת או לקבל פידבק שלילי, לשמחתי, רק חיובי את צודקת, ללקוחה זה לא משנה, אלא אם כן היא גם מוכרת. חלק לא מבוטל מהמוכרות הן גם בעלות חנויות יפעת

ifat36

New member
תיקון...

התכוונתי שלחלק לא קטן מהקונות יש גם חנות באטסי, ופידבק שלילי לא נראה טוב אני עדיין לא במצב לסרב לקונה שיש לה פידבק שלילי (איך בכלל מסרבים אם מישהי קונה? הרי לבטל את המכירה אפשר רק דרך אטסי) אבל כשיש לי קניה אני נכנסת לראות את הפידבקים של הקונה, זה חשוב. ואם היא מבקשת למשל לשים לה משהו ב hold עד שהיא תשלם, זה חשוב לראות שיש לה פידבקים חיוביים יפע

למעלה