אתר "אלונסו" מתחדש!

dosfer

New member
אתר "אלונסו" מתחדש!

אתר "אלונסו" התחדש ועבר שיפוצים רבים, עכשיו האתר מספק צפייה ישירה בחינם של טלנובלות אהובות שמשודרות בערוץ "ויוה" בלבד.
שם האתר שונה רישמית ל"אלונסו טלנובלות" כמו כן שונה עיצוב האתר בעיצוב עדכני וססגוני יותר.

לאתר עלו לצפייה ישירה חינם במלואן הטלנובלות: "יורשי הנקמה" (כל פרקי הסדרה), "גאטה" (כל פרקי הסדרה) ו"האחים דל מונטה" (כל פרקי הסדרה).
כולם באיכות HD מלאה להנאה מירבית. בקרוב יעלו לאתר במלואן הטלנובלות הבאות: "תהום של תשוקה" ו"הלוחמת".

לכניסה לאתר המחודש לחצו על הקישור הבא: http://www.alonso.col.li/

ofir19788

New member
טלנובלות מקסיקניות ��

האם תוכלו להעלות את הטלנובלות הבאות גם לאתר : la que no podia amar,un refugio para el amor , que bonito amor ,la verdad oculta ? טלנובלות שהיו הצלחות גדולות במקסיקו ובעולם ��

dosfer

New member
אוכל לנסות

אבל קודם כל אני צריך להעלות את הסדרה "הלוחמת" לאתר ולאחריו עוד כמה טלנובלות. מתי שאסיים ואהיה פנוי אבקש אישור ממפיקי הסדרה להעלות חלק מן הסדרות במלואן לאתר "אלונסו טלנובלות".

dosfer

New member
אופיר ביררתי בשבילך

הטלנובלות שהצעת להעלות אותם לאתר פשוט נתקלות במחסום מאחר שאין רשות להעלות לצפייה ישירה את הפרקים המלאים, אם הסדרות יעלו לאתר, האתר יסתכן בתביעה. הקטע הוא שיותר קל להעלות סדרות שמשודרות כרגע בערוץ ישראלי לדוגמא "ויוה" מאשר סדרות לא מוכרות שאין להם אישור גם בארץ.. אישור הפצה.. אני מצטער במקום הסדרות האלה אני ינסה להעלות חדשות ברגע שויוה יעלו לערוץ טלנובלות חדשות שיש להן אישורים.

ofir19788

New member
תודה רבה על הבירור

אז טלנובלות שויוה לא שידרו או משדרים לא יהיו באתר ??

dosfer

New member
הסדרות בויוה

חלקם מאושרות להפצה והן כבר מאושרות להפצה באתרי אינטרנט, לכן קל יותר להעלות אותן לצפייה ישירה, כל הטלנובלות הלא מוכרות קשה להעלות עד שזה כמעט בלתי אפשרי אבל נעשים מאמצים להעלות כמה שניתן..

Anett

New member
חבל שאי אפשר סדרות חדשות ממקסיקו להקרין באתר

למעשה הסדרות שמוקרנות באתר מוקרנות גם בויוה או הוקרנו בעבר בויוה, נכון?

לא בעיה למצוא מקורות אחרים

פשוט אסור לדון על זה כאן כל השרשור הזה אסור בעצם

dosfer

New member
הטלנובלה "הלוחמת" לא תעלה לאתר "אלונסו טלנובלות"! :(

מצטער, ביררתי עם גורמים שבקשר עם מפיקי הסדרה, אי אפשר לתת זכויות להפצה באתרי אינטרנט, אז העלאת הסדרה מתבטלת לאלתר! .. במקומה יעלו לאתר לצפייה ישירה טלנובלות חדשות אחרות.

בנוגע לבקשות להעלאת הסדרות שהפורום מבקש זה נמצא בבירורים, ואני חושב שיאשרו להעלות את זה לאתר לצפייה ישירה באלונסו..

אני יחזיר תשובה בהקדם..

dosfer

New member
סופית! במקום "הלוחמת" תעלה לאתר "בגוף אחד"!!!

בתקווה ואצליח להעלות אותה

Don Nirtin

New member
חוק ברזל- ברזילאיות אי אפשר להעלות

בצורה ישירה וחוקית.

ובגוף אחד? מי כבר צופה בגרטואה הזו.

dosfer

New member
גם "בגוף אחד" נתקעת בקשיים

רוב הפרקים מחולקים לכמה חלקים וזה נורא כאשר אני מנסה לסדר את הפרקים בסדר מאורגן, אני חושב שגם "בגוף אחד" לא תעלה לבסוף.. בנתיים יש 4 טלנובלות שלמות לצפייה ישירה בHD באתר: יורשי הנקמה, גאטה, תהום של תשוקה והאחים דל מונטה. אני צריך שבוע הפסקה כדי לארגן הכל
בנתיים אתם יכולים להנות ממה שכבר יש באתר.. האתר חודש כולו.. וכל התכנים הם בHD ופרקים מלאים של סדרות מוצלחות מאוד... תהנו.. http://www.alonso.col.li/

elall

Member
מנהל
חוק ברזל מלא- אף טלנובלה אי אפשר להעלות

בצורה חוקית, אלא רק אם רוכשים זכות שידור באינטרנט, שזה מה ש"ויוה" עושים.

evglev

New member
כל הפרקים או רק הפרקים שבויוה

בתהום של תשוקה, האחים דל מונטה ויורשי הנקמה יש תרגום מהפעם הקודמת ששודרו, אבל האם הפרקים שעוד לא תורגמו בויוה בגאטה יעלו עם תרגום? או שרק סדרות שכבר שודרו בעבר בויוה והסדרות שפעם ראשונה רק הפרקים שכבר שודרו? או שמה שויוה טרם תרגם יהיה בלי תרגום?

למעלה