אתר אינטרנט לבית בושת בתל אביב,

טל קר

New member
אתר אינטרנט לבית בושת בתל אביב,

(מתוך מוסף זמן השרון) . אתר משוכלל, עם תמונות של הנשים כדי לבחור, עם מבצעים: "מבצע לשבוע ימים. מלאכית מס´ 13 לשעה וחצי במחיר של שעה" וכמו "ביצי חופש" למי שמכירה, גם העובדות במכון "המלאכיות נהנות מתנאים טובים מאוד מבחינת מגורים תנאי שכר ויחס, עובדות המשתקפות כמובן בטיב השירות אותו הן מספקות" גלריה בה רואים את הנשים בעירום עם פרטים - איזה שפות מדברת (רוסית פק"ל, עברית בדר"כ לא), גודל החזה, האם החזה משופץ, זמינות, מחיר, חטפתי בחילה.

shark3

New member
א)לינק...ב)"מאמני כושר" לנשים 50+

תופעת הזנות היא תופעה בשולי החברה האנושית, פרסום ברשת הוא בדיוק כמו פרסום בעמודים האחוריים של העיתון, את רוצה אז לא לקנות עיתון. האדם לא מושלם...

calisto

New member
מצטערת, אבל יש לי אלרגיה

מיוחדת כשמדובר ב"קטלוגים" של נשים ושל בני אדם באופן כללי (אני את העבדים שלי בוחרת באופן אישי ולא מתוך קטלוג...). ובאמירה שלך כאילו זנות היא תופעה בשולי החברה האנושית יש מידה של הרחקה של הנושא, שלא לדבר על סוג של לגיטימציה. זנות היא תופעה קשה, חריפה ומאוד מרכזית בחיים של הרבה נשים (וגברים). יש לה מקום מרכזי באג´נדה הפמיניסטית פשוט בגלל שהיא מבססת את התפיסה של נשים כאובייקט מיני וכ"ספקיות" שירותי מין שכל מטרתן בחיים היא לענג את הגברים שבעולמן, כל הגברים באשר הם.

shark3

New member
התופעה קשה ללא ספק,

תגידו את זה לזונות... כלומר מה - יש פשע מאורגן שעושה שימוש באלימות על-מנת להביא לכאן זונות - ונגדו יש להילחם. באלימות. נקודה. ויש מה לעשות כאלו שלא הכריחו אותן, אלא זו בחירה שלהן במקום לעבוד במקצוע חלש. והיא לא מבססת אצל רוב האוכלוסיה שום תפיסה חוץ מהתפיסה שפשע יש למגר. מאיפה קבעת שזה מה שמתבסס אצל הציבור , הא דוקטור מינה צמח ? תשלחי לכאן לינק בבקשה. אבל למה שתתני לעובדות לבלבל אותך.

shark3

New member
אגב,אני כאן עבור מעמד האישה, לא הפמ

יניזם, אני חושב שהיא נכשלה,(אגב אני חושב ממוח הזוחלים שלי). לעומת המאבק לקידום מעמד האישה במערכות החיים בישראל. שמהווה בשלב זה זרם תת-קרקעי - שיפרוץ ובענק בבחירות 2003 להערכתי.

shark3

New member
אני רוצה שיהיה שיוויון על-רקע

כלכלי, תרבותי, חברתי, ציבורי ולא שוויון בהתנהגויות, במחשבות וברגשות וכו´, כלומר אני בעד לתקן את הסטטיסטיקות ע"י חוקים ואכיפתם ולא ע"י תיקון הגברים. למשל - (אני קצת ממחזר, אבל לא נורא) שהמדינה כמעסיק תשלם שכר שווה לאותן פונקציות ללא קשר להיות ממלא\ית הפונקציה גבר או אישה, או כל גוף ציבורי..., כשלא תהיה אפליה בשכר אז לטיפת חלב יילך הגבר - וכך יתפנה יותר זמן עבור הקריירה של האישה וכו´ פשוט יש כאן נשים שחושבות שאפשר לשנות את המציאות ע"י שינוי של ההתנהגות הגברית שמפלה, אני טוען שזה לא עבד\עובד\יעבוד אלא עבודה כמו ארגון "אחותי" (שאגב מתי הכינוס שלו ? מישהו\י יודע\ת ? פרטים ?) שבא וממלא חלל בפעילות וולונטרית מוצלחת וכך דואג בפועל לזכויות של נשים. אם המציאות תשתנה ע"י פעילויות תחוקתיות ואחרות אזהגברים יסתגלו, ללכת לטיפת חלב. עניין של סטטיסטיקה.

pirate

New member
אז אתה קומוניסט

לא שאני בא לנהל ויכוח אם זה טוב או רע רק שהרעיון של מר שרק נוסה כפי שזכור לי ברוסיה הקומוניסטית וכולנו יודעים מה נשאר מהמהפכה הבולשיביקית ואיזה טרור פנימי ועוני זה הביא

1. היכן מצאת שפמיניזם מתנגד לשיויון

או כלל לא עוסק בו? 2. היכן מצאת שפמיניזם אינו עוסק במעמד האשה - כמטרה בפני עצמה -על מנת להשיג שוויון? 3. נניח ש"יש כאן נשים..." וגו´ כדבריך, האם דבריהן של אותן נשים כביכול מייצגות איזשהו פמיניזם? 3. היכן מצאת בפמיניזם את הרצון ל"תיקון" גברים? 5. ההתנהגות המפלה, אינה "גברית" כדבריך, אלא חברתית ונוהגת הן ע"י גברים, הן ע"י נשים הן ע"י מוסדות ממשלתיים והן ע"י גופים פרטיים וכו´. 6. הדרישה לשינוי, חייבת להיות כוללנית ונוגעת בכל האספקטים החברתיים, כולל בתחום הנוהגים הפרטיים משפחתיים וכולל בתחום הנוהגים הציבוריים. ככל שתגדל הדרישה ותתרחב, כך תהיה יותר אפקטיבית. הדגש שאתה מדגיש בהקשר הליכת הגבר לטיפת חלב, נוטה בדיוק לכיוון אותו אתה מציג כלא יעיל, דהיינו שינוי ההתנהגות של מישהו. את מי זה מענין מי הולך לטיפת חלב? תא משפחתי איזשהו, ראוי שיתפקד בעבודת צוות. 7. הפעילויות החקיקתיות מתנהלות בשטח מזה שנים רבות. הבעייה היא כשמתעוררת הדרישה להשוות שכר. למה שמישהו יסכים, סתם כך וולנטרית, להעלות שכר לנשים על מנת להשוותו לשכר הגברים? אם כבר, הבה נוריד את שכר הגברים ונשווהו לשכר הנשים. ואכן זה מה שקרה בתחום ההוראה, למשל. וישנם עוד תחומים לדוגמה. לפני שאתה מסתער במרץ כזה על נושא איזשהו, אולי כדאי שתבדוק את ההיסטוריה שלו? הלא כלכך רחוקה???

shark3

New member
חבל , אני מסכים לרוב מה שאמרת ,

אם יש לך סבלנות - תלכי אחורה בדפים ותיכנסי להודעות שלי, חוץ-מיזה אם תוכלי לתת לי לינק ל"עקרונות הפמיניזם" זה בטוח יעזור. לגבי השכר - עלית על זה - למה שמישהו יסכים להעלות שכר, למה שמישהו יסכים לשלב נשים במקצועות שהיו סגורים , וכו´ - כי את תחוקקי חוק ואם הוא לא יסכים הוא ישלם את התחת שלו. זה למה... ונוהגים פנימיים משפחתיים - זה יעניין מאוד מי הולך לטיפת חלב, אולי לא הסברתי לך את זה טוב - אבל זה הולך ככה : הבעיה היום היא שהזוג מקבל החלטה לשלוח את הגבר לעבודה ואת האישה לטיפת חלב\הכנת אוכל\דאגה לזאטוטים\לקיחה לגן ביחד - כלומר התא המישפחתי אומר לעצמו : כמה נפסיד בכסף אם האישה תלך לעבודה והגבר ילך לטיפת חלב ? הם שואלים ועונים - עדיף שהגבר יילך לעבודה - הצרה היא שזוג ועוד זוג ועוד זוג מהווים חברה ישראלית שההבדל בשכר בממוצע עבור אותה משרה הוא 20% , אם השכר היה שווה עבור אותו התפקיד (לפחות במוסד המרכזי - המדינה, חברות ציבוריות וכו´) אז התשובה לשאלה שהזוג הישראלי שואל את עצמו הייתה "פעם אני פעם את" - שותפות\עבודת צוות. לגבי קומוניזם - אני בעד שוק חופשי ער חברתית - כלומר אם פוקס עושה פרסומת בה בובה בדמות נערה ניזרקת לריצפה, פוקס סיימה אצלי את הקריירה - אקנה בגדיי במקום אחר, אבל אם פוקס היה יצרן הבגדים היחידי -(מה שפעם פעם הייתה "אתא") אז לא הייתה לי ברירה, עוד - אם בזק עושה פרסומת שמציגה נשים באור שלילי (הפרסומת של המברברות על שטויות) אז בזק סיימה אצלי את הקריירה....שיט - היא לא סיימה כי אין לי ברירה אחרת חוץ מבזק כדי לכתוב כאן ואיך אדבר בטלפון, היא הספקית היחידה...לא לאורך זמן...תודה לכם שר התקשורת ויו"ר ועדת הכלכלה (רובי ריבלין ואברהם פורז) שסיימתם את החוק שמתיר לעוד חברות לעסוק במתן שירותי תקשורת... כך שברגע שהחברה הראשונה תיכנס לעיניינים של טלפון - אני אזכור לבזק את הפרסומת... ממש לא קומוניסט - רק בעד שוויון הזדמנויות א מ י ת י, ואם ארגון "אחותי" מקדם שוויון הזדמנויות - אז קדימה

calisto

New member
צדק מי שאמר

אני לא דוקטור מינה צמח ולפי חוסר הידע המוחלט שלי בסטטיסטיקה כנראה גם לא הולכת להיות. מצד שני בוגוש ודון יחיא הן שתי חוקרות מועילות במיוחד בהקשר שלנו שאכן בדקו את הנושא שאני מדברת עליו.
אני רק מצטערת שלא הקפדתי על כללי הציטוט האחיד...

למעלה