אתרי MP3

lizaIsrael

New member
אתרי MP3

מישהו מכיר פה אתרים שמהם ניתן להוריד אלבומים שלמים? בתןדה מראש, ליזה

Johnny the Doe

New member
תראו מי קפץ לביקור!

יצאת לשבת? אולי תחלוק קצת חוויות עם חברי הפורום?

../images/Emo13.gif איזה חוויות...

כולה 02, אנחנו בקושי עושים שם משהו שלא לדבר על זה שחם מאוד...מה שאורמ שעושים אפילו פחות. היינו אמורים לצאת לשדאות השבוע לשלושה ימים אבל עקב החום חזרנו אחרי יום אחד...אני מסיים שם עוד שבוע ויומיים (יום שני הבא, 12/8/02).

Johnny the Doe

New member
תגיד תודה על היום הזה של שדאות

לנו אמרו עוד מראש שלא יהיה לנו שדאות. במקום זה קיבלנו השתלמות בהכרת רכיבי המגב והמטאטא. גם כן הכרת הנשק. כמה מטווחים עשית? שמירות? ימי מטבח? איך הבנות בבסיס ?
המפקדות?

עד כה עשינו כולה 2 מטווחים...

יום ולילה. בשבוע הקרוב כנראה נעשה עוד כמה. שמירות עשיתי בשבת הראשונה וסוף שבוע שעבר (חמישי ושישי בבוקר) אני לא אוהב שמירות, ממש ממש לא אוהב את זה
. מטבח עוד לא עשינו וכנראה לא נעשה. מאז שהגיעו הבנות לבסיס הצבא החליט דוחף אותן למטבח ומאז כבר שבועיים שרק הן עושות תורנות מטבח. לצערי אסור לנו לדבר עם הבנות, אבל יש חיוכים והערות פה ושם, אין ספק שהן מוסיפות קצת גוון לבסיס
והמפקדות...נמאס כבר

Johnny the Doe

New member
כולה 2 מטווחים??

כבר עשית מטווח אחד יותר ממני! עשיתי רק מטווח איפוס
בקשר לשמירות - כשהאלטרנטיבה היא יום מטבח אתה לומד לאהוב את השמירות, מה גם שהייתי לפעמים מבריח רדיו לשמירה והייתי מאזין כשהיה תורי לשמור במגדל. למזלך הטירונות שלך נפלה על זמן בו יש פלוגות של בנות בבסיס. אצלי הטירונות היתה בסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר ורק בתחילתה היו לנו בנות בבסיס. ברוב הטירונות אנחנו היינו הפלוגה היחידה בבסיס כך שאנחנו היינו צריכים לנקות בעצמנו כי לא היו לנו בנות שינקו אחרינו :) רגע, איזה בסיס אתה?

Johnny the Doe

New member
מחנה 80? טוב, לא נורא

טירונות הבאה יהיה יותר טוב
איך זה שזו השבת הראשונה שאתה יוצא הביתה? אין לכם מי שישמור בבסיס?

יצאתי גם שבת שעברה...

פשוט הייתי עייף מכדי לעשות משהו
(הייתי בכיתת כוננות וישנתי אותו לילה 4 שעות). ואין רע במחנה 80, אחלה מקום :) אני רק אומר תודה שזה לא שטח אש 109...

למעלה