אתרי amazon...

shahar sexy

New member
אתרי amazon...

אני רוצה לקנות מamazon אבל אני לא יודעת למה אי אפשר... מישהו קנה דרך האתר הזה?!

uzi2

Active member
קניתי דרכם ספרים ולא היתה בעיה

אבל את היד השניה, הם כותבים שלא ניתן לרכוש מכאן.

revitalsa

New member
לאמזון יש הרבה מגבלות על משלוח לישראל

אמזון לא מוכנה לשלוח לכאן גם מוצרי אלקטרוניקה ו-CD של משחקי מחשב. ממליצה לך לנסות לחפש את הספר ב-eBay.

e-magine

New member
ניתן לקנות כל דבר מאמזון

ומרוב האתרים האחרים בארה"ב. מה שהיה נכון ב 03/2005 וב 11/2005 , נכון גם ב 2008. תקנו אותי אם אני טועה.

revitalsa

New member
נתקלתי במספר סירובי משלוח

כמה וכמה פעמים הגעתי לסוף תהליך הרכישה באמזון, רק כדי לקבל הודעת שגיאה, שהם לא מוכנים לשלוח לישראל מוצרים מסוימים - בעיקר אלקטרוניקה ומשחקי מחשב. אפשר לעשות את הטריק עם תיבת הדואר האמריקאית-לכאורה, אבל לי לא היה כוח לזה.

e-magine

New member
זה לא טריק תיבת דואר

טריק תיבת דואר הרבה פעמים לא עובד, כי עסקים רבים בארה,ב לא מוכנים למכור באינטרנט לבעל כרטיס אשראי שהונפק מחוץ לארה"ב או קנדה. כעיקרון, העסקים שאני מדבר אליהם גם יכולים לבצע עבורך את הרכישה, כלומר, מבצעים את הרכישה בכרטיס אשראי אמריקאי, מקבלים את החבילה ושולחים אותה לישראל במשלוח מרוכז עם החבילות של יתר הלקוחות. מה שטוב בזה הוא שאת יכולה לקנות כל דבר שלא אסור ליבוא לישראל, את משלמת אפילו בלי כרטיס אשראי בינ"ל. מה שלא טוב בזה הוא שאם המוצר שאת מקבלת לא מתאים, חולפים איזה 10 ימים מהיום שהנציג שלך בארה"ב חתם שקיבל עד שאת מקבלת בפועל ובעיסקאות בהן מועד הגשת התלונה והחזרת המוצר הוא קצר, זה נורא מקצר לך את הזמן. כמו כן, ברוב המקרים מחייבים אותך במע"מ וכשחל מכס או מס קניה, גם, ככה שמהבחינה הזאת, מי שנוסע לחו"ל עדיף שיקנה ויביא בעצמו, אבל מי שלא נוסע, בהחלט יכול להיעזר בשרותים האלה ולהשיג מוצרים שאין בארץ או לחסוך הרבה כסף. בכל מקרה, במהלך השנים אני קניתי כמה דברים שהבן שלי רצה ותמיד הייתי מאד מרוצה גם מהמוצרים, גם מהשרות ויכולת המעקב וגם מהחיסכון במחיר שלפעמים מגיע ל50% לעומת המחיר הדרוש בחנויות בארץ.

revitalsa

New member
בגלל זה אני מעדיפה את איביי

איביי זול יותר, מגוון יותר וכיף יותר

e-magine

New member
גם באיביי יש ספקים רבים מאד

שלא מוכנים לספק לישראל.

shahar sexy

New member
רק ספרים אפשר לקנות שם!?

אי אפשר לקנות בגדים, נעליים וכו?

shahar sexy

New member
קראתי...

רשום שלישראל יש הגבלה לקניית מוצרים דרך אמאזון... זאת אומרת שאני צריכה לשלוח את זה לכתובת של ארהב ומשם לישראל? או להשתמש באתר כמו .UShops?

למעלה