אתרי פסולת מורשים

• פותח הנושא bn123
  • פורסם בתאריך

bn123

New member
אתרי פסולת מורשים

אנחנו מתחילים לבנות בקרוב ורוצים לסגור חוזה מול אתר פסולת. איך אני מגיעה לחברות מורשות? יש איזשהי רשימה שניתן לבחור ממנה? אנחנו בונים באיזור חדרה. אשמח לקבל המלצות ומחירים. תודה!

hachling

New member
אצלנו העירייה נתנה רשימה של אתרים מורשים

שהיא עובדת איתם אבל הם אמרו שאם אנחנו נביא מישהו אחר שהוא מורשה ע"י המשרד לאיכות הסביבה אז אין להם בעיה איתו.

mister500

New member
בבקשה

א.י.ס קדימה 14 כרכור 04-6271562 04-6271697 לפנות לאיתן...שם הכי זול והכי אמין בהצלחה

בינא

Member
ניתן להגיע לאתרים אלה גם באמצעות המובילים

של הפסולת, אשר שמם והטלפון שלהם מופיע על כל מכולה שמונחת באתרי הבניה שבקירבתכם. אם אתם מבצעים התקשרות דרכם, התשום עבור השפיכה באתר המוכר תהיה בדרך-כלל זולה יותר מאשר התקשרות ישירה. הם גם דואגים להביא לכם את האישורים הנדרשים לטופס 4 על שפיכת הכמות הנדרשת...גם אם אין לכם מספיק או אם היה לכם יותר מידי...

mister500

New member
יקר ולא אמין

מוביל כזה בדרך כלל " מרים מחיר " ומרוויח גם על אישור ההטמנה( במקום 400 ש"ח דורשים 700 ש"ח ) שהוא גם האישור לטופס 4 . ברגע שאתה סוגר עם משרד הטמנה ( מאושר על ידי המשרד לאיכות הסביבה )ויש לך אישור ביד . מחיר ההובלה יורד פלאים , כי אתה יכול לקחת כל מוביל שתרצה. מחיר אישור הטמנה = 300- 400 ש"ח (תלוי בקובים , המהנדס בדרך כלל ננעל על משאית אחת )

bn123

New member
תודה על התגובות

האדריכלית רשמה פינוי פסולת של 26 טון. כמה משאיות זה?

בינא

Member
כמה...???!!! 26 טון?!

אתם בונים טירה? מה גודל המבנה? נראה לי כמות מוגזמת בצורה פראית! נ.ב. בבית האחרון שנבנה בשיטת "בית ישראלי", לא הצלחנו להגיע אפילו ל-2 טון פסולת...מה שגרם לנו לחפש כאלה שישלימו לנו ל-14 טון עליהן חויב בעל השטח בעירייה כי אחרת לא קיבל היתר לבניה...

mister500

New member
../images/Emo45.gif אכן

חישוב מהנדס לפינוי פסולת בניין הוא 14 טון מבית של 220 מ"ר וגם החישוב הזה מוטעה, כי אין הרבה יותר מ 8 טון .כולל גושי הבטון שהמיקסרים והמשאבות משאירים בשטח.

bn123

New member
האדריכלית אמרה לי שהחישוב

הוא 20 טון ל-100 מ"ר. אנחנו בונים בית של 150 מ"ר (כולל שטחי שירות). היא אמרה שמבחינת העירייה היא חייבת לרשום את החישוב המלא. אני מחוייבת לשלם מראש על כל הכמות???

guyhela

New member
לא. אפשר תשלום חלקי

משלמים תשלום לכמות קטנה (מראש) בחתימת החוזה עם אתר הפסולת המורשה. ויש לך החוזה עבור היתר הבניה. בפועל יתכן והקבלן שתיסגור איתו אח"כ יפנה הפסולת לאתר אחר, ולא תשתמש כלל בתשלום הראשוני ששילמת. רק תדאג במקרה כזה להכניס סעיף בחוזה עם קבלן השלד שהתשלום האחרון לשלד מותנה בקבלת אישור פינוי פסולת מאתר מורשה.

bn123

New member
הם עדיין קיימים

כי אני לא מצליחה להשיג אותם...

mister500

New member
בבקשה, הנה העדכון

א.י.ס קדמה 14 כרכור 046271694 טל' 046271562 פקס והנה גם הנייד 050-8292889 עופר או איתן . בהצלחה

למעלה