אתרי מחזות זמר:

Fairywitch

New member
אתרי מחזות זמר:

הנה כמה אתרים שלא ראיתי שמופיעים ברשימת הקישורים בפורום, לידיעת ההנהלה...
כללי- www.broadway.com musicals.net- מאגר מידע למחזות זמר חשובים ובו ציון שמות השירים המבוצעים במחזמרים וקישורים לאתרים רשמיים של ההצגות (במידה וקיימים). חתולים- www.catsmusical.com עלובי החיים- www.lesmis.com סיפור הפרברים- www.westsidestory.com נ.ב. הוספתי גם כמה תמונות בגלריות. עוד פנייה להנהלה- אין גלריה של מופע האימים של רוקי

Fairywitch

New member
ועוד פנייה להנהלת הפורום:

הצעה: בין המאמרים נחמד אם יהיו רשימות מילים של שירים ממחזות זמר לטובת כולנו. יש לי כמה להוסיף בעצמי.

Yentl

New member
גלריות

אני כבר חודשים מבקשת לפתוח גלריה ל"מאמא מיה"....
אז אולי באותה הזדמנות

Hippie Jeannie

New member
אז ככה.

הוספתי את הקישורים, וגם פתחתי שתי גלריות לרוקי ולמאמא מיה. פה אני חיבת התנצלות לינטל, שהרבה זמן רדפה אחרי בנוגע לגלריית מאמא מיה. מצטערת שזה לקח כל-כך הרבה זמן. אתם מוזמנים להוסיף תמונות לגלריות וגם את ההצעה של המילים לשירים אני מקבלת. זו הצעה מצוינת, אז יאללה, להתחיל להזרים מילים, ולצרף אותם כקבצים בבקשה.

Fairywitch

New member
היי סתיו../images/Emo24.gifאת גדולה../images/Emo70.gif

לאן להזרים את המילים? סתם לשרשור פה? או שיש "גלריית" מילים? (המרכאות- כי מילים זה לא ממש גלריה...)

Yentl

New member
התנצלות התקבלה ../images/Emo6.gif

ובשמחה ובששון אני מזמינה את כולכם להסתכל בגלריית מאמא מיה!

Fairywitch

New member
ואני בגלריית רוקי../images/Emo70.gif

ביקרתי בגלריה-
יפה... עכשיו אני שוב אכולת קנאה (אבל עם פרגון)- איזה כייף לך

Yentl

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה - דרך אגב הוספתי עכשיו עוד תמונות אם בא לך לראות. אני לא יכולה להפסיק....
ב"איזה כיף" אני מניחה שאת מתכוונת לתמונה שלי עם השחקנית הראשית - אם תרצי, אני אספר לך פעם איך פגשתי אותה וישבנו לשיחה בחדר ההלבשה שלה. היה סוריאליסטי. וכמובן - הסתכלתי בגלרית רוקי והיא פשוט נהדרת- שיחקת אותה!

Fairywitch

New member
"איזה כייף לך"-הסבר:

אני עוד בשלב של איזה כייף לך שראית את זה בכלל... כשאעכל את זה- אגיע לשלב של השחקנית, שזה בכלל מדהים...

Fairywitch

New member
הוספתי כמה תמונות גם בגלריות אחרות-

כנר על הגג, ישו, גבירתי הנאווה, ברנשים וחתיכות. מהתמונות נראה ש"מאמא מיה" מחזמר ענק

Yentl

New member
כן

זו בעצם התמונה הסופית..מה שסוגר את המחזמר. אלו סופי וסקיי ....ספויילר................בדרכם לטיול הגדול מסביב לעולם. אני לא בטוחה מאיזו הפקה זו- יכול להיות שמגרמניה?

Fairywitch

New member
אין לי שמץ, זה מגוגל../images/Emo4.gif

אגב- מהתמונות נראה שאת די גבוהה- זה נכון?

Yentl

New member
אה.... ../images/Emo13.gif

אני בוודאי לא נמוכה, אבל אי אפשר לומר שאני נורא גבוהה... 1.72 זה סביר, לא? למרות שלואיז פיטרה יותר נמוכה ממני, כן. הנה עוד תמונה שלנו ביחד (עם כרטיס ברכה ע-נ-ק שחברה שלי ואני הכנו לה....)

Yentl

New member
ועוד תמונה מצחיקה מאותו ערב

שאני מתפדחת לשים בגלריה, שם היא נשארת לנצח..... חברות שלי ואני ליד תמונה של לואיז מחוץ לתיאטרון.

Fairywitch

New member
עכשיו זה יישאר לנצח ב"קבצים"...

אני 1.84 מ'... לכן שאלתי. 1.72 מ' זה גבוהה למדי

Fairywitch

New member
סתיו- הנה עוד אתר../images/Emo70.gif

מופע האימים של רוקי: www.cosmosfactory.org

Fairywitch

New member
מופע הקולנוע של רוקי- הטקסט המלא!

כל השירים, וכל הטקסט בכלל! בקובץ DOC.