אתרי הכרויות

אנה77

New member
אתרי הכרויות

שלום. שמי אנה ואני חדשה כאן בפורום. מאז שהתגרשתי לא הרגשתי מוכנה לקשר חדש ועכשיו אני כן. ניסיתי להרשם לאתרי הכרויות ברוסית ולא כל כך התלהבתי מהמתרחש שם. מבחינת אתרים בעברית - אין לי מוגש בכלל. איזה אתרים מומלצים? האם יש אתרי הכרויות חינם או רק בתשלום? האם עדיף בתשלום - כי האוכלוסיה שנמצאת שם היא אחרת? אשמח לכל טיפ. תודה רבה.

ברוכה הבאה לפורום אנה

דעי לך שכל אנה שהגיעה עד כה לפורום, הפכה ללהיט היסטרי.

בהצלחה!

צלשלספק

New member
בהצלחה

את האחרונה הכרתי מOKCUPID אז נראה לי שהאפליקציה החינמית והחביבה הזו שווה משהו בסה"כ...

אנה77

New member
תודה ענקית לכולם!

קיבלתי ישר גם קומפלימנטים , גם עצות. תודה על קבלת פנים נעימה. אשמח להשתתף בפורום.

מה עם JDATE. זה לא חינם. אבל שווה?

אנה77

New member
תודה

התגרשתי די מזמן. אך היה לי תינוק בן 5 חודשים. ולא הרגשתי שום רצון לקשר חדש. כמעט 3 שנים לקח לי לשקם את הרצון לקשר.

אנה77

New member
עכשיו הוא לא תינוק

אני לא מניקה. הוא ילד בוגר
וזה אחרת.

shayCn

New member
זו היתה שאלה לא במקום

קלטתי את זה כששיחררתי את האצבע מהשלח.

Anna begins cc

New member
היי אנה

מזל טוב על הדרך החדשה שיצאת אליה..
יש כל מיני אתרים ואפליקציות.
בתשלום יש את הפופולרים ביותר שזה ג'יידייט ולאב מי (אין לי נסיון בהם, אז אני לא יכולה להמליץ..)
בחינם יש לך את OKcupid שכבר המליצו לך עליו, והוא מצוין. הוא אתר בינלאומי וחינמי, אבל אם קשה לך עם אנגלית ואת לא רוצה לקבל פניות מחו"ל- פשוט תכתבי פרופיל בעברית.
(קיופיד מגיע גם עם אפליקציה מאד נוחה לסמארטפון)
מלבד זה יש לך את dating IL, אפליקצית השידוכים של פייסבוק, מכירה הרבה אנשים שיצרו זוגיות משם (אבל הממשק לא מאד נוח, מסתבר)
וגם את tinder (שהיא אפליקציה לסמארטפון) אבל היא ידועה בתור אפליקציה לאנשים קצת פחות רציניים.

חוץ מזה, יש את הפורום.. יש כבר אנשים שמצאו כאן זוגיות (ואפילו כמה זוגות שהתחתנו), אז שווה לך להשאר ולכתוב ולראות מי מוצא חן בעינייך, ולכי תדעי מה יקרה :)

בהצלחה!

korkusal

New member
בהצלחה!

לא למהר, יש אתרים שמנצלים זמן ותשלום. אתרים עם דייט ווב הרהנ סבלנות

למעלה