אתרי הכרויות

מריו57

New member
אתרי הכרויות

לחברי הפורום שלום רב. אני מפרסם את עצמי בפורומים המוכרים להכרויות. התוצאות עד עכשיו אינן מזהירות וכל אחד יחשוב על הסיבות. האם אתם מכירים אתרים, אפילו בתשלום, שאולי התוצאות עשויות להיות טובות יותר? אני יודע שגם לי יש אחריות על התוצאות
ובכל זאת... בתודה... נ.ב. - עוד לא קיבלתי פנייה לאירוח אצלי: "הדרום האדום".

daphts

New member
היי מריו

אישית מעולם לא היתי בעד הכרויות דרך אתרי אינטרנט תמיד האמנתי יותר בהכרות ע"י חברים. אז כך לדעתי לא נכון להצהיר אני מחפש זוגיות, נכון יותר לצאת בהצהרה של רצון להגדיל מעגלי חברים - הלו דרך מעגלים חברתים הללו במפגש זה או אחר תכיר בסופו של דבר את בן הזוג המיועד. כך לדוגמה אותי ואת זוגתי לחיים- נכון הכרנו בתחנת הדלק אבל שתינו הזמנו לאותה ארוחת ערב, כל אחת הוזמנה ברך מעגל חברתי קצת שונה ובעצם כך הכרנו. היה קליק, וזהוא. מריו תבנה לך מעגל חברתי, כל ידיד חדש וביא איתו עוד אי אלו ידידים נוספים וכך בדרך פילאית תכיר תוך זמן קצר יחסית עשרות אנשים. עם חלקם יהיה לך חיבור מידי ועם חלקם לא (טבעי) אבל כך לא תחוש זר ובודד כל כך. עם הזמן יכירו לך אנשים טובים שמחפשים קשר ואם אחד מהם יהיה אותו קליק- בטוחה בכך. עוד דבר מריו כתושב העיר הדרומית לך יותר זול להגיע צפונה מאשר לנו דרומה ... למה שלא תגיע אתה למרכז... להתארח להכיר... עוד דבר גם בעיר הדרומית יש קהילה (נכון היא קטנה יותר ומצומצמת יותר) המלצתי חדור לתוכה היה פעיל וכך גם תגדיל מעגלי חברות לצד הצגת "האני" החדש שלך! ואספר לך סוד כשתשדר "טוב" "שמחה" " חברתיות" אזי תמשוך לכיונך את הדברירם הללו , כשתשדר "רע" "עצב" "בדידות" זה בידיוק מה שיגיע לכיון. בגדול המצב הנפשי שלנו הוא הוא שמשדר אנרגיחות ליקום ואת אותו שדר נקבל ... אז מריו תבקש מהיקום טוב שמחה וחברתיות ... ואז תקבל זאת. שרון נ.ב. לגבי ההזמנה - רשמנו נשתמש כשיהיה לנו חופש מהעבודה (לצערי אני מורה ותלויה בחופשות של משרד החינוך)

מריו57

New member
להעמיד את הדברים על דיוקם...

שרון יקירתי. תודה רבה להתיחסותך. מספר הבהרות: אני חבר קיבוץ ניר יצחק: 3.5 ק"מ מרצועת עזה - 10 ק"מ מהגבול עם סיני (מצרים). מרחק מב"ש ואשקלון = 60 ק"מ. מיום ראשון (לרב מוצאי שבת) ועד יום חמישי בערב, אני עובד בת"א וישן במרכז. אני משתתף במפגשים באגודה. נכון להיום בשתי קבוצות. איני מעורב בפעילות חברתית אחרת - פשוט לא נדבק ואנשים גם לא מזמינים אותי. יתכן שאני בעיתי - ביקורתי - לא נראה טוב - קצת מסריח. YOSEF30 קצת מכיר אותי. אולי הוא יהיה יותר אובייקטיבי. גם הוא לא כל כך שם עלי
כנראה שקשה לאנשים להיות בקרבי. בגיל 57 קשה לי להשתנות. אבל אני מאמין שאתאים למישהו וכדי לחפש אותו, לא אחסוך באמצעים... כמורה לכיתות יסוד בעבר, אני מכיר היטב מה זה לצאת לחופשה. אבל הפריחה בנגב תתחיל בעוד כשבועיים ותמשך כחודש ימים. ההזמנה להגיע אלי ולהתארח אצלי, זה בזמן הפריחה. יהיה לי קשה להביא את הפריחה למרכז - רק בתמונות... אשמח לקבל אתכם בביתי בכל הזדמנות. כל טוב: מריו

yosef 30

New member
שבוע טוב מריו ../images/Emo13.gif

לצערנו אנו חיים בחברה ביקורתית, וכל אחד מפחש אחר חלום שרק אלוהים יודע היכן הוא נמצא החלום הזה. מסתבר שלהכיר זה לא פשוט לא רק בגיל 57, האמן לי. אנחנו משדרים כל מיני דברים - לא תמיד זה יתאים לכולם. אתרי הכרויות יש לקחת אותם במינון נכון, אחרת זה ממש יכול להוריד את הבטחון העצמי. אם יושבים שעות על המחשב ומחכים שמשהו ייקרה - ואל קורה אחרי כלכך הרבה זמן משהו מתחילות לעלות המחשבות והשאלות " מה לא בסדר איתי"
לכן יש לקחת כל דבר ב...נעימות
. אני לא חושב שאתה מסריח - אל תגדיר את עצמך בצורה כזו, גם לא בצחוק
ויוסף שם עליך הרבה מאוד - אחרת לא הייתי נותן לך לדבר
. ואכן קבוצות חברתיות זה מקום מאד מאוד נחמד ונעים - ולך תדע עם הזמן לומדים להכיר עוד ועוד צדדים באחרים ולומדים לאהוב יותר אחד את השני. אז....הכל עדיין פתוח. בהצלחה לכולנו
ושיהיה שבוע מבורך מלא אור ואהבה
יוסף.

חיפוש קשר זוגי - אינו פרוייקט

כבר נאמר כאן שחיפוש קשר זוגי אינו פרוייקט עם שלבי ביצוע ולוח זמנים ותקציב. קשר זוגי הוא דבר שקורה לך. מה שאתה כן צריך לעשות (ושאתה כבר עושה) הוא לחשוף את עצמך למספר רב של גברים הומואים כדי שלפחות אחד מהם יימשך אליך. השאר צריך לקרות מעצמו. צעדים אגרסיביים עלולים להתפרש כנואשוּת, וזאת אינה תכונה אטרקטיבית. הפתיחות, הכנות שלך והחביבות שלך נותנים לך תנאי התחלה מצויינים. אל תחכה לנסיך על הסוס הלבן, אלא הייה אתה נסיך עבור מישהו. השאר - - - מזל.

מריו57

New member
תודה

שלום לך. מה שלומך? איך הולך עם הקור? תודה על החיזוקים
שבוע טוב !

שלומי טוב, הקור מתון מאד בינתיים

הטמפ' גבוהה בהרבה מעל הממוצע לעונה ורובו של השלג נמס. חובבי הסקי מתלוננים... כל אחד וצרותיו
שבוע טוב גם לך, איש חביב.

daphts

New member
היי מריו

ראשית תודה על ההבהרות. ועדין אני מאמינה שדרך מעגל חברתי מגיעים לזוגיות בסופו של דבר. אם אתה מחפש להכיר אנשים בני 50 +- אז המעגל החברתי שלנו (שלי ושל זוגתי) זה בידיוק המעגל הנ"ל , אבל לא של תל אביבים כיאים אנשי השפלה - הדרומית , ואנשי איזור הרי יהודה/ והשומרון לכיון עיר הקודש. אתה בגדול מוזמן לחבור לחבורה העליזה הזו שמתכנסת מדי פעם יחד לטיול פה טיול שם, לארוחת ערב או למסיבה פרטית. קצת על החבורה הזו- רבים מאיתנו מכירים עוד מימינו העליזים בבירת הנגב (להלן באר שבע), לרובינו ילדים בגיל ההיתבגרות מקשרים קודמים מקצתינו עברו לשלב הורות בפרק ב'. חלק בקשר זוגי כרגע וחלק לא (טיבעי) כשהם בשלב הלחפש. בגדול מריו זו חבורה מעורבת גברים נשים, עם זאת ישנם ערבים בהן רק הנשים מוזמנות וישנם כאלה כמדומני שהם על טהרת הגברים (מין הסתם לעותם ערבי גברים לא הוזמנתי). אז אתה מוזמן לחבור לקבוצה הזו- שלדעתי היות ומדובר בפריפריה והיות וחלק גדול מחבריה הם אנשי פריפריה במקור - ניראה לי שהאנשים בקבוצה קצת יותר סלחנים וסובלנים לאחר. מכל מקום - כמידי שנה עם פרוץ האביב מתחילים הפיקניקים (אז תהיה בקשר) בשביעי פסח אני וזוגתי כמידי שנה מזמינות חברים לאיזה בילוי (כל פעם משהוא אחר, זה יום הנישואין שלנו) וביום העמצאות - ערב יום העצמאות(די הפך למסורת , מזה עשור) כולם מגיעים לעל האש על הגג שבביתינו - למה תשאל? אז כך כי מהגג שלי רואים את הזיקוקים של כל הישובים בעיזור , וכל זה בלי קצף/ פטישי פלסטיק ויצדים צורחים וערב רב של אדם. כך רגוע לנו ונחמד לנו - אמה מה קר - אז כולם מתארגנים בהתאם. עד לפני שנה בקיץ הינו פותחות את הברכה שבגג- לשחיה לילית עם שתיה אוכל וצחוקים, בשנה שעברה ירדנו מזה בגלל מחסור המים (הבריכה ריקה מאז ) אם ניראה לך אתה מוזמן. לגבי הנגב ויופיו, אני באר שבעית העברי (והעבר הזה הוא : עברתי לפני 9 שנים צפונה) הורי עדין בבאר שבע, כך שאת הפריחה בשמורת פורה , את הכוורות והסוף של יער שרשרת אחי בטוח מכיר יותר טוב ממני אחרי שנעקץ ממליון דבורים שם.את הלקטוף אורניות אחרי הגשם ביער להב או יתיר ולעלות למצפור של כל אחד מהם, לטיל עם הילדים במוזיאון ג'ו אלון, או לצאת איתם לראות את פריחת האירוסים בירוחם (סוף פברואר למי שלא יודע - וזה שווה את הדרך , מרהיב ביופיו) או סתם לטיל בממשית או בעובדה ... ואם רוצים קצת היסטוריה אז יד מורדכי או אנדרטת השלום ...אני "דרומית" בנשמה במובן זה, יתרה על כך בצהל היתי משקית חוויה של בסיס חצרים - איזור ההיתמחות שלי היה הנגב הצפוני והנגב המערבי (בידיוק האיזור שלך) אז ידידי אולי ניקפוץ לביכור אבל בטוח שללון לא נלון- זה לא יעבור בשקט עם נהיה באיזור ולא נגיע לאכול ולישון בביתה (נו מה לעשות יש לי אמא פולניה - על ממש , גם בארץ המוצא) וכפי שאמרתי רוב החבורה הזו מקורה בדרום- רובינו מכירים עוד מימי התיכון מעליזים... (נכון יש לנו היסטוריה של חצי חיים משותפת) ובכול זאת - כולנו עדין מחוברים לדרום עם ע"י משפחה ועם באהבתינו אז מרבים להגיע דרומה לפחות פעם בשבועיים שלושה. ובינינו גדרה זה לא ממש צפון - וגם לא ממש מרכז... אז במובן זה אני עדין "דרומית" מהפרובינציה. שרון

מריו57

New member
תודה על ההזמנה

שרון יקירתי שבוע טוב יש לי ארבעה ילדים. שלוש בנות בלימודים אוניברסיטאים ואחריהם. בן בכיתה י"א. סופי שבוע וחגים הם המפגשים המשפחתיים. הם מאד חשובים ונכון לעכשיו, אני לא מוותר. אני פתוח להצעות באמצע שבוע. שוב תודה על תשומת הלב. מריו

daphts

New member
מריו קצת על מפחתי

לי ולזוגתי 4 ילדים גם כן הגדולה ביתה של זוגתי מקשר קודם- סטריטי , משפרת בגרויות ובתיקווה להתחל לימודי עוצוב בשנה הבאה (מכללת חולון) על הדרך עובדת פה ושם וחוסכת כסף ל"טיול הגדול" הבא בתור בני הבכור שוב מקשר קודם (במובן מסוים "סטריטי, היות ונישואי היו כיסוי "ארון" שלי ושל אבי ילדי...עם זאת הילדים - ילדי הם תוצר של IVF הריוניות הפריה חוץ גופית) אז כך הוא תלמיד אקסטרני (י"ב) ה13 ליולי הוא מתגיס ואני חיבת לציין שהרעיון הזה ממש לא מתישב לי טוב,וזאת למרות שברור שהוא לא יהיה קרבי (פרופיל נמוך רפואית- מצאו לו בעיה בלב). אחריו הקטנים בן ובת שניהם עדין בחטיבת ביניים כיתה ז' וח' אך ראוי לציין שאת שניהם השארתי שנה נוספת בגן מסיבות שונות. בגדול לגבי שבתות... זוגתי עובדת במשמרות כך שיש לנו שבת כן שבת לא ... לגבי אותם פיקניקים עם הילדים - מריו כשניקבע פיקניק כזה הוא לרוב עם ילדים וכל אחד מגיע עם ילדיו...כך שתמיד אתה יכול להגיע עם הילדים. בגדול קובעים נקודת מפגש (צומת/ תחנת דלק וכו') מסמנים תמכוניות ע"י סרט או בלון בצבע אחיד ויוצאים לדרך - טיול משפחות עם פיקניק. תמיד יש צחוקים ותמיד כל אחד מוצא את מקומו. אז מריו היות ורובינו בעצם בקשר או זוגיות של פקר ב' בחיינו ולרובינו ילדים עוד מהפרק הקודם... נוצר מצב בו הילדים נפגשים עם עוד ילדים שהם באותו מצב משפחתית כמותם, מה שלא רע כלל. מה שהביא עם הזמן לקשרים בין הילדים ותמיחה רגשית שלהם אחד בשני. בהקשר לסיטואצית חייהם המורכבת. אם אתה רואה אותך עם ילדיך במפגשים מסוג זה אז אתם מוזמנים. שוב כמוך היות ומדובר בפרק ב' אז רוב ההורים כשמדובר בקטינים עדיין חיים את ה"שבת אבא" ו ה"שבת אמא" ואת ה"יום שלישי " אבא.... הסדרי ראיה וביכור של בתי הדין לדיני משפחה. אני בטוחה שברמה של התנסויות ושלבי חיים תמצא שפה משותפת עם חלק גדול בקבוצה הזו. סה"כ פחות או יותר כולנו שם או היינו שם. מעבר לכך היות וכולנו אנשים עובדים ... אז בימות השבוע כמעט ואין בילויים משותפים....ושוב כולנו באותה סירה לא? לגבי טיולי סוף שבוע וכו' - בגדול הם סביב הילדים- והילדים ידידי התחלו לתכנן לנו אותם ... ואמר " הם רוצים לפגוש שוב את הילדים של..." אז היו לנו לא מעט קמפינגים בהם להורים אוהלים משלהם ולילדים אוהלי ענק וחינגה לילית. (תחשוב טיול שנתי עם ילדי כיתה ו'- זה פחות או יותר אותו דבר :))

מריו57

New member
גילאים שונים - אווירה שונה

כזכור לך - אני קיבוצניק. הילדים שלי הם בני 28 - 26 - 25 - 17. בת לומדת בב"ש - בת גרה באזור המרכז - בת לומדת בטכניון - הבן בקיבוץ. כל אחד הוא עצמאי במסגרתו החברתית. לכל בת מגורים משלה - גם בקיבוץ. הבן מתחלק בין האמא לביני. לכן, לי מאד חשובים המפגשים המשותפים עם הבנים שלי. מפגשים מאד מוגבלים בזמן: בין שעה לשלוש שעות, מפוזרים בין יום חמישי ליום שבת. אין מצב שיוצאים לבלות ביחד פרט לאירוע מיוחד: לפני שנה, ביום ההולדת שלי, הבנות (3) הזמינו אותי להצגה בקאמרי. באותה מידה - חשובים החגים. כשהיה לי בן זוג - הוא הצטרף למסורת של סוף השבוע. ברור שהיו לנו זמן איכות שלנו. זה מצבי להיום. אני מאד שמח שכך זה - ואיני רוצה לוותר עליו. חיבוק גדול.

למעלה