אתרים נוספים

חיניה

New member
אתרים נוספים

קודם כל לכולם פורים שמח (למרות שהיום ערב תענית אסתר) היות ואני חדשה בענין המחשב והאינטרנט הייתי שמחה מאד לקבל המלצות על אתרים מענינים באמת כולל הכתובות איך נכנסים לאתר.תודה.

boaz31

New member
20 סיבות מדוע עדיף להיות מעל גיל =

20 סיבות מדוע עדיף להיות מעל גיל שישים:1. חוטפים לא מעוניינים בך במיוחד. 2. במצב בו הינך בן ערובה, יש סיכוי טוב שתשתחרר ראשון. 3. אף אחד לא מצפה ממך לרוץ אל תוך בנין בוער. 4. אנשים מתקשרים בתשע בערב ושואלים : "הערתי אותך?" 5. אנשים לא מתייחסים אליך כאל היפוכונדר יותר. 6. לא נשאר מה ללמוד "בדרך הקשה". 7. דברים שאתה קונה לא יתבלו עם הזמן. 8. אתה יכול לאכול ארוחת ערב בארבע אחה"צ. 9. אתה נכנס לדיונים סוערים על תוכניות פנסיה. 10. אתה עורך מסיבה והשכנים לא שמים לב. 11. אתה כבר לא חושב על הגבלת מהירות כעל אתגר. 12. אתה מפסיק לנסות להכניס את הבטן כשאנשים נכנסים. 13. ???... 14. אתה מהמהם לצלילי מוזיקת מעליות. 15. הראיה שלך לא תדרדר עוד הרבה. 16. ההשקעה שלך בביטוח בריאות מתחילה להשתלם. 17. הפרקים שלך מדייקים יותר מתחזית מזג האוויר. 18. סודותיך שמורים אצל חבריך כי גם הם כבר שכחו אותם. 19. אספקת תאי המח שלך ירדה לכמות שתוכל להתמודד איתה. 20. אתה לא זוכר מי שלח לך רשימה זאת.

קלייר11

New member
ערב טובboaz31

חחחחחחחחחחה גדול אהבתי ערב קסום וחג שמח

maxima

New member
חחחח בועז.....הייתי מעדיפה

להיות בגיל 20 ולהסתכן בכל הסיכונים המוזכרים

boaz31

New member
maxima מאחר ועברנו את הגיל-

---
צריך להיות אופטימי ולהאמין שאכן הסיבות לעיל עוזרות לנו--

חיניה

New member
גיל 20

מקסימה יקירתי להיות בגיל 20 עם ניסיון חיים של בן 60 זה לא כיף גדול. ולחזור על כל הטעויות של גיל 20 מי מעונין? אז תהני ממה שיש. לכל גיל היתרונות שלו.

חיניה

New member
20 סיבות

זה גדולללללל.ויתרון אחד שכחת:כתוצאה מסניליות מתפתחת אתה מכיר כל יום אנשים חדשים.ובנימה אופטימית זו...שיהיה פורים שמח.

boaz31

New member
|מסחיניה לא כלכך הבינותי-סניליות יש

אבל מה הקשר להכרות עם אנשים חדשים???? שיהיה לך בוקר טוב וחג פורים שמח

חיניה

New member
סניליות

חביבי אתה פשוט לא זוכר והם כל יום חדשים לך.אתה רואה אין רע בלי טוב

boaz31

New member
חיניה -הגזמת לחלוטין- מה שאני

לא זוכר אלה פרטים לא בדיוק חשובים מתקופות של לפני 50-60 שנה ועדיין לא ברור לי הקשר אבל נעזוב את זה,,היום ערב חג וזה יותר מעניין למשל למה תתחפשי הערב???

חיניה

New member
למה אתחפש

למה לי להתחפש הערב? אם אחליט לצאת מחר אולי אתחפש ל...נסיכה? רקדנית? מכשפה? ואולי בכלל לא. למה אתה מתחפש?

boaz31

New member
חיניה ערב פורים היום- אתן לך

רעיון ברוח המשובה וההומור --

emmy5

New member
חיניה ,חג שמח , מה רעה ב20?

אני בת 20 נצחית , התקופה הכי יפה בחיים שלי , האמת שרציתי להשאר 18 אבל הזמן רץ ואני 20...בתחרות עם הנכדים...אולי גם עם הנינים ...הם גודלים ואני חוזרת אחורנית ..כמה טוב ,שיהיה כל יום פורים ..חג שמח .!!!!!

קלייר11

New member
ערב טוב חיניה

איזה סוג של אתרים את מחפת תמונות,סיפורים,שירים אשמח לתת לך כמה אתרים נחמדים דוגמא קטנה לאתר חמוד תלחצי למטה על הקישור בקשי ואשמח להדריך אותך בסבך האינטרנט

למעלה