אתרים מומלצים

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
יואווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif איך ידעת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני יודעת
זה מהנשיקה בראשון, העברת לי מרגלים לתוך העור
(נשבעת לך
....)

silvey

New member
גם נשים מפנטזות-הגברים חושבים שיש

להם בלעדיות על לפנטז אך לא היא....כמה טוב שעוד לא המציאו את המכשיר שיפענח מה מסתתר מאחורי חיוך של אישה [איקון של נמרה סקסית]

מוצרלה

New member
:רינה- מי כמוני מכירה את הראש שלך

את הרי מופרעת. חחחחחחחחחחח

gabizon79

New member
הלו..הלו..מה הולך פה...חחחחח...

שו החלפת זוגות...שו פינטוזים... אחרי תפילת ערבית אני לא מספיק להוריד תטלית זה מה אני צריך לראות? תתביישו לכן,יש פורומים אחרים לדברים האלה לא עלינו...חחחחח....אפילו פגשתי שם מישי מהפורום...חחחחחח...(ואם היא קוראת אז בחברות
) ומוצה,אם את יודעת איך להוריד ריח של שום מהידיים למה לא להשתמש בזה? חחחחח...סתם סתם כפרות הכל מאהבה,מי כמוך
,בגלל שאין לי זמן להשתתף בפורום כמו פעם,אני מעדיף לירשום כבר דברים חשובים כגון אלה...חחחחח... אהההה עוד משו יא מוצה...שמעי את זה....חחחחחחח....אתמול שחזרתי בלילה מחיפה,אספתי איזה חייל טרמפ...בחור נחמד רק מה עייף מת וקצת
...אולי בגלל העייפות... ווקצור ההוא חשב תפס עלי טרמפ...לא הבין שאני תפסתי עליו... הייתי חייב לצחוק "קצת" בדרך אחרי יום ימים עמוסים רצח... בקיצור לא עברו 10 דקות אני אומר לו רוצה לישמוע בדיחה? ההוא אמר לי תטעות של החיים שלו "תרביץ"....חחחחחחחחחח....אז הנחתי עליו תבדיחה עם הכורדי(לחם,אופניים)...התגובה הראשונה שלו היתה
מנחמדות בטח...אמרתי סבבה מבסוט הא...אחרי 20 דקות של דרך אני מנחית עליו את אותה בדיחה...חחחחחחחח....בחיי...התגובה שלו עכשיו הייתה משו כמו
....חחחח...טוב אחרי שעברנו איזה שעה של נסיעה הבאתי לו תבדיחה עוד פעם,רק בשביל לראות תתגובה שלו...חחחחח...הפעם זה היה משו כמו
... חחחחחח...אמרתי טוב חלאס הבחור יחשוב כבר מדובר בפסיכופט....אחרי רבע נוספת של נסיעה אמרתי...רבאק...גם ככה אני עייף מת...ההוא שותק...חייב איזה משו לעזור לקומיוניקצייה בינינו...אז החלטתי לתת לבדיחה צ'אנס אחרון...ההוא הרג אותי....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....הדביק לי מבט מבוהל
אמר לי אההההמ...תוריד אותי פה בבקשה....חחחחחח... ווקצור בסוף ריחמתי על הבחור(כמו שההורים שלי ריחמו עלי) אמרתי לו שירגע ושאני סתם צוחק להעביק תדרך בסבבה,הזמנתי אותו לקפה בהפסקה בדרך. איפה...איפה את שצריכים אותך איפה...

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחח דפוק חחחחחחחחח

אז ככה: איפה היתה הדרך שעצרתם לקפה, היית אומר והייתי באה. 2. ככה לעשות לחייל תמים? בסך הכל רצה לחזור הביתה שפוי, מסכן אני מרחמת עליו, מקווה שלא אמרת לו שמי שסיפרה את הבדיחה קוראים לה מוצרלה,כי אז אתה יודע, הוא בכלל יחשוב שאתה פסיכי (גבינה מספרת בדיחות?). 3. נראה לי שאסור לך לנסוע לבד מרחקים ארוכים ובטח לא צפונה. 4. בחייאת' כשאתה מתחיל להתמקם בחיפה, תעשה טובה!!!! אל תגיד שאתה מכיר אותנו (שלא יהיו לנו פדיחות אתה יודע). (בחיי, 4 פעמים לספר את אותה בדיחה לחייל אומלל? לא מבינה את הסטודנטים הצעירים האלה) איזה רושם השארת עליו , איזה??????

מוצרלה

New member
הא, שכחתי עוד משהו.

בקשר לחילופי זוגות. אתה יודע זוגות נשואים הרבה שנים מחפשים ריגושים (יותר נכון, מחפשות ריגושים) אז למה לא???? תן להנות מהרגע ומהפנטזיה. חחחחחחחחחחחחח

gabizon79

New member
כל הכבוד לצה"ל...חחחחח...

תאמיני לי סידרתי לו סיפור ל3 שבועות בבסיס...הוא היה בדרך לצבא... עצרנו בסיירים(חולון)...ואם הייתי קורא לך מה הסיכוי שהוא היה עולה לרכב...חחחחחחחחחחחחחחח... בואי לצ'ט

sjarjar

New member
בחיי שאתה לא הטיפוס בשביל

האוניברסיטה...אלא בשביל הדשאים הנמצאים 200 מטר מתחתיה...

gabizon79

New member
חחחחחחח.......שי לא יפה...

מי אמר שדשא לא הולך טוב עם האוניברסיטה? חחחחחחח.....תראה את קלינטון....:) סתם סתם...
חוץ מזה פרנציפ בגלל כל הספקות שמובעים כלפי הקשר שלי לאוניברסיטה...אני עוד אהייה פרוספסור
....(לדשא)...חחחחחחחחח איך אמר המשורר "עברנו בצק שמרים נעבור גם את זה"

נירהמ1

New member
חחח - זה נקרא מדעי הדשא../images/Emo39.gif

זה מדע חדש/ישן שתורתו כזאת: זה/זאת שמוצלח/ת וחכם/ה גומר/ת עם תואר, ומי שלא כל כך חכם/ה אבל חברותי/ת, נחמד/ה ויפה/ה יושב/ת על הדשא עם שאר הסטודנטים ומחפש/ת כלה/חתן (רצוי מבית טוב ועשיר
).

למעלה