הלו..הלו..מה הולך פה...חחחחח...
שו החלפת זוגות...שו פינטוזים... אחרי תפילת ערבית אני לא מספיק להוריד תטלית זה מה אני צריך לראות? תתביישו לכן,יש פורומים אחרים לדברים האלה לא עלינו...חחחחח....אפילו פגשתי שם מישי מהפורום...חחחחחח...(ואם היא קוראת אז בחברות
) ומוצה,אם את יודעת איך להוריד ריח של שום מהידיים למה לא להשתמש בזה? חחחחח...סתם סתם כפרות הכל מאהבה,מי כמוך
,בגלל שאין לי זמן להשתתף בפורום כמו פעם,אני מעדיף לירשום כבר דברים חשובים כגון אלה...חחחחח... אהההה עוד משו יא מוצה...שמעי את זה....חחחחחחח....אתמול שחזרתי בלילה מחיפה,אספתי איזה חייל טרמפ...בחור נחמד רק מה עייף מת וקצת
...אולי בגלל העייפות... ווקצור ההוא חשב תפס עלי טרמפ...לא הבין שאני תפסתי עליו... הייתי חייב לצחוק "קצת" בדרך אחרי יום ימים עמוסים רצח... בקיצור לא עברו 10 דקות אני אומר לו רוצה לישמוע בדיחה? ההוא אמר לי תטעות של החיים שלו "תרביץ"....חחחחחחחחחח....אז הנחתי עליו תבדיחה עם הכורדי(לחם,אופניים)...התגובה הראשונה שלו היתה
מנחמדות בטח...אמרתי סבבה מבסוט הא...אחרי 20 דקות של דרך אני מנחית עליו את אותה בדיחה...חחחחחחחח....בחיי...התגובה שלו עכשיו הייתה משו כמו
....חחחח...טוב אחרי שעברנו איזה שעה של נסיעה הבאתי לו תבדיחה עוד פעם,רק בשביל לראות תתגובה שלו...חחחחח...הפעם זה היה משו כמו
... חחחחחח...אמרתי טוב חלאס הבחור יחשוב כבר מדובר בפסיכופט....אחרי רבע נוספת של נסיעה אמרתי...רבאק...גם ככה אני עייף מת...ההוא שותק...חייב איזה משו לעזור לקומיוניקצייה בינינו...אז החלטתי לתת לבדיחה צ'אנס אחרון...ההוא הרג אותי....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....הדביק לי מבט מבוהל
אמר לי אההההמ...תוריד אותי פה בבקשה....חחחחחח... ווקצור בסוף ריחמתי על הבחור(כמו שההורים שלי ריחמו עלי) אמרתי לו שירגע ושאני סתם צוחק להעביק תדרך בסבבה,הזמנתי אותו לקפה בהפסקה בדרך. איפה...איפה את שצריכים אותך איפה...