אתרים בנושא

מימי21

New member
אתרים בנושא

2 שאלות, הראשונה: אנשים שהסקס שלהם מתנהל בצורה כזו של שולט-נשלט, האם הם גם יכולים לבוא לסיפוק בסקס רגיל? והשאלה השניה:מאחר ואני חדש כאן, איזה אתרים יש בהקשר לבדסמ?

אוףף אני שונאת אותך

עכשיו אני צריכה לשבת על התחת ולהתחיל לתרגם לעברית כל מיני דברים משם. יש באתרים האלו כמה פנינים שחייבות להיות כאן. אז אל תתפלאו אם אני לא כאן. זאתי הביאה לי עבודה לשנה.

עדכון

כתבתי למנהלי האתר וביקשתי את אישורם לתרגם חלק (לפחות) מהמאמרים שלהם לעברית. הם בודקים את העניין ועד שנקבל אישור הסכימו שאתרגם עבורכם את המאמר הרשון לגבי מהי שליטה. אני אפרסם את זה בהודעה נפרדת - כי לדעתי צריך להכניס את זה למאמרי הפורום. יש שם כמה מאמרים מעניינים מאד.. מקווה שהם יאשרו את הכל.

זאת

New member
וואלה

כל הכבוד על היוזמה הברוכה. בהתחלה, כשקראתי את התגובה שלך, עלתה בי מחשבה שזה מיותר לתרגם את זה. הרי כולנו בסופו של דבר קוראים אנגלית ברמה כזאת או אחרת. אבל כשקראתי את מה שתרגמת כבר, הבנתי שדווקא יש אנשים שזה יכול לתרום להם, שישמחו לקרוא בעברית את מה שבאנגלית אולי קצת יתעצלו או ידחו... :) כאמור, שני האתרים הם אתרים נפלאים שאני מאוד אוהבת. מכיוון שאני ממילא עוסקת בכתיבה, אם את מקבלת אישור לתרגום ורוצה לחלוק במשימה, אני אשמח לעזור, עד כמה שיתאפשר לי בתוך העומס של היומיום. טוף?

למעלה