אתרים באירופה

תפוזיני

New member
אתרים באירופה

מחפש אתר גלישה טוב באירופה. מים חמים, סוול טוב בלי מפלצות (עד שני מטר) ובלי שוניות (חול). יש דבר כזה?

hanir

New member
פתגם חכם

"... מי שמחפש אישה גם יפה, גם חכמה וגם עשירה - מחפש בעצם 3 נשים..." זה לא מה שאתה מחפש בחוף? כי אם תמצא כזה - תודיע לי ואני בא!

loquado

New member
כנראה שאין לך מושג...

ספרד , פוטוגל, צרפת לכולם חופים לאטלנטי עם שפע של גלים ותרבות גלישה מפותחת. ביאריץ בצרפת נחשב לחוף המפורסם והטוב באירופה . חברים שגלשו שם סיפרו על 2 שבירות. אחת של עד 5 מטר מפחידה ואלימה...השניה של עד 2 מטר. אישית לא גלשתי באירופה ,רק בקליפורניה.

אני יודע שבצרפת יש גלים טובים בגלל

הגאות אבל חבר שלי שביקר בשנהים אמר לי שהוא נהנה יותר בגרמניה יכול להיות שזה היה בתקופה של סוול טוב בגרמניה יכול להיות שלא בכל מקרה לא ממש אכפת לי למה לבזבז כסף על טיול גלישה לאירופה תשקיע עוד קצת כסף ולך לאוסטרליה או דרום א]ריקה או קליפורניה אני אחרי הצבא הולך לטיול של חודשיים חודש באוסטרליה וחודש בניוזינלד אבל הכל פתוח עוד ויש לי עוד 3 שנים....

MrBlack1

New member
אין חיה כזו

המים באירופה קרים. אפשר לגלוש בצרפת בקיץ בטמפ' סבירות (לייקרה ומכנסיים) אבל תדירות הגלים נמוכה מאד וחבל לשרוף כסף בשביל להגיע לשם לאיזה שבוע שבועיים ולגלוש אולי כמה ימים בודדים. אני מדבר מנסיון... מר. רוצה מים חמים וגלים טובים? סע לקוסטה ריקה. יש עוד מקומות אבל זה הכי זול שאני מכיר (לא כולל מדינות "ידידויות" לישראלים).

למעלה