אתני אז והיום

שירקוד

New member
אתני אז והיום

מדוע לא רואים מדי פעם ריקודים אתנים בריקודי עם או שיש ואני לא יודע משהו תימני או אחר כמוהן איכותי כמו בת תימן או דרור יקרא , יש הרגשה שהכול אותו דבר באמת , מעבר לקנטרנות יש למשהו מושג איפה אפשר לרקוד אותם? רק אל תגידו לי ללכת לנוסטלגיה זה אני יודע ולא מצאתי את עצמי שם ,,,

משהא11

New member
סיגל,
אני אוהב תימניות

משהא11

New member
כשאני עם תימנייה מי חושב אז על לימודים ? ואספר לך בדיחה

בבית משותף בקומה רביעית גרו בשכנות שתי משפחות שחבלי תליית הכביסה שלהן היו אחת מול השניה. מזל הייתה מבוגרת ועזיזה צעירה יותר ומטופלת בשלושה ילדים קטנים.
בוקר שמש אחד בחורף גשום בעת ששתיהן תולות כביסה פונה עזיזה אל מזל. "רציתי לשאול אותך מזל איך זה שאני תולה כביסה ופעמים רבות יורד גשם ומרטיב לי אותה. לא ראיתי אותך אף פעם תולה כביסה ביום גשם.....את תמיד תולה כביסה רק בימי שמש כמו היום למשל.
אומרת מזל לעזיזה. "תשמעי אנחנו אנשים מבוגרים יחסית בעלי לא כל כך בריא והוא ישן על הגב בלילה. כשאני מתעוררת בבוקר אני מסתכלת בין רגליו לאיזה צד נופל איבר המין שלו. אם לשמאל יהיה גשם אין כביסה. אם לימין יום שמש ויש כביסה..ותראי היום זו הוכחה לכך וההצלחה 100% עד היום.
עזיזה חושבת רגע ושואלת, "ומה קורה אם אבר המין עומד זקוף כמו אצל סעדיה שלי" ? אומרת מזל, "אם זה כבר קורה מי חושב אז על כביסה בכלל.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

למעלה