אתנחתא קומית..

אתנחתא קומית..

בעקבות שיחה שהייתה לי היום עם הלל נזכרתי בדיון משעשע למדיי שנערך בפורום בימים יפים יותר אני מזמינה את כולם לקרוא, להנות, ולזכור את הצחוקים של פעם... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=641&firstmsg=3015&archive=1 אחח איפה הימים של וויכוחי פלביה, מוסוליני וסטלין, ויציאות של אלפקות
זה מזכיר לי- נעה חמדתי זוכרת את הוויכוח על הסנדוויץ' שלי הוא כוכב? good times

הו, העלית בי געגוע כואב

לפלביה, כמובן!!!!!! וגם לימים הנחמדים שלא הכל בפורום כאב תראו איך אני ויוני מסתדרים יפה! וגם ליאור! הו חבריי, בואו נחזור לשם עזבו אותכם ממועצות חינוכיות- זה ברור לכל הדיוט שמה שהתנועה הזו צריכה זה כנס טוב על המלכה האם! תחי פלב!

רעיון נחמד אבל..

נראה לי שאנו אכן זקוקים נואשות לכנס-אך לא על פלביה!! אולי משהו במתכונת של כנס ה"יום ולילה" שהיה בחנוכה לפני שנתיים.. זה עדיין זכור לי ככנס השכב"ג הכי כיף שהייתי בו, כפי שנאמר: "מי שלא עבר ערב גנגרשלכט מידי רינת צפניה, לא עבר ערב גנגרשלכט מימיו" תחי החיפושית המתה!
אוהבת
ענת

נזכרתי במשהו נוסף..

נעה את לא הראית לי בסוף את הציטוט על סטאלין והשסק.. מי ידע שסטאלין ישפיע על כולנו כל כך?? צוות לס"ו שולט!! (ואני והגר חשבנו על להוסיף את מוסוליני ולהיות צוות לסמ"ו או סלמ"ו, מה את אומרת??)

מה הוא קשור???

לא עברנו על זה שפאשיזם וקומוניזם הם אויבים????????!!!! למה שלא נכניס את היטלר וזהו? לנין בא קודם ואח"כ סטאלין ועכשיו אתה! וזהו זה

חחחחחח

קראתי באמת את הדיונים המפגרים אבל מצחיקים למדי שהתחלתי שם. זה באמת מעלה זכרונות מצחיקים... צריך לשוב ולצחוק ככה... אני אנסה שוב לחשוב על דברים מטומטמים שאפשר להגיד בפורום שיעלו תגובות רבות

halleliesh

New member
תודה ענתי

זה היה משמח והזכיר לי זמנים פחות מוזרים. אני אוהבת אתכם,ואני חייבת להגיד שהלוואי והייתי יכולה לכתוב שוב תגובה כמו שראיתי עכשיו שכתבתי למועצה הקודמת. טוב,עוד נהיה מעולים, אנחנו כבר אבל פשוט צריך לעשות מקצה שיפורים והכל יהיה בסדר. לילה טוב הלל

ענת!

ניסיתי וניסיתי וניסיתי וניסיתי לחשוב על משהו להעלות בפורום. אין הרבה מה... אז חשבתי אולי לנסות להעלות נשוא שאולי יגיבו אליו, שהוא: "למה האחרונים תמיד בסוף?" "למה הראשונים תמיד בהתחלה?" "ולמה המזכירות תמיד אשמה?" (זה ממש לא הוגן)

אלפקה'לה

לא כתבתי את ההודעה בשביל שתרגישי צורך להביא יציאות מוזרות.. סתם בשביל הנוסטלגיה. והמזכירות תמיד אשמה בגלל שהלל בראשה כמובן

אלא מה...

אבל שמעי! פשוט היה לי הצורך לעשות משהו מטומטם סוף סוף! אחרי פול זמן שלא עשיתי משהו מטומטם! (נא לא להגיב טוב?) אז אני אחשוב על עוד דברים מטומטים לעשות.. ומה אפשר להגיד? הלל אכן יו"ר לא מחוייבת. אין מה לעשות. ככה זה. לא חשבתי על הנקודה הזאת. הורדת אבן מליבי! (סליחה הלל, זה לא בכוונה).

למעלה