אתנחתא קומית

אתנחתא קומית

אהלן לכולם.
לפני חודש פורסם שברט גורביץ' (הגיטריסט של Bad Religion והבעלים של Epitaph), יחד עם סטיב ניילס (הבסיסט של Gray Matter ז"ל ויוצר קומיקס האימה "30 Days of Night"), הקימו חברת קומיקס עצמאית בשם "Black Mask Studios", שדרך אגב קרויה על שם קבוצת האנרכיסטים הניו-יורקית משנות השישים. קיצר, החברה הזאת לא הוציאה עדיין כלום, אבל גייסה אחלה כישרונות (לדוגמה אלן מור) לפרויקט הראשון שלה, שנקרא "Occupy Comics" ואני מניח שרק מהשם אפשר להבין שמדובר בקטע מחאתי אקטואלי.

כל זה הזכיר לי שיש את הקומיקס הישן הזה על ה-Sex Pistols, וחשבתי שאולי אני אשים כאן קישור להורדת ה-PDF, למקרה שמישהו מעוניין.

ואז חשבתי אולי לתת גם קישור לאתר של אחלה מאייר בשם בריאן וולסבי, שכולנו מכירים מהעטיפות של 7 Seconds ו-Scared Straight והאוסף Nardcore. יש באתר שלו כמה עמודי קומיקס עם אזכורים לכל מיני להקות הרדקור, מן הסתם, ואולי מי שאוהבים קומיקס ייהנו מזה, או אפילו ימצאו איזו גרפיקה לפלאייר, למרות שבאינטרנט זה הדבר האחרון שחסר...

ואז זה משום מה הזכיר לי את הגרסה ל"TV Party" שעשו פעם ב-Futurama, ואת השיר יומולדת הזה שה-Ramones ניגנו למיסטר ברנז במשפחת סימפסון, ואז הלכתי לראות ת'פרק החדש של "The Cleveland Brown Show" ששודר אתמול בארה"ב והופתעתי לראות שם, גם גרסת כיסוי ל-Danzig מפי ראלו, וגם הופעת אורח בת כמה שניות של GG Allin מונפש בכבודו ובעצמו! (תיעוד באיכות איומה).

זהו. אין לי פואנטה. אני אחזור להתבצר בתוך עצמי.
כל טוב.

pitchon

New member
"להתבצר בתוך עצמי"

לאור הוויכוח על פלסטיק ונוס, נראה לי שהתיאור הזה מאפיין אותך גם אישית וגם פוליטית

boshetrecs

New member
what the fuck have YOU done?

וואו זה די ברור ששניכם מתעסקים בכל מיני שאלות כמו מה הכי יקדם אנרכיזם בתוך הראש שלכם ודברים כאלה, אבל עדיין נראה שאחד פה בחר עמדה מאוד נוחה לפיה הדבר הכי נכון הוא לעשות הרכבי נויז אפוקליפטיים ותערוכות אמנות, בעוד שהשני בגיל 40 עומד בשמש עם ילדים רזים בני 15 ומנסה לשכנע אמהות להפסיק לקנות שניצל או מנסה בכל הכוח להסביר לילדים הרזים האלה שאנרכיזם זה לא רק יונתן פולק.

בקיצור, מה אתה חש?!

אוף למה אני עושה את זה.

תגיד, אתה לא לומד מתמטיקה במקרה?

אנשים שנולדו ב-75' הם לא בני ארבעים ב-2012. וגם, רק שתדע שאחת ההתבכיינויות הרגילות שלי בדוכני הזב"ח היא דווקא שכל מי שעושים אותם כיום הם מעל גיל שלושים. "חזיז ורעם, איפה כל הצעירים הפוחזים האלה, לעזאזל!", אני תמיד ממלמל. יש רק בת 15 אחת שעושה דוכנים.

ונכון, אנרכיזם זה לא רק יונתן פולק. זה הרוב יונתן פולק.

ר י נ ג ו

New member
ועוד קטע מדהים...

קשה שלא לחשוב על הפרודיה של הסימפסונס על סיד וננסי-
ליסה וחבר שלה מכורים לשוקולד.
וגם זה על הדרך...

ר י נ ג ו

New member
לא בדיוק אבל בערך...

אחד הקטעים היותר חזקים שנכתבו אי פעם- שיר פשוט מעולה-
איש המשפחה שר את ציפור זו המילה...
וזו גירסה יותר מגניבה של סודום