אתן צופות בשידורי האולימפיאדה?

פרמלה

New member
אתן צופות בשידורי האולימפיאדה?

חיברנו לטלוויזיה לפ טופ על ערוץ 5, ויוצא שאנחנו רואים משהו כל יום.

יש לי כמה תהיות לגבי החשיבות היתרה שהאנושות מייחסת למהירות שבה אדם לא ממוצע ולא סביר שוחה 100 מטר; לגבי הקטנוניות שבגינה מורידים עשיריות נקודה לאנשים לא סבירים ולא ממוצעים אחרים בגלל שביצעו נחיתה לא מושלמת אחרי שעשו דברים מופלאים על המקבילים המדורגים; ובייחוד לגבי ההתלהבות מג'ודו - שני אנשים מבוגרים שמושכים זה לזה בשרוולים, דוחפים ראש בין רגליים של זר ושואפים להפיל אותו לרצפה.

צעירית כלל אינה מגלה עניין. היא התמכרה עכשיו ל"חברים".

גברי המשפחה לא מביעים עיניין. הבנות דווקא כן

אצלנו באופן כללי - אני והבנות (בנות 8) מתלהבות הרבה יותר מאירועי ספורט מאשר בעלי והבן (אנחנו גם מנויות של קבוצת הכדורסל המקומית ושייכות לגרעין ה"שרוף" של האוהדים)

מכיוון שאין לנו הוט או יס אנחנו צופות בערוצים מזדמנים - כרגע הצלחנו לקלוט את האולימפידה דרך שידורי ה-BBC. מה שפתח לנו עולם של ענפים שבדרך כלל לא משודרים בארץ: חתירה, סלסלום חתירה (מיים גועשים), כדורעף, כדורעף חופים, סייף, ואתמול צפינו במשחק שלם של הוקי שדה נשים.
הבנות מתלהבות מלהכיר ענפי ספורט חדשים, אבל שיא ההנאה זה לזהות את המדינות על פי הדגלים (לפי חוברת דגלים שיש להן).

אשמח לקישור לערוץ 5 במחשב, אם יש לך (פה או בהודעה פרטית). שכן הן מחכות בכליון עיניים לתחרויות של התעמלות אומנותית, ולא נראה לי שזה ישודר ב-BBC (הם משדרים בעיקר את הספורטאים הבריטיים. לכן גם כמעט ולא מראים ג'ודו. מאז שהאלוף שלהם הודח)

תודה. לא הצלחנו. מצד שני - רכיבת הסוסים הייתה ממש מרשימה

ואיזה חתיך היה הרוכב האירי. אפילו הבנות הסכימו ששווה להסתכל עליו ולא על הסוס

פרמלה

New member
תתעקשי - כשיש חוסם פרסומות הלינק מעיף קצת החוצה, אבל

זה כן לינק פעיל.

ילדות שמבדילות בין עיקר לטפל זה מצוין

אשרז4

New member
בדיוק נוסח השיחה אתמול

הצעתי לבנות לראות
אמרו שהתעמלות אומנותית ואולי צורנית במים- בכיף- זה יפה
כל השאר... אותו הדבר רץ מהר רץ לאט יותר
ומכאן התפתח לעד כמה חשוב, עד כמה משקיעים ובשביל מה, דיברנו על אחד הספורטאים הישראלי שבקרב הראשון כבר איבד מקומו להמשיך
ועל תחושות שלו וכל מיני כאלו
&nbsp
וחברים-- איזה כיף
בדיוק לפני כמה ימים תהיתי אם בנות ה11+ יתאימו לסיינפלד מבחינת תכנים ואם יאהבו

kokula12

New member
שלום שלום

מניחה שיש משהו מעניין בלצפות בקצה גבול היכולת האנושית, אבל התחומים נטולי האסתטיקה פחות מעניינים אותי.
הבעל והמתוקי לעומת זאת נהנים לצפות באנשים מושכים אחד לשני בשרוולים, לקרוא לזה בשמות מצחיקים ולהתלהב מזה ומעצמם

kokula12

New member
הי! כיף לראות אותך גם

אצלנו הכל די טוב. חזרתי לאחרונה מחל"ד ארוכה יחסית (וכיפית מאוד) עם ילדונת קטנה ונפלאה (חוגגת היום 8 חודשים להיווסדה
), מבואסת מהחזרה לעבודה, אבל משתדלת להסתגל...

מה שלומך? הכל טוב?

מזל טוב!

זו מספר 3, נכון?
איזה כיף לכם!
אצלי הכל בסדר. חם, לח, שומרים על אופטימיות.

אנחנו צופים בתקציר בערוץ 1

גם אנחנו לא מבינים מה הקטע בג׳ודו (על אף שבצעירותי למדתי ג׳ודו שנה). הקרב של שגיא מוקי אתמול נראה כמו שני אנשים שעומדים מנומנמים ומדי פעם מנסים לתפוס זה לזה בחלוק. לא ממש נראה כמו ספורט...
מצד שני, לימדתי את הקטנה להגיד שגיא מוקי, וזה היה חמוד. ובבוקר אמרתי לה שיש לי חדשות רעות - ששיגר מוקי הפסיד. אז היא התחילה לעשות פרצוף עצוב כהכנה לבכי, עד שהסברתי לה שזה לא באמת עצוב...
בכל מקרה, התלהבנו כשהוא ניצח, אפילו שלא הבנו כלום... ההתלהבות היא לא מהג׳ודו עצמו, כמובן, אלא מהסיכוי שישראל תנצח מישהו במשהו.
לגבי המתח, נהניתי מאוד מהביצועים של שטילוב, גם אם הוא הפסיד - תכלס כדי להגיע בכלל לאולימפיאדה זה כבר אומר שאתה עושה דברים יפים. לגבי השחייה - אוהבת את הקו הזה של השיא העולמי שהם שמים שרודף אחרי השחיין המוביל, שמוסיף אקשן, ושמחה כשהם שוברים את השיא.
אני אוהבת התעמלות והתעמלות אמנותית, אבל נהנית גם מהענפים ששוברים בהם שיאים כמו אתלטיקה ושחייה.

למעלה