אתן פשוט לא רציניות !!!

pedi13

New member
אתן פשוט לא רציניות !!!

אתן פשוט לא רציניות !!! כשאני רואה אתכן ברחוב שמנות מלאות אתן מטריפות אותי רק לחשוב לחבק אתכן את הגוף הגדול את החזה השופע שמתנדנד ,את הישבנים הגדולים ,פשוט אתן מגרות ומדהימות , כל רגשי הנחיתות שיש לכן לא מובנים ! אני חולם להיות עים אחת מכן שמנה וגדולה ביחד במיטה לשכוח מכול העולם ופשוט להנות !!! מת על כולכן PEDI

pedi13

New member
את אולי לא תאמיני !!!

את אולי לא תאמיני !!! אבל אני מהבישנים שההתחלה זו הבעיה שלי אח"כ חבל על הזמן .בחיי יום יום בתפקיד שיש לי אין לי שום בושה ושום חשבון רק הקטע הזה להתחיל עים משהיא - ההתחלה זו הבעיה

123go

New member
תגובה

אל תחשבי שאם משהו כותב שהוא בישן ז"א שהוא סתם חרמן פסיכי שחושב רק על סקס לפעמים קל לכתוב את מה שמרגישים באנונימיות של אינטרנט. חבל שתפספסו מישהו נחמד.

123go

New member
מיטה

כל קשר מתמצה בלהיות במיטה את לא חושבת?

123go

New member
מיטה2

כל מערכת יחסית מתרכזת בסופו של דבר במיטה את לא תתחילי מערכת עם מישהו שרק המחשבה של להכנס איתו למיטה תעלה בך חלחלה נכון?

123go

New member
תגובה

הנשמה בקשר בין שני אנשים היא האהבה שעיקרה סקס

אני מסכימה איתך ילדה,

כשאדם רוצה קשר עם אדם הוא קודם כל איתו בגלל איך שהוא ולא בגלל הסקס איתו, סקס הוא לא השולט במערכת יחסים. ואם רק הסקס זה מה שמחבר, אז הקשר לא יצליח, וזה הופך לקשר מיני. ולא קשר זוגי אישה יפה.

sherry29

New member
אישה יפה ....../images/Emo45.gif

גם יפה
וגם חכמה
.... צודקת בהחלט ... ביי שרי

shugi28

New member
הערה קטנה על כח המשיכה

יש לי זוג חברים שנשואים באושר ואושר כבר מספיק זמן ואיזה יום דברו על איך זה התחיל בינהם בקיצור כשאמרו לכלה למה לא תנסי לצאת עם X הוא מוכשר וחמוד ו.. היא אמרה שלא אכפת לה רק שהיא צריכה לבדוק אותו קודם במיטה כדי לדעת עם יהיה שווה להמשיך ..( את זה היא אמרה בשיחת נשים ) וחצי שנה אחר כך הם כבר היו נשואים ... אז סקס בטח לא היה מהות הקשר אבל גורם משמעותי לתחילתו ..

אך יש לי עוד הערה קטנה

האם תסכים איתי שהיא לא היתה מתחתנת איתו רק בגלל הסקס? צריך שילוב של שנייהם, כי אם הוא לא היה חמוד ונפלא היא לא היתה אפילו מנסה אותו במיטה

shugi28

New member
כמובן ../images/Emo8.gif

אם זה היה רק סקס טוב בלי שום דבר מעבר זה בטח היה מסתיים אחרי חודש גג ..

shugi28

New member
נכון , לכול דבר יש תקופות

בחיים . לפעמים זה מתאים ולפעמים רוצים יותר..

למעלה