אתן לא תאמינו

אתן לא תאמינו

הועדה,ממש לא דנה בי!!!!! הועדה ביקשה אישור מהזוג הקודם של הפונדקאית שלי. על מנת לאשר שהם ירדו מהתהליך! אוףףףףףףףף זה מעצבן אותי. אמרתי לאביבה לא דנתם בנו בתור זוג אפילו? מה שאביבה ענתה:בועדה הבאה נדון עליכם ועל הפונדקאית שלכן,ונאשר את התיק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף,בחיי שאני עצבנית עכשיו נמאס לי מהם

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifענתי../images/Emo24.gif

חבל נורא...התיק לא היה מספיק זמן בירושלים לפני הוועדה? אם לא דנו בכלל בתיק שלכם למה לא אמרו לך קודם שהאישור הזה חסר? הרי היית הופכת עולמות כדי להשיג אותו... אל תישברי יקירה, קחי נשימה ארוכה, נסי להבין למה זה קרה לפני הוועדה הבאה.

הי מירבי

כן,התיק היה מספיק זמן בירושלים,תביני האישור נמצא! ז"א הזוג הקודם של הפונדקאית שלי נתנו הצהרה שהם כבר לא בתהליך. פשוט מאוד העורכת דין שבועדה,ביקשה נוסח מיוחד של הזוג וזה על מנת שהזוג לא יבוא בעתיד אל משרד הבריאות בטענה שהם כיסו את הוצאות הפונדקאית,ואז הם יבקשו את ההפרשים. טוב תכונת האופי הבולטת הרי של משרד הבריאות זה כיסוי תחת נו........שיהיה,נמתין לעוד שלושה שבועות בצהריים היתי כזו עצבנית! עכשיו אני יותר רגועה. במיוחד אחריי שהיתה כאן חברה שלי(אמא של ילד מהגן של מאי) ואותה חברה יודעת שאני עושה פונדקאות,והיא אמרה לי שלהריון הראשון שלה היא חיכתה לו 8 שנים(בסוף יצאו לה תאומים) מפה אני בטוחה ש הסבלנות ואורח רוח משתלמת בסוף,וכך מנצחים!!!!

Aradi

New member
ענת, זה באמת מעצבן, במיוחד לפי

מה שכתבת שאמרו שתעלו לועדה הזו. לפחות זה ממש ממש קרוב, עוד שלושה שבועות אני חושבת שב 5/2 הועדה הבאה נכון? כדאי לך לעשות היום משהו שישמח אותך במיוחד כי זה מבאס מאוד.

ארדי היי../images/Emo140.gif

כן הועדה בקרובה היא ב5.2. את יודעת היום בצהריים כל כך התחשק לי לסיגריה,רק מרוב העצבים
(ואני לא מעשנת)

ממש לא יאמן, אבל את תמיד מנצחת

הרבה אמפטיה ובאמת כמו שהציעו לך לכי תעשי משהו חריג וכיפי. ואח"כ יאללה עוד מאמץ קטן וזה בכיס שלך. מחבקת לירון

הי לירוני../images/Emo24.gif

האמת.... לא עשיתי היום שום דבר יוצא דופן
(אולי רק זה שהיתה כאן חברה עם הילד שלה,) בסדר! הועדה תגיע מתי שהוא

אז יש לך עוד הזדמנות לעשות משהו

ממש כיפי עם המשפחה בסוף השבוע. מגיע לך יקירה פיצוי על כל האכזבות המעצבנות האלה. תתקשרי אם מתחשק לך נשיקות לירון

היי לירון../images/Emo140.gif

המתח והעצבים של אתמול נמוגו להם
. היום דיברתי עם אביבה,ואני מקווה שביום שלישי הקרוב יהיה איזו התקדמות,אבל קטנה בתיק שלי! לירון אתקשר מחר בבוקר

ענת של מאי ולשאר הבנות...../images/Emo24.gif

|לשמחתי לשמוע שאת מרגישה הרבה יותר טוב ולא הפסקתי לחשוב עלייך יש לי תפילה בשבילך ולכול מי שמעוניין. אלי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים. קטונתי מקטן כדי לשפוט אותך,בליבי יש רק הערצה אליך ולכול הבנות אבל גודלה של אמונה היא במאמין ובכך שהקשיים הם סימני דרך להצלחה בטוחה. ואין ספק ולו הקטן ביותר שילדך היקר יגיע והקשיים שלך יעשו אותך ואותו מאושרים כול הקשיים יהפכו לים של אהבה ונתינה שכולה רווח של ילדך היקר אלוקים נותן קשיים רק למי שיש את הכוח והאומץ לעבור אותם באהבה.

מירבי*

New member
ציצנה יקירתי, כל כך יפה ומרגש מה

שכתבת..יכולת הנתינה שלך מתבטאת כמעט בכל משפט שאת כותבת.

למעלה