אתן חייבות לראות! בפורום הכרויות את הנשוי שמחפש נשואה והקובץ שצירף..!
ד דור 103 New member 26/9/01 #2 לאליס...... ראיתי את התמונה של הבחור נראה דיי טוב אבל זאת סתם תמונה שהיא לא שלו לפי דעתי מה דעתך?
G *g99 New member 26/9/01 #11 אני הייתי אני הייתי... ננה בננה.... חחחחחחחחחח זה כ"כ כייףףףףףףף...... ממממממממממ ימאמי....
א אליס New member 26/9/01 #12 זה לא דוקר? חוץ מזה יקירתי להזכירת אני רק אהיה בת 21 ביום שלישי..כך שיש לי עוד הרבה לחקור ולגלות..
א אליס New member 27/9/01 #16 סולחת וזה מה שכייף בחיים.. אני תמיד אומרת שאני אהיה צעירה פעם אחת ולכן עכשיו זה הזמן שלי לאסוף חויות שאני אוכל להיזכר בהן בגיל 70 ..
סולחת וזה מה שכייף בחיים.. אני תמיד אומרת שאני אהיה צעירה פעם אחת ולכן עכשיו זה הזמן שלי לאסוף חויות שאני אוכל להיזכר בהן בגיל 70 ..
א אליס New member 27/9/01 #18 מצויין... שלפחות הנכדים ידעו שפעם סבתא היתה מגניבה.. חוץ מזה חיים רק פעם אחת וצריך לבדוק כל מיני סוגים כדי שנדע לבחור בסוף בנכון וכשבעלנו יהיה אימפוטנט שיהיה על מה לפנטז..
מצויין... שלפחות הנכדים ידעו שפעם סבתא היתה מגניבה.. חוץ מזה חיים רק פעם אחת וצריך לבדוק כל מיני סוגים כדי שנדע לבחור בסוף בנכון וכשבעלנו יהיה אימפוטנט שיהיה על מה לפנטז..
G *g99 New member 27/9/01 #19 אני גם אז אהיה מגניבה.......... בעלי לא יהיה אימפוטנט.... בעלי יהיה......... מממממממממממממממממממממ