אתן במקרה יודעות

Roniii

New member
טיפ טיפ

נראה לי שלא.

the bitch grl

New member
זה נשמע מאוד חשוד מה שאת מבקשת

כדורי שינה? אולי תגידי למה ומדוע? אולי נוכל לעזור לך איכשהו

כדורי שינה

מאוד מסוכנים. במיוחד אם את צעירה. את יכולה לקחת, ללכת לישון ולא להתעורר יותר. בבקשה תשקלי טוב טוב אם את רוצה באמת לקנות. וזה בלי מרשם. (ככה אני יודעת מסבתא שלי) ועוד משו, אם יש לך בעיות שבגללן את מנסה לקחת כדורים, בבקשה שתפי אותנו, אנחנו רוצות לעזור!

לא חחחח

פשוט לאחרונה אני לא ישנה בלילותל וזה משפיע על הציונים שלי אז אני צכה משו שיכריח אותי לישון...

ODana

New member
הכי מרדים בעולם../images/Emo1.gif

זה לקרוא ספר לפני השינה... תנסי את זה - ככה גם מרוויחים קריאה, שזהמשהו שבקושי עושים (כי טוחנים טלוויזיה) וגם נרדמים יותר טוב. אני עושה את זה רק במקרים קיצוניים

אני לא יכולה..

אני עכשיו קוראת ספר וכל פעם לפני השינה שאני קוראת אותו זה רק ורם לי להיות יותר ערה כי אני לא מפסיקה לקרוא..

the bitch grl

New member
לא נראה לי שאת אומרת את האמת

וחבל. כי אנחנו בסך הכל רוצות לעזור לך.
את יודעת, לכולנו יש בעיות. כל החיים יש בעיות. צריך פשוט להתמודד איתן, ותאמיני לי שאני מדברת מניסיון. אז מה הבעיה שלך?

rachelllll

New member
זה מאוד מוזר....

כי את קמה מוקדם כל בוקר... את ישנה במקרה צהריים?

כמו שאמרתי,

זה מסוכן לקחת כדורים. במיוחד אם את צעירה. אז אם את רוצה לישון, את יכולה לעשות משו, שאני עשיתי בימים שלא יכולתי להירדם. זה פשוט ללכת לישון מאוחר, ולקום סופר מוקדם, לעשות פעילות כל היום, נגיד כל הזמן תצאי, תרוצי, ספורט, שעורים, אל תנוחי לרגע, ואז לקראת אחר הצהריים תרגישי עייפות. אל תישני!(רק בערב) ואז תלכי לישון בערב. אם זה לא עובד ביום הראשון, זה יעבוד ביומיים הבאים. בהצלחה! ושוב, אם יש לך בעיה, ואת בכל זאת לא רוצה לשתף אותנו, אני ממליצה לך לפנות ליועצת בצפר, תמיד טוף לפרוק את הלב, מאשר לתת לזה להצתבר. וכך, אני ממליצה לכולן! אז מי שצריכה עזרה במשו, מוזמנת לשרש כאן!

ODana

New member
נכון

אם את זקוקה לעזרה - אז שתפי אותנו. אל תהיי לבד עם זה.

למעלה