אתןיודעות איפה?

כן גורו

New member
אתןיודעות איפה?

אתןן אוליי יודעות היכן אוכל להתייעץ על נושאים נוספים להנקה כמו לדוגמא: אני מחפשת מקום טוב שיש בו שיעורי שחייה לתינוקות באזור המרכז או השרון. אני גם לא יודעת אם זה בריא כל כך עם הכלור וההחשפות לכל כך הרבה ילדים במים בגיל צעיר מה דעתכן?

את מוזמנת לפורום "להיות הורים"

פה בתפוז. חוצמיזה, בטח גם בין האמהות המיניקות יהיו לך אי אלו תשובות בעניין. עידו (בן שלוש וחצי) שוחה כבר שלוש שנים בבריכה המיועדת לפעוטות, בגדרה. בריכות מיוחדות לתינוקות עומדות בבדיקות יומיומיות ובסטנדרטים מאוד גבוהים וקפדניים מבחינת איכות המים, נקיון, טמפרטורה וכיו"ב. אנחנו מאוד מרוצים ורק מחכים למימון, כדי שגם יעלי תוכל להתחיל לשחות (זה חוג נורא יקר...).

לגבי חוג שחיה

אז בדיוק השבוע ביררתי ויש בנתניה. זה נקרא "הסטודיו של דוד מונוביץ" יש להם יומיים בשבוע שהם רק לתינוקות ואז מכינים את הבריכה ומחממים אותה. שיעור נמשך חצי שעה וזה פעם בשבוע. עולה 250 ש"ח לחודש

יש בריכה בגבעתיים, רמת חן וברעננה

אני יודעת שהבריכה בגבעתיים מאוד מומלצת וגם זו שברעננה. אם תרצי פרטים נוספים תכתבי לי ואני אעביר לך. חוץ מזה יש חוג פלדנקרייז לתינוקות בתל אביב והוא מומלץ ביותר - אנחנו הולכות לשם (דחינו בינתיים את ההליכה לבריכה עד לקיץ).

והנ טלי שלחה לך את הקובץ "שלי" - זה

זה יענה לך על כל השאלות יש בו הסברים מחירים מקומות - הכל!!!!!!!!!

שחיה לתינוקות- באיזי שפירא

ברעננה. מומלץ בחום. הטמפרטורה של המים הטמפ´ בחוץ כמות הכולר וחומרי הניקיון וכו´ץץץץץץץץץץ שונות! הבריכות הללו מותאמות לתינורקות ועליהן יש פיקוח של משרד הבריאות - פיקוח יותר קפדני....

למעלה