אתמול...

The ofer

New member
אתמול...

גיליתי מוצר < אני גר בחו"ל > קטן מאוד...אבל מוצר שיוכל להמכר בארץ בכמות גדולה < זה מוצר נילווה למוצר קיים.. שנמכר בכמות גדולה בארץ...> פניתי לבעלת החברה פה... קיבלתי מחירים... תמונות...וכו'.... כרגע המחיר טיפה יקר לדעתי... אבל לדעתה הוא גם יירד...כי היא במו"מ עם יצרנים בסין... אם אני מוצא מישהו בארץ... איך אני מבטיח שהוא לא יעקוף אותי ??? לדעתכם עליי לפנות לבעלת החברה ולבקש אחוזים על המכירות לארץ... ??? יש לי כרגע חברים בארץ שבודקים את הנושא בשבילי... אבל רציתי לשמוע את דעתכם < מבלי "לגלות" פרטים רבים על המוצר > תודה עופר

קרלטון

New member
אז אם הבנתי אותך נכון...

אתה חושב על השרשרת הבאה: יצרן בסין -> בעלת החברה היבואנית (איפה שאתה גר) -> אתה -> יבואן/מפיץ בארץ -> קמעונאי בארץ. השרשרת קצת ארוכה כדי שכולם יוכלו להרוויח. אם המוצר באמת מעניין, לא רק שינסו לעקוף אותך, אלא ילכו ישר לסין ולא לבעלת החברה הזאת. לצערנו או לשמחתנו (כל אחד והפרספקטיבה שלו) הקטע של לנסות לעקוף את המפיץ או הסוכן זה הכלל, לא היוצא מן הכלל. תיאורטית יש פה שתי חוליות "לא חיוניות" כדי שהמוצר יגיע מסין לארץ וימכר - המפיץ בארץ ישמח לייבא ישירות מסין. אם ידוע לך על מוצר טוב זה עוד לא אומר שאתה יכול להרוויח ממנו. צריך קצת מעבר לזה. אף אחד לא אוהב לשלם יותר מדי על פיסת אינפורמציה (כמו שיגידו לך כל היועצים פה...). קח גם בחשבון שאף אחד לא אוהב להקטין את שולי הרווח שהוא רגיל אליהם. רק להגדיל. במיוחד לא הקמעונאים.

למעלה